מגורים בכפר אורנים- יתרונות חסרונות

מגורים בכפר אורנים- יתרונות חסרונות

כפר אורנים שלום, אנחנו משפחה (זוג ושלוש בנות 3-10) קיבלנו הצעה לעבור לישובכם . אנא ספרו לנו מה הם היתרונות בכפר? מה החסרונות.. (תשתדלו ממש למצוא כאלה). שנינו עובדים בירושלים. ההתלבטות היא בין הר אדר לכפר האורנים. תודה , מיכל

../images/Emo13.gifוואי וואי יש עוד מיכל יצחקי בשטח

אחלה כפר מיכל. בואי לבקר, להתרשם לפגוש אנשים ויהיה לך בסיס יותר טוב להחלטה. אגב לבעלך לא קוראים במקרה איל?

עוד יצחקי

ממש לא, קשה לנו להחליט מה טוב אצלכם? איך החינוך? איך הנסיעה לירושלים? איך אנשי הכפר?..

moshes20

New member
מסר אישי

שלום מיכל אנחנו גרים כאן כשנתיים וחצי. מאד מאד מרוצים. ישנם גם מגרעות (איך לא) אך היתרונות שווים לאין ערוך. שלחתי לך את מספר הטלפון במסר אישי. נשמח לדבר ואף תוכלו לבקר. משה

לארי

New member
../images/Emo142.gif יתרונות וחסרונות בישוב../images/Emo20.gif

יתרונות
אפשר ללכת עם הילד ברגל,בבוקר שטוף
לגן ולבית הספר.
כל החברים של הילדים, וההורים במרחק נגיעה וזמינים תדיר.
הישוב היחידי שמספר מופעי התרבות בו, גדול ממספר הילדים החיים בישוב.
לחיות בכפר וליהנות משרותי העיר (מודיעין)
אנשים רציניים, איכותיים וחסרי חוש הומור (את חייבת לשמוע בדיחה מצויינת!)
אחוז המתנדבים וארועי ההתרמות בישוב שובר שיאים חדשים
תמי כשר המופלאה, גרה אצלנו ורק אצלנו ! (תשאלי את שתי הנשים ואת השלט שבכניסה) אנחנו אמנם ישוב צעיר, אבל עם הסטוריה מפוארת ! בקיצור
חם וישוב שנעים ומיוחד לגור בו. _____________________________________________________________
חסרונות:
היצע הקרקעות הפנויות הולך ומצטמצם למי שמבקש לבוא ולגור אצלנו
בעיות תחבורה ופקקים מקומיים שעומדים להיפתר , בטווח הלא רחוק. חיפשתי עוד, באמת, אבל לא מצאתי....
_____________________________________________________________ שיהיה
בכל החלטה שלכם,אתם מוזמנים לבוא , לבקר ולהתרשם! _______________________________________________________

nushi12

New member
הייתי חייבת להגיב על הכתוב !!!|בלונ

אתה פשוט הופך להיות נושא להערצה !!!

michalig

New member
לארי היקר../images/Emo9.gif

אולי תוכל להעלות את תמונתך לפורום? אני ורבים אחרים ממש סקרנים. הגינה בתמונה יפיפיה, אבל נשמח לראות גם אותך... (אם לא אכפת לך כמובן..)

לארי

New member
../images/Emo51.gif על המחמאות אבל אני מעדיף

לא לחשוף יותר מידי פרטים אישיים ברשת. הגינה שבתמונה (שהיא הגינה שלנו בבית כמובן) , מבחינתי, משקפת את תמונתנו ואת אופי ביתנו ובעיקר את עצמנו. יום נפלא ! לארי

למעלה