מגורים בסיאטל ל - Relocation

kitzy

New member
מגורים בסיאטל ל - Relocation

אם מישהו יכול לעזור לי עם פרטים לגבי מעבר לסיאטל אודה לו מאוד. קיבלתי הצעה למעבר לסיאטל, ואינני בקיאה כל כך בפרטים שעלי לדרוש עבור המעבר. אילו הטבות מגיעות? האם עלי להינשא לבן זוגי על מנת להבטיח לו תנאים יותר טובים? מה מחיר המחייה שם? מה גובה הצעה שתאפשר לי לחיות שם טוב ואף להרוויח כסף? על אילו ביטוחים עלי לדאוג בעצמי ומה אמור להציע לי מקום העבודה? פרטים אלו ואחרים מעסיקים אותי מאוד בימים אלו. אם מישהו מכיר את העיר וחי בה, או עשה relocation למקום - אודה לך אם תענה/י לי בהקדם. אני אמורה לסגור את הפרטים בשבוע הקרוב ולכן הנושא דחוף. תודה מראש!

Boston Guy

New member
זמן קצר מדי לברורים רציניים

שבוע זה זמן קצת קצר כדי לעשות החלטה שכזו... כל שאני יכול להמליץ הוא שתבקשי מספר שבועות לבדיקת הנושא - אחרת את עלולה לעשות החלטה פזיזה שתכאב אחר כך. אני כמעט לא מכיר את סיאטל, אבל כמה "פוינטרים": מיקרוסופט - והרבה חברות היי טק אחרות - לא יושבות ממש בסיאטל. הן יושבות בעיירות ליד (למשל רדמונד, או קירקלנד). זה בערך כמו לקבל עבודה בחדרה ולהגיד שאת עובדת בתל אביב. הכבישים עמוסים, ולגור בסיאטל ולעבוד בפרברים יגרום לשעות רבות של COMMUTE כל יום. גם עלות המגורים משתנה בצורה קיצונית בין מקום למקום, עיירה לעיירה ושכונה לשכונה. לגבי בן זוגך - אם אינכם נשואים אין לו שום זכויות. הוא אפילו לא יכול להיות בארה"ב איתך אלא כתייר - ואז הוא מוגבל באורך השהות שלו לפרק הזמן שפקיד ההגירה יתן לו בכניסה (3 חדשים עד חצי שנה). עקרונית, אתם חייבים להנשא כדי שתהייה לו הזכות להיות "DEPENDANT" שלך, וע"י כך לקבל את הזכות לחיות בארה"ב יחד איתך. אם את נוסעת על ויזה מסוג H, בן זוגך לא יהיה זכאי לאישור עבודה.

למעלה