מגורים בקיבוץ

גילדורי

New member
פייי מזמן לא הייתי פה

ככה זה שאין אינטרנט בביתי החדש... קצת מחוויותי, אז קודם כל הקיבוץ (אני גר ביד מרדכי) ממש מגניב, חוץ מזה שהם קמצנים (איפה דבש איפה?!) והערה סקסיסטית- יש שם כל כל הרבההה כוסיות! לא להאמין...נראה לי המקום צריך לשנות את העסק שלו מייצור דבש לייצור כוסיות
ובנתיים החדר שלי כבר די מסודר ומגניב, מה שלא ניתן להגיד על שאר הבית שכרגע הדבר היחיד שמסודר בו זה סלון...וזהו לא יודע...סתם רציתי לרשום בערך מה מצבי אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה

dont bug me

New member
סתם בא לי לשתף

אני עוברת לגור בקיבוץ!!! סוף סוף לבד לבד. יהיה לי חדר חמוד וקטן ויהיה שם כל מה שאני צריכה ואף אחד לא יעצבן אותי כי אני יעשה מה שאני רוצה מתיי שאני רוצה עם מי שאני רוצה ואיך שאני רוצה!!! א זהו, תאחלו לי בהצלחה...

מגורים בקיבוץ \ מושב

ראיתי שיש כאן כמה אנשים שמצאו דירה בקיבוץ או במושב, ורציתי לשאול איך הגעתם לחפש שם? יש איזה אתר שמרכז דירות להשכרה במושבים או שהלכתם בעצמכם לקיבוץ פוטנציאלי ושאלתם על מקומות להשכרה? בעיתונים אין כמעט כלום באיזורים האלה, ובאתרים שאני הספקתי לראות ההיצע לא היה מסודר מספיק בשביל לעשות חיפוש ~אייקון של מחט בערימת שחת~.

denies

New member
אפשר לשאול באיזה קיבוץ?

ומה צריך לעשות כדי להשכיר חדר בקיבוץ? (ועלויות...) תודה רבה!

dont bug me

New member
קיבוץ ברור חיל

זה ליד אשקלון- ממש קרוב למכללת ספיר. זה עולה לי 1100 שקל לחדר וחצי כולל חשמל מים גז וארנונה כמובן. זה כבר לא ממש קיבוץ האמת- אין שם חדר אוכל וכאלה... אבל אחלה מקום ואחלה אנשים.

denies

New member
נשמע מעולה!

את יודעת אם יש השכרת דירות גם בקיבוצים במרכז? ותתחדשי על הדירה! :)

מגורים בקיבוץ ../images/Emo163.gif

מכיוון שהנושא עלה כאן מספר פעמים, אם למישהו יש מידע הוא או היא יותר ממוזמנים לשתף.

מיה ישי

New member
עוברת לקיבוץ

אני משכירה דירה בקיבוץ נחל עוז שבדרום - מתחילה ללמוד במכללת ספיר 950 שקל לחודש כולל מים ארנונה וכבלים הדירה אומנם לא מרוהטת ואני צריכה להביא הכל אבל נראת סבבה - כמובן תראה יותר טוב אחרי ניקיון פסח מאוד מאוד יסודי..... לשאלת אחד האנשים בשירשור הגעתי לקיבוץ ע"י דף שקיבלתי מהמכללה עם כל הקיבוצים שנמצאים באיזור ומשכירים לסטודנטים.... ממש מחכה לעבור לשם כבר נראה לי ממש מגניב לגור בקיבוץ...

beti20

New member
מחיר

לי עולה 780 ש"ח לחודש כולל הכל, והדירה מרוהטת ! מיה, המון בהצלחה לך, אחותי למדה בספיר ומאוד נהנתה שם

גילדורי

New member
אהה איזה קטע

כולנו קרובים...גם מיה וגם dont bug me...מגניב... דא אני גם נמצא במכללת ספיר...

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

תרצי כוס
לעת ערב? מזל טוב על המעבר הקרב. תרצי לספר עוד על עצמך (לא חייבת)? מה את מתכננת להתחיל ללמוד?

dont bug me

New member
איזו קבלת פנים חמימה :)

אני מאיה, חיילת בת 19. כרגע אני גרה בבאר שבע עם ההורים ומשרתת בבאר שבע (כל יום בבית) נמאס לי מהשיגרה של לחזור כל יום הביתה וכל יום אותו דבר אז הגעתי למסקנה שאו שאני עוברת לבסיס סגור או שאני עוברת לגור לבד! אני מכירה כמה אנשים שגרים בקיבוצים ואני נוראה אוהבת את הדרך בא הם חיים. בקיצור הלכתי לקיבוץ של חברה שלי (שמשרתת איתי) וביררי וגיליתי שזה לא ממש יקר וההורים שלי גם יעזרו לי מבחינה כלכלית. וזהו בעצם...מחר אני הולכת לחתום על חוזה!!! אני יודעת שבהתחלה יהיה לי ממש קשה כי לא יהיו לי ממש רהיטים והכל יהיה מגעיל ולא יראה כמו בית...אבל אם זמן מקווה להסתדר... יהיה בסדר...

JaneLame

New member
גרתי בקיבוץ 3 שנים.

איך המרגש? יש המון דשא ושקט, אבל מהר מאוד האטמוספירה הפרובינציאלית מחלחלת פנימה. אני שנאתי את זה. כמה שכ"ד?

beti20

New member
גם אני עוברת לקיבוץ

שלום לכולם. רק רציתי לשתף שאני עוברת לקיבוץ בדרום (קרוב לגדרה) עוד שבועיים ואני מאוד מתרגשת ! פעם ראשונה מחוץ לבית (חיפה), עצמאות סוף סוף !!!

ברוכה הבאה ../images/Emo142.gif

תרצי כוס
על הבוקר? (טוב, כמעט צהריים, אבל כל משתתף חדש זוכה לקבל כזו - ולאלו שפספסתי - זה לא מרוע לב, לפעמים אני לא עוקבת.) מזל טוב על המעבר! תרצי לספר קצת על עצמך? את לא חייבת, אבל זה נחמד להכיר. לכבוד מה המעבר?

beti20

New member
תודה על הקפה

אני מתחילה ללמוד במכללת אחווה בדרום (ליד קריית מלאכי) ואין להם ממש מעונות מסודרים, אלא הסכם עם הקיבוצים הקרובים. יכולתי כמובן לשכור דירה בקריית מלאכי אבל נראה לי הרבה יותר נחמד לגור בקיבוץ (קיבוץ כפר מנחם למי שמכיר...). יש שם אווירה טובה, ואני מקווה שיהיה טוב. אני אהיה בדירה עם עוד שותפה, לכל אחת חדר משלה ושכר הדירה נראה לי מאוד סביר כך שאני מרוצה !

למעלה