מגורים בקנדה לאחר הלנדינג

shanyco2

New member
מגורים בקנדה לאחר הלנדינג

מכיוון שהיעד שלי הוא טורונטו רציתי לדעת מהם אפשרויות המגורים שם לאחר הלנדינג הכוונה היא לא השכרת דירה, אלא מקום מגורים זמני לחלוטין ולא יקר עד שאני אמצא עבודה ואתמקם

EB2

New member
מגורים בקנדה לאחר הלינדינג

אם את לא רוצה לשכור דירה שזה יוצא הכי זול לפי דעתי. דירת מרתף תעלה לך מ-600 עד 800 לחודש תלוי האזור שאת תבחרי לגור.רוב דירות מרתף אינן מרוהטות ולכן תצטרכי בכל מקרה לקנות לעצמך מיטה ומזרון. באכסניה הכי זולה עם עוד מספר אנשים בחדר ושרותים משותפים תשלמי מינימום 25 דולר ליום פלוס מס. מה את מעדיפה? מה כוונתך מקום מגורים זמני ולא יקר? בכל מקרה לא כל בעל בית ישכיר לך דירה. הוא לא מכיר אותך ואין לך עדיין הכנסה הוא צריך להבטיח עצמו כשהוא משכיר לך ושיש בידך מספיק כסף לשלם לו. בדרך כלל הם מעדיפים להשכיר דירה מינימום שנה.

shanyco2

New member
אוקי מה המחירים של דירות שכורות

ונשאל גם אחרת מה עושים מהגרים שרק עכשיו הגיעו לקנדה ובנוגע לדירות הכוונה כמובן לאיזורים שהם לא יקרים

elpincha

New member
אפשר מאוד מאוד בזול אבל

האם זה שווה אם במשוואה יש מרחקים עצומים ו/או איזור עם פשיעה ו/או קרבה למפעלים מזהמים? עצה לי אליך, ניתן חפש/י פתרונות לטווח קצר בלינק הרצ"ב

EB2

New member
כתבתי לך על דירת מרתף

דירות סטודיו החל מ-800 ומעלה. שאלת מה עושים מהגרים אחרים? הם נכנסים לכמה ימים למלון ומשוטטים בעיר לחפש דירה באזור שרצוי להם ועדיף אזור בלי הומלסים ואזורים שלבחורה לא כדאי להסתובב שם בלילה במיוחד. כששוכרים דירה יש להציג חוזה עבודה וזה משכנע אותם שיש לך עבודה ושתשלמי את דמי השכירות כל חודש בחודשו. כשאין עבודה מידית נותנים להם מראש דמי שכירות לכמה חודשים ואז הם משכירים את הדירה. גם בארץ כששוכרים דירה נותנים מראש זה כמו שטר בטחון לבעל הבית. קיבלת אתר לחיפוש דירות הענין הוא שאינך מכירה את האזורים ולכן זה לא רלוונטי עבורך כרגע.אינך צריכה לדאוג יש המון דירות להשכרה בכל טורונטו.

shanyco2

New member
אני לא דואגת פשוט המחירים

מענינים אותי וזה נכון בנוגע למרחקים גדולים ואיזורים מוכי פשע אני ממש לא רוצה להשכיר באיזורים האלה ןהאתר מעולה תודה לשניכם

EB2

New member
to shanyco2

שלחתי לך מסר אישי עם דירות להשכרה האם ראית את זה?

למעלה