מגורים בתל אביב - לימודים בחיפה -???

dorbel1

New member
מגורים בתל אביב - לימודים בחיפה -???

הי, אני גרה באזור ת"א ומתעניינת לגבי לימודי תואר שני בחיפה, אבל חוששת מאוד מנושא הנסיעות אשמח להתייעץ עם מישהו שגר באזור מרכז ולומד בחיפה ...

זה תלוי...

תלוי כמה ימים בשבוע תלמדי. למשל תואר שני בכלכלה זה יום לימודים מרוכז אחד, ולכן זאת לא בעיה להגיע פעם אחת בשבוע מהמרכז. למדה איתי מישהי שגרה בתל אביב והיא הגיעה ללימודים 3-4 פעמים בשבוע. אחרים לא מוכנים לנסוע כל כך הרבה ושוכרים דירה / מעונות.

IdanXP

New member
זה תלוי בכמה ימים מדובר

אני אומנם לא סטודנט לתואר שני, אבל אם מדובר בתואר שנלמד יום או יומיים בשבוע, אז מה הבעיה להגיע מת"א לחיפה פעמיים בשבוע? יש רכבת וזה צ'יק צ'אק. אני מכיר אנשים שעובדים בת"א וגרים בחיפה וכל יום עושים את הנסיעה הזאת.

אינשם75

New member
גם אני

לומדת בחיפה לתואר שני, ואני גרה אפילו יותר רחוק מת"א (עוד אוטובוס מהרכבת), אני מגיעה בברוטו שעתיים וחצי לכל כיוון. זה באמת תלוי כמה ימים בשבוע, אני אישית מגיעה פעם אחת בשבוע וזה לא קל זה מאד מתיש, מצד שני זה שווה את זה וזה לא כ"כ נורא. אני מכירה מישהי שמגיעה גם מירושלים... אני חושבת שאם הייתי צריכה להגיע יותר מפעם בשבוע אולי לא הייתי עושה את זה.

tutiris

New member
אפשר

חברה שלי מהכיתה גרה במרכז ונוסעת עם הרכבת כל יום לאוניברסיטה (מערכת מלאה כל השבוע) והיא גם הצליחה לעבוד בערב במרכז. תכלס, סך הכל הזמן שלוקח לה לנסוע כל כיוון הוא בערך חצי שעה יותר מאשר לי. אני גרה בטבעון ונוסעת עם ה 333 (רבע שעה הליכה לתחנה+ נסיעה של 40 דקות בערך).

lironk25

New member
זה לא נורא

אני גרה במרכז (ראשון לציון) ,מגיעה שלוש פעמיים בשבוע ללימודים וממש לא סובלת מזה. רק טיפ קטן: תשדלי לא ללמוד בימים ראשון וחמישי, כי אלו הימים הכי מבאסים ברכבת...

TheBigBrother

New member
אין בעד מה, תרגישי חופשי

למעלה