מגורים משותפים

מיטללל

New member
מגורים משותפים

בדרך כלל (ככה לפחות סיפרו לי
) עוברים לגור ביחד שהקשר הופך ליותר רציני/שממש לא רוצים להיפרד אחד מהשניה, בקיצור-ע"פ הוראת הלב. מה דעתכם על לעבור לגור ביחד סתם מטעמי: "למה לא?". במידה ורוצים לעזוב את בית ההורים, מחליטים לא להשכיר דירה לבד מטעמים כספיים, ואז חושבים על החבר/ה כאופציה. ומה דעתכם על המחשבה להשכיר דירה עם שני חדרי שינה, כדי שמתי שמתחשק תישנו ביחד ומתי שמתחשק לבד?

ללא נושא

אני בעד למגורים משותפים כי זה עוד שלב שצריך לעבור בקשר. לא כי ``למה לא`` או כי נמאס מההורים.. כי זה חשוב לראות איך הבנזוג שלך חי.. ביום יום. כשגרים ביחד זה בלי הצגות.. טבעי. אחד ממבחני הקשר הקריטיים..

זה לא שלב חובה

אין לי בעיה עם העניין, אבל לדעתי לא שווה למרוח את זה שנים... אני לא רואה טעם לגור ביחד 5 שנים ואז לראות אם הקשר מוביל לחתונה או פרידה. חבל על השנים!! לדעתי יש גבול... אפשר לגור ביחד בערך שנה ולהחליט לאיזה כיוון הקשר הולך.

עתודאית

New member
חבל על השנים?

למה מה קורה לשנים האלה? נניח שאני גרה עם החבר 5 שנים ואז מתחתנת או גרה איתו שנה ואז מתחתנת.. מה ההבדל ב-4 שנים האלו (שנשואים או שרק גרים יחד) למה לגור יחד זה בזבוז בעיניך?

Zoharrr

New member
לא אוהבת את הרעיון כ"כ

כי אח"כ אם רוצים לקום וללכת זה הרבה יותר קשה ונוראי,וחפצים ובלאגנים... לא חושבת שזה שלב חובה לפני החתונה, אני מכירה זוגות ששנים חיו ביחד,התחתנו ואחרי שבועיים התגרשו ולעומתם למשל ההורים שלי שלא חיו ביחד לפני החתונה וכבר 32 שנים מחזיקים ביחד.

נועם m

New member
הממ...

נראה לי בעייתי לעבור לגור עם בן הזוג רק מטעמי "למה לא". לראות אחד את השני יום יום, כשמלכתחילה עושים את זה רק מטעמי נוחות, זה מתכון בדוק לצרות ולכך שמהר מאוד ימאס אחד מהשניה. דירה עם שני חדרי שינה זה רעיון נחמד, אבל זה יכול להתפוצץ בפנים: שני חדרי שינה הם כר פורה להעלבויות כל פעם שמישהו זקוק לזמן לבד...

זכוכיות

New member
אני לא מבינה מה הבעיה,

בגדול זו אחלה אופציה, אני ושי עברנו לגור יחד כבר בחודש השני כי היתה אפשרות כזו ושנינו רצינו. אני חושבת שאם אתה כבר נמצא במערכת יחסיעם, ואתה ובן זוגך מעוניינים לצאת מהבית, אז זה הרבה יותר נוח (אתה לא מטרטר את עצמך מדירה לדירה) וחסכוני (אשפר להשכיר דירה עם חדר אחד :)) לגור יחד.

עתודאית

New member
למה לא?

כשאני והחבר עברנו לגור ביחד זה לא היה מאיזושהי הרגשה שהקשר הפך להיות יותר רציני (ברור שהמגורים יחד כן גרמו לזה).. אני פשוט גרתי במעונות ושילמתי עליהם.. והוא שכר דירה.. ואני ישנתי אצלו הרבה.. אז פשוט דיברנו על למה שאני לא אעבור אליו וזהו.. בקיצור זה היה די למה לא? ודי בחינה של הקשר.. זהו כבר כמעט שנתיים גרים יחד.. נראה לי שהקשר עבר את הבחינה והלמה לא? עבד... בקשר ל-2 חדרי שינה נראה לי מוזר..

פרסאוס

New member
בעד

למי יש כח לפגישות כל הזמן, לאסוף אותה לאסוף אותו, להזמין מקום... בלה בלה בלה... חוץ מזה, מה יותר כיף מלראות אותה חוזרת, לא משנה מאיפה, עם חיוך על הפנים? שני חדרי שינה? זה גדול עלי... זה רעיון טוב לאנשים נשואים שנים, אבל לא נשמע טוב לקשר חדש... בתור אחד שחייב את המרחב שלו, אני בעד מזרן גדול... פשוט ולעניין.

למעלה