מגורים רחוק מהבית

noboya

New member
מגורים רחוק מהבית

שלום ידידיי, כמו שכתבתי כאן מזמן, אני גר בצפון אבל עומד לשרת במרכז בבסיס פתוח. 100 ק"מ מהבית יש. השאלה שלי היא האם אני יכול לגור אצל משפחה שמוכנה להשכיר לי חדר בביתם, ושהצבא ישלם שכר דירה כלשהו? או שאולי בית החייל פתוח לי? (אגב, איך התנאים של בית החייל?) אשמח לשמוע את תשובותיכם, בועז.

hillator

New member
ממה שידוע לי

וכדאי לשאול משקית ת"ש בנושא במידה והבסיס רחוק מביתו של החיל החיל יכול לגור בבסיס במידה ובבסיס אין מגורים (למשל בקיריה אי אפשר לגור) החיל יכול לגור בבית החיל. במידה והחיל רוצה החיל יכול להמיר את הלינה בבית החיל בסכום כסף (נדמה לי 800 שקל ) ולשכור עימו חדר. ב800 שקל הוא יכול גם לגור בפח זבל ברחוב ולהוציא את ה800 שקל על הימורים בשוק השחור..
הדבר דורש שלא יהיו מגורים בבסיס. כלומר חילים שמשרתים איתי וגרים במטולה לא זכאים לבית החיל או לשכר דירה כי יש לנו מגורים בבסיס (לא נדון כרגע אם זה מגורים ראוים לבני אדם) כלומר מי ששם בחר ללכת לגור בדירה בתל אביב עושה זאת מכספו .

noboya

New member
תודה רבה ועוד שאלה

האם הצבא מבקש קבלות על שכר הדירה שלי?

hillator

New member
תשובה

סביר להניח שכן הרי אחרת אפשר לקחת את הכסף ולקנות בירה. אבל אני לא סגורה על כך עדיף לשאול בפורום סדירים כי יש שם משקי"ת ת"ש שעונה. בכל אופן אז מקסימום קרובי משפחה שלך מוציאים לך קבלות.

למעלה