מגורים

fg1233

New member
מגורים

שלום רב, שמי ג'ולייט כהן נולדתי בתאריך 10/2/64 רציתי לדעת מה את רואה בקשר לשינוי מגורים ומה את רואה במצבי הכלכלי? תודה מראש!

שלום לך

ובכן שינוי מגורים ייתאפשר בקרוב ובאופן כללי את נמצאת בתקופה של שינויים - לכן אם את רוצה שינוי, כווני אליו, וזה יקרה. בקשר למצב הכלכלי התקופה הקרובה גם עשויה להביא שינוי אבל באופן כללי יש נטייה לפזר כסף מעבר לדרוש - לכן שימי לב בחודשים הקרובים. זה נראה שכסף ייכנס אבל יזרום מאד - ייכנס וייצא כל הזמן. זה דבר טוב רק תראי שאת בבקרה על ההוצאות....

fg1233

New member
שלום שוב

נכון באמת מה שאמרת הוא תואם לגבי המציאות יש פיזור של כסף מעבר לדרוש .. רציתי לשאול שאלה אחרונה שבאמת מעסיקה אותי בימים האחרונים ויש לי סוף סוף הזדמנות לשאול אותה מכיוון שאני די מבולבלת.. מה את רואה לגבי מצבי הבריאותי ואם יש בעיה מתי היא תפטר? ממש תודה רבה ושיהיה לך יום מקסים!

fg1233

New member
שכחתי לגמרי....

אהה מממש ממש ברח לי מהראש !!!! כשאת רואה שינוי במגורים בקרוב האם זה יהיה דירה משלי? כי הרגע אני גרה בשכירות... ואיזה מן דירה זאת תהיה מאיזה סוג? אלפי תודות לך!

מעבר בית ייתכן

ואפשרי אבל לא ברור אם ממש תהיה רכישה של בית. כאמור יש לך דברים לפתור בנושא כספים. לגבי הבריאות - לא קיבלתי מידע. כנראה שלא ניתן לקבל באופן הזה כרגע מידע.

למעלה