מגזין "באויר"

מגזין "באויר"

יש למישהו מושג האם החוברת עדיין יוצאת לאור ? ואם לא, אז איפה אפשר לרכוש חוברות ישנות? זכור לי שיוסי מיליס היה המנהל המסחרי של המגזין. בברכה ניסן יזהר

eli eagle

New member
עיתון באויר ../images/Emo160.gif

יצא עד (כמדומני) תחילת שנות התשעים. את העיתון ערך דני שלום, איש תעופה אמיתי. צייר מטוסים מן השורה הראשונה. העיתון (לדעתי) היה ברמה מקצועית ודיבר אל הטייסים בגובה העיניים. דני שלום מוציא ספרי תעופה חדשים (בחנויות), אך נדמה לי (ולצערי הרב) שירחון ´באויר´ לא יוצא עוד. נ.ב. פעם המגזין ´באויר´ היה הירחון של אגודת התעופה וחבל, ממש חבל, שלא עוד

eli eagle

New member
איך להשיג מגזינים ישנים?

פשוט, המגזין האחרון שיש לך ביד (או שתציץ בו). רשום את מספר הטלפון של המערכת, או מספר הטלפון של המפיץ. ותתחיל לחקור איך להשיג חוברות ישנות. לדעתי לדני שלום יש כאלה. בהצלחה...

שי גנדל

New member
שלום לכולם ובשורה לניסן

שלום לכולם. שמי שי, אני סטודנט לתואר ראשון וחובב תעופה "שרוף". מזה זמן אני עוקב אחרי הפורום, ועתה אני שמח לקחת חלק פעיל. ניסן - קודם כל אני שמח לראות שיש עוד נוער המתעניין בתעופה. אני עצמי "חולה כרוני" מגיל 11, ולמרות שכולם קיוו אחרת זה לא עבר לי... בכל אופן, יש לי את כל גליונות "באויר" (פרט לאחד) ואני יכול למכור לך. צור איתי קשר ב E-mail: [email protected]

חוברות באויר

יש לי את כל החוברות, אך לא למכירה. אם תרצה לעיין/לצלם, צור קשר ב- 053-774364. דרור.

צחי נבו

New member
מגזין רציני - "ביעף"

מודה שהרבה זמן לא עיינתי בו (קשה להשיג בפיניקס)... אבל הוא רציני ומעמיק, בייחוד בהסטוריה של חיל האוויר. העורך יהודה בורוביק ביקר בפורום לא מזמן. יש לי עשרות עותקים ישנים שבניגוד לעיתונים אחרים יש מה ללמוד מהם. אגב, יש לי בין השאר מעל 200 בטאוני חיל-האוויר, אולי יום אחד אמכור את האוסף... יש מתעניינים בכלל?

ביעף ובטאון

א. בקשר ל "ביעף" באמת עיתון מקצועי ומשובח שלא חוסך בפרטים ומעמיק. יש לי עליו מנוי, מומלץ ביותר ! ב. בקשר לבטאון [גם עליו אני מנוי ] יש על מה לדבר מאיזה שנים הגליונות שברשותך? בברכה ניסן יזהר

למעלה