מגזין דיג אצל עזרא בחנות ../images/Emo63.gif
אהלן חברים, כאמור, היום ביקרתי את עזרא ועשיתי קנייה קטנה של ציוד. בזמן שחיכיתי שישים לי טבעת במקום טבעת שנפלה בבולונז, קראתי מגזין דיג שהיה אצלו (זה אחד הדברים המהנים שאפשר לעשות אצלו בחנות
). אם אני זוכר נכון, למגזין קראו Via Mare והוא מגזין איטלקי שכתוב כולו באיטלקית. כבר מתמונת השער אפשר להבין שתהיה פה חגיגה... אני פותח את העיתון ומתחיל לדפדף. אני לא מבין אף מילה אבל תאמינו לי שלא צריך, איך אומרים - "תמונה שווה אלף מילים". תמונות מדהימות (וגם מודפסות מצוין בצבעים מצוינים וחדים) של דגים יפהפיים - אינטיאסים, לוקוסים ועוד. הדבר שהכי אהבתי בעיתון הוא שמדובר בו הרי על דיג בים התיכון (איטליה...) ולכן יש שם תמונות גם של קרסים (סרגוסים) ומרמירים ובורים יפים. מה גם שהיה שם חלק שלם על דיג עם בצק ולחם, רק חבל שלא הבנתי אף מילה... בכל מקרה, רק רציתי לספר לכם על כך, ואם אתם אצל עזרא, בקשו ממנו את המגזין האיטלקי. חיפשתי קצת באינטרנט פרטים על העיתון אבל לא מצאתי כלום. קיוויתי שיש אתר ולא מצאתי. מה גם שלא זכרתי בדיוק את השם ואני עדיין לא בטוח ש ViaMare זה השם כך שאל תתפסו אותי במילה
.
אהלן חברים, כאמור, היום ביקרתי את עזרא ועשיתי קנייה קטנה של ציוד. בזמן שחיכיתי שישים לי טבעת במקום טבעת שנפלה בבולונז, קראתי מגזין דיג שהיה אצלו (זה אחד הדברים המהנים שאפשר לעשות אצלו בחנות