מגזין "הורים וילדים" מארץ הקודש

yaelli10

New member
מגזין "הורים וילדים" מארץ הקודש

טוב אני אמא רק חמישה שבועות, לא ממש יודעת הכל, משתמשת באינטואיציה האמהית שהוענקה לי. קיבלתי במתנה מחברה מהארץ כמה גליונות אינפורמטיבים של הורים וילדים. התקשרתי למערכת העיתון בארץ כדי לשאול פרטים לגבי מנוי. נדהמתי מרמת השירות, כנראה שדברים "זזו" קצת בארץ. הצגתי את עצמי כ"שיחה מעבר לים" הועברתי במהירות הבזק לנציגת מכירות נלהבת שאמרה שיש "מבצע" של מנוי לשנתיים במחיר 849 ש"ח ומחיר לשנה, בסביבות ה- 469 ש"ח (לחיי הסיפרה תשע) היא אפילו מיהרה ושאלה איזה כרטיס אשראי יש לי - מה אכפת לה?! לעניין - כדאי או לא כדאי? למישהו יש נסיון עם הגליונות או עם מנוי- מעבר לים? דרך אגב, אני דוברת את השפה ההולנדית, אמנם לא על בוריה ולא שולטת במאה אחוזים, פשוט "עצלנית" להתעמק ולקרוא במגזנים המקומיים...

כדאי. כשנהייתי אמא בפעם הראשונה,

הורים וילדים היו מקור טוב למידע, וגם לנחמה (הצרות נראות קטנות יותר כשרואים שבעצם הרבה הורים מתמודדים איתן). לא יודעת אם זה עדיין נכון בעידן האינטרנט, מניחה שכן. לגבי מנויים מהארץ, יש לנו מנוי (אם כי לא של הורים וילדים, ולא להולנד אלא לארה"ב), וזה עובד לא רע. הגליונות מגיעים באיחור מסויים, אבל זה לא ממש משנה. סביר להניח שלהולנד זה יגיע יותר מהר.

למוניה

New member
היה לי מינוי במשך שנתיים

שקיבלתי במתנה מאחותי. לאמא טרייה הייתי מאוד ממליצה, מאוד אהבתי ונעזרתי. לדעתי שנה אחת מספיקה, הכל די חוזר על עצמו. קיים הבדל משמעותי במחיר של המנוי אם נשלח לארץ או לחו"ל, המשלוח לא זול בכלל. אחותי עשתה את המנוי על השם שלי, אך נתנה כתובת בארץ, והיא שלחה לי את הירחון פעם בחודש בדואר. אני לא בקיאה בסכומים, אך הבנתי שנחסך סכום לא מבוטל, (מה זה משנה בעצם מי ישלח לך את העיתון?) יש את הורים ילדים גם אוןליין, ואם כייף לך לשבת מול המסך ולקרוא....אז בכלל אחלה. אני באופן אישי, מעדיפה לשבת בכייף ולדפדף בעיתון אמיתי... חוץ מזה הרבה מזל טוב

שרונה13

New member
בזמנו

קיבלתי כמה גיליונות... וראיתי שהרבה מהחומר שם היה מיועד לתושבי ישראל... איך לבחור גן השוואות נעמ"ת מול פרטי וכו'... היכן לטייל עם הילדים בשבת. החומר שהיה אוניברסלי אכן היה מעולה אבל את אותו החומר תוכלי לקרוא בכל ספר בכל שפה כולל עיברית. המלצתי היא לקנות ספרים טובים ואם את מעדיפה בעיברית תזמיני דרך האינטרנט... ופשוט לחסוך את הכסף לדברים אחרים.

וכמה עולה המשלוח?

כשהגענו לכאן, גם חשבתי לעשות מנוי ועכשיו הזכרת לי. מעניין כמה הם לוקחים על המשלוח. עוד שמעתי שהורים וילדים טוב בהרבה מלהיות הורים שנמצא באינטרנט. האם נכון?

Inuit

New member
גם אני ממליצה על העיתון

אבל לא יותר משנה,שנתיים...רוב הנישאים די חוזרים על עצמם בסופו של דבר

Inuit

New member
שירות לקוחות

של הורים וילדים 97236232248 כתובת בנט WWW.HORIM.COM

MicMik

New member
למה לא Parents האמריקאי?

מכיון שאת חיה פה, האין זה רלוונטי ללמוד מה קורה בארה"ב? ירחון מצוין ד"א.

כי אני סומכת על מומחי החינוך בארץ

הרבה יותר מאשר כאן. אין לי יותר מדי כבוד למגזינים האמריקאיים - לפחות לא אלה שראיתי.

MicMik

New member
יש לי אנטי אוטומטי למגזינים שפונים

רק לאחד ההורים, כמו גם בספרי בישול.

yaelli10

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גם אני ובכל זאת

אני צריכה קצת כיוון, קצת לקרוא ולהבין. והכל בערבון מוחלט כמובן.....

י ע ל 7

New member
היה לי מנוי 7 שנים

כמובן שהדברים חוזרים על עצמם ויש מעט מאד חדש. אבל נחמד שיש כזה שמלווה אותך בחופשות, בחגים, בתחילת הגן ובית הספר, עם חלוקת התעודות וכולי'. האמת שהיום לא הייתי ממהרת לעשות. א', כי ישנם פורומים בנושא בהם ניתן למצוא תשובה לכמעט כל שאלה. וב', כי אם להתעדכן במוצרים חדשים חשקה נפשכם, הרי שישנם אתרים דוגמת my baby this week שמתארחים אצלי באי מייל פעם בשבוע ומפרסמים מה חדש על המדף (בנוסף למאמרים מעניינים). ובנוסף ישנה גישה נוחה למגזין ילדים של מעריב ו"להיות הורים" ועוד. אז, שוב, היום לעשות מנוי רק בשביל הפינוק.

עשיתי מנוי!

ביקשתי שיתחיל באפריל, והחיוב גם הוא יתחיל באפריל. מדובר ב-519 ש"ח כולל משלוח לארה"ב והם מתחייבים שהמגזין יגיע עד ה-10 בכל חודש. עכשיו נראה איך זה יילך... תודה על ההמלצה!

שליז

New member
כפי שאחותי, שרונה ציינה, אני מנויה

על העיתון, ובהתאם למה שהודיעו לי הם מתחייבים שהמגזין יגיע עד ה-10 בארץ... לחו"ל זה עד ה-15. אני מרוצה מהמגזין, נחמד ומעניין לקריאה (אמנם אני מנויה רק מספר חודשים ולא שנתיים - כך שאין לי מושג לגבי כתבות חוזרות), רעיונות מעניינים ונחמדים למישחקים ושעשועים עם הילדים, וכמובן: יש בו עצות של ה'צוות הישראלי' (שגם אני סומכת עליו יותר מאשר הנורבגי).

שליז

New member
גם לי אמרו בהתחלה... ואח"כ תיקנו את

עצמם.
בכל אופן זה לא כ"כ משנה. מה שחשוב זה שתהני מעיתון.

למעלה