מגזין ערפדים ישראלי!

shelly310

New member
מגזין ערפדים ישראלי! ../images/Emo99.gif

היום בדרכי לביה"ס עברתי ליד אחד הקיוסקים ולפתע קלטתי את דמותם של סוקי וביל מדם אמיתי מתנוססים להם בחן על אחד מהעיתונים שבדוכן. כשהתקרבתי קלטתי שבעצם מדובר במגזין ערפדים ענק ומפוצץ בכל טוב. "לקחתי את הסיכון", קניתי אותו וגיליתי שיש שם המון תמונות ססגוניות ופוסטרים (מעלפים, יש לומר) של כל סדרות הערפדים וכמובן גם של יומני הערפד! כמובן שיש גם כתבות מצורפות ובקיצור, אם נשארו לכם קצת דמי כיס - שווה ומומלץ! קבלו את תמונת השער...

../images/Emo46.gif

איך הם לא מתביישים לשים את התמונה של ביל במקום את של אריק אהובי!

יש בזה את חצויה. פיכס.

ויסלחו לי חובבי חצויה.... משהו בסדרה הזו בא לי ממש ברע. אבל תאכלס אם הייתי רואה את זה בדוכן, יש מצב שהייתי קונה

Orush the Best

New member
../images/Emo45.gif ערפדים מדברים עברית זה לא נראה טוב X_X

למרות שאת העונה השניה ראיתי

../images/Emo60.gifלמה פיכס?

ניהלתי בעבר את פורום 'חצויה' גם..אחלה סדרה, כמובן לא כמו "יומני הערפד" .. חוצמזה, גם מגיע לה כבוד על זה שהיא מצליחה בעולם(היא משודרת לא רק בישראל).

נותנת לה את הכבוד על ההצלחה בעולם

אבל היו שם המון דברים שהפריעו לי. בעיקר שהם גנבו המון המון דברים מדמדומים (אדוארד ובלה, לאו ואלה? מישהי שרואה חזיונות של העתיד,) ועוד כל מיני דברים שאחותי סיפרה לי בזמנו ואני לא זוכרת כרגע... זה סתם נראה לי לא לעניין. אם כי יאמר להגנתם שהם לא הסתירו את זה והודו בכך שהרעיון הגיע מההצלחה של דמדומים בעולם (ראיון ששודר בזמנו בגיא פינס או משהו דומה) אבל עדיין. זה בא לי ברע. גילוי נאות, מעולם לא עקבתי אחרי הסדרה, ראיתי רק חלקים מפרקים... אבל אחותי ראתה באדיקות וממנה יש לי את המידע. מה גם שהבנתי את זה מהקצת שראיתי. אני מצטערת, באמת לא התכוונתי לפגוע... פשוט כמו שאמרתי, משהו בסדרה ההיא פשוט לא בא לי בטוב. ממש לא התכוונתי להעליב אף אחת\אחד. אני בטוחה שגם בטעם הטלויזיוני שלי יש דברים שאנשים אחרים יחשבו שהוא זבל

הגונב מגנב פטור....

הדבר היחידי שסטפני מאייר לא העתיקה מספרות ערפדים שהיתה לפניה זה את הנצנוץ בשמש... לגבי כל השאר רק תגידי ונסמן צ'ק... קריאת מחשבות- סוקי בדם אמיתי כח ,מהירות, תכונות על טבעיות- ראיון עם הערפד היפנוט, שתיית דם חיות- יומני הערפד. מזכירה לך שכל הספרים האלו פורסמו המון שנים לפני דמדומים... אז גנבו לה.. אפשר לחשוב....

חח בדיוק חשבתי על הקורס שלך כשכתבתי את

התגובה שלי למטה... קראתם את הספר ההסטרויונית? כי הוא מדבר על אגדות ערפדים עוד מתחילת המילניום בערך... ממש מעניין
אם כי הערפדים שם לא סקסיים בעליל... בעיקר ממש זקנים ורקובים
תשאלי את המרצה שלך אם הוא יודע לספר לנו מתי הכל התחיל... כי למיטב ידיעתי בתרבויות עתיקות האמינו בסוג כזה או אחר של ערפדים ממאות מאוד מוקדמות...

קרניjack

New member
יש בכל תרבות איזו אגדת ערפדים עתיקה

ונכון, כמו שנאמר אין ממש מה לחדש בתחום הערפדים- מבחינת הכוח של הערפדים, היכולות שלהם, היחסים שלהם עם הזולת- מה שכן, יש תמיד מה לחדש בסיגנון העלילה ורוחה....וגם את זה לא כך כך עושים היום עם "ז'אנר הערפדים החדש".

חח זה לא שנעלבתי בשמה או משהו כזה

וכן, ברור שספרות ערפדים היתה קיימת הרבה לפני סטפני, ושהיא לא המציאה את סיפורת הערפדים... כל מה שציינת קיים עוד מאגדות אורבניות על ערפדים מהמאה ה14... ואני בטוחה שגם מהרבה לפני. ככה שבמקרה הזה אי אפשר ממש לקרוא לזה גניבה... הם פשוט כולם הסתמכו על אותם מקורות הסטורים ואגדות פולקלור עתיקות... נראה לי הגיוני, בהתחשב בזה שכולם כותבים על אותו נושא עתיק. זה קצת כמו שתגידי שכל מי שכתב סיפור על בת ים העתיק מבת הים הקטנה של האנס כריסטיאן אנדרסן... כשלמעשה הדמות הזו היתה קיימת בסיפורת הרבה לפני שהוא הגיח לעולם... לעומת זאת להעתיק שם ולשנות רק אות... זה כבר סיפור אחר בעיני. וגם ללהק שני שחקנים ראשיים שדומים (לפחות באיך שעיצבו אותם בסדרה) לדמויות הראשיות של דמדומים... זה מה שהציק לי. זה פשוט היה נראה לי כאילו לא היה להם כוח לחשוב על משהו מקורי. אבל אכן על טעם וריח אין מה להתווכח. זו רק דעתי

../images/Emo140.gif אפ'פם לא ראיתי חצויה...

והגבתי רק בגלל עצם הרעיון של "הגניבה".... אפרופו.. אם את צופה בעל טבעי, לפני שבועיים בערך עשו פרק פארודיה על דמדומים, הם קראו שם לבלה-קריסטן ולאדוארד-רוב וגם השחקנים שלוהקו היו דיי דומים. היה פרק קורע מצחוק...

אני לא רואה על טבעי, אבל שמעתי שזה נהדר!

יום אחד אצטרך להשלים פערים שם... בעיקר כי שני השחקנים הראשיים שלהם חתיכים בטירוף
ושמעתי על הפארודיה (דווח לנו עליה בפורום דמדומים) ושזה היה קורע... אולי אחפש חלקים ביוטיוב

למעלה