מגזין פוקר

All In Poker

New member
מגזין פוקר

חברים יקרים, לאחר לא מעט מאמצים הצלחנו לקבל זיכיון בלעדי לשיווק אחד ממגזיני הפוקר הגדולים בעולם - BLUFF Magazine בארץ. אנחנו המדינה הראשונה, מחוץ לארה"ב, שהמגזין יימכר בה (פרט למדינות מסוימות באירופה ובעוד מקומות, שם מופצת גרסה מקומית של המגזין). BLUFF Magazine מופץ אחת לחודש והוא אחד ממגזיני הפוקר הגדולים בעולם, אם לא הגדול מכולם. הוא מופץ בארה"ב משנת 2004, ומנויים עליו רבבות קוראים. מדובר, לפחות בהתחלה, בגיליונות שכתובים באנגלית. ככל שיעבור הזמן נשאף לתרגם את המגזין לעברית, אם כי לא ניתן להתחייב על כך כעת. אני מבקשת את דעתכם, בתור חובבי פוקר, על הרעיון והקונספט בכלליות. זה משהו שמעניין אתכם? האנגלית תהווה מכשול? הייתם עושים מנוי על מגזין כזה? אני אשמח לתשובות מפורטות ככל האפשר. התחום הזה חדש גם לנו, ואנחנו לחלוטין צריכים את הפידבק שלכם. תודה ! יניב, אתר אול-אין

modz0r

New member
אחלה רעיון!

אני לא יודע אם אני אלך כל כך רחוק עד ללעשות מנוי, אבל אני בהחלט אקנה פעם או פעמיים, בשביל לראות איך זה. בכל אופן, המון בהצלחה.

twizerrr

New member
אני בטוח יקנה

כמה וכמה פעמים.. אתה מתכוון לעבוד עם איזה חברה כמו מעריב או משהו או למכור עצמאי?

All In Poker

New member
מגזין BLUFF

בשלב ראשוני אנחנו נשווק את המגזין באתר שלנו www.all-in-poker.co.il בהמשך נרחיב את ההפצה בהתאם לביקוש. אתה והאחרים מוזמנים להתעדכן באתר בימים הקרובים. קיים סיכוי טוב שהמגזין של חודש מרץ יהיה זמין למכירה. יניב

pokermaster

New member
גדול ! זהו אכן אחד המגזינים המובילים בארה"ב

וכנראה גם בעולם. אני שמח לראות שסוף סוף מישהו מרים את הכפפה. אני מקווה כמו חבריי שהמחיר יהיה כדאי - ואז בוודאות אני עושה מנוי...

אני אקנה.

קניתי אותו פעם אחרונה שהייתי בארה"ב וזה ממש אחלה מגזין (למי שטוב באנגלית)

All In Poker

New member
מגגזין BLUFF

תודה לכל מי שטרח להגיב. אנחנו נקבל מספר מסוים של עותקים מהגליון הקרוב של חודש מרץ. מי שמעוניין יוכל להתעדכן באתר: http://www.all-in-poker.co.il שוב תודה, יניב.

למעלה