מגזין פורום חשופים!

../images/Emo124.gif דבר העורך

שלום רב לכל הגולשים, היום, יום שישי ה20 לחודש יוני, אני גאה ומתגאה להציג בפניכם את מגזין פורום חשופים. צר לי שמה שאסתפק בו במהדורה זו אלו כתבותיי שלי והכתבה של 8דנושקה8 [מצטער מראש אם טעיתי בשם] ונקווה שלקראת המגזין הבא נראה יותר השתתפות
. בברכת קריאה נעימה, אור-אל - עורך העיתון
 
../images/Emo222.gif מה עובר על ממלכת ארזי../images/Emo35.gif

נכתב ע"י 8דושנקה8 ________________________________________________ מה עובר על ממלכת ארזי? לא עברו שבועיים מאז עליית הסדרה וכבר מילאו את הרשת שלל תגובות, חקירות וניתוחים כאלו ואחרים על מעללי הדמויות השונות. עוד לא יצא לי ממש להגיב בעצמי ולפרסם את דעותיי על מעשיהן והנה הגיעה הזדמנות בדמות מגזין הפורום. אז מאיפה להתחיל? טוב, בגלל שאחרי הכול זאת טלנובלה מן הראוי שאתחיל מן הדמות הראשית- גלי ארזי. גלי למעשה נולדה אל עולם התקשורות עם שני הורים מצליחים בעצמם היה זה אך טבעי שהיא תגלגל אליו מתישהו. הישר מגלי צה"ל הגיעה גלי לחדשות ישראל וכבשה חיש מהר את תפקיד המגישה הראשית, מבלי לפסוח כמובן גם על ליבו של המגיש שלצידה- איתן ארזי. זה היה יכול להיות כמובן עוד סיפור של הצלחה מסחררת אושר ועושר. אבל דברים כאלה קורים רק באגדות, וזאת טלנובלה, אחרי הכול. לחייה של גלי מגיחה במפתיע- שירה. היא נראית, תמימה, מקסימה, אשת סוד, פיה טובה. אילו רק ידעה גלי את האמת… אבל בעצם אילו היא הייתה יודעת אז לנו לא היה שום טעם לצפות בסדרה לא? ולענייניו, שירה מגיחה לחייה ושום דבר לא הולך להישאר אותו הדבר. משום שמה שגלי לא יודעת הוא ששירה שם כדי לנקום, לנקום את מות אביה. למה ואיך גלי קשורה לזה? בטח נגלה בהמשך. שירה מצליחה במה שרבים לפניה נכשלו בו- לפלוש לממלכת ארזי ולגלות שמתחת למייק אפ, ולחיוכים מסתתרת דמות, לא כול כך יפה ולא כול כך זוהרת- גלי האמיתית. רק היא הצליחה להבין ששום דבר הוא לא כמו שהוא נראה ובאמת כמו שהיא בעצמה כתבה על גלי ואיתן "משהו שם צורם" אבל מהפריצה לסקרים ועד לניסיון התאבדות (או מה שזה לא היה) הדרך עוד רחוקה. ואנחנו נאלץ לחכות ולראות מה גרם לממלכה של גלי ארזי להתמוטט סופית. ובינתיים, נצפה בגלי הצפה בבריכה בסוף כול פרק. קצת מותח, קצת מעצבן, קצת מורט עצבים אבל הי! לפחות המים חמימים.
 

rotem bobo

New member
התאבדות:O?

תמיד חשבתי שזה מישהו או מישהי אהמ אהמ דחפו אותה לבריכה מה לא?
 
../images/Emo202.gif חסומים - הטלנובלה החדשה

"הכל התחיל בבוקר אחד במשרדי תפוז אנשים..., אויש נו, מי מתחיל ככה סיפור?" קב' מנהלי קומונות התחילו במבצע חדש במבצע חסומים. שבסופו מישהו מת. באמת. חושבים שאתם חכמים? בואו תנסו לגלות איך זה קרה, מי מת, למה מת. בכל פרק ניתן לכם קצת מהסוף להתחלה, ובסוף, רק בסוף, תוכלו לשלוח אלינו את התשובות ואחרי שכולם ישלחו, נגלה מה באמת קרה, איך הוא נרצח. אז מוכנים? מקום - נתיחה לאחר המוות - ביה"ח תל השומר - 00:00 בלש גרין ובלש פונטנה קוראים את דוח הנתיחה: גיל: 26 מקום עבודה: תפוז אנשים סיבת המוות: דקירה חדה במפתח הלב שעת המוות: 19:02 סימני מאבק: לא נמצאו התאבדות: לא אפשרי הערות נלוות: הדקירה היא הגורם למוות, לפניה היא חטפה אגרופים חזקים לפניה "פונטנה, אתה יכול לחשוב על סיבה להרוג כזו בחורה צעירה עובדת? אתר אינטרנט, לא מאפיונרית" אמר בלש גרין "אנחנו צריכים עוד דברים כדי לגלות, אולי היא לא כל כך תמימה? אולי יש משוגעים בתמוז הזה?" השיב בלש פונטנה -המשך בפרק הבא- חושבים שאתם יודעים את מי רצחו ולמה? שלחו מסר למשתמש Orel ICE. מומלץ לשרשר ביקורות על הפרק לאחר הקריאה, תודה
 

hot3tv

New member
יש טעות בפרטים...

בפרטים יש טעות והנה היא: "שעת המוות: 19:02 סימני מאבק: לא נמצאו התאבדות: לא אפשרי הערות נלוות: הדקירה היא הגורם למוות, לפניה היא חטפה אגרופים חזקים לפניה"
 

hot3tv

New member
נכון אבל..

נכון אבל כתוב שאין סימני האיבוק עליה ואז בהערות כתוב שהיא חטפה אגרופים בפנים..
 

hippy girl

New member
מה הקשר?

זה רק אומר שהוא הרביץ לה והיא לא ניסתה להרביץ לו חזרה.
 
למעלה