מגזין Q:פ"פ הלהקה הגדולה בהיסטוריה

rainbow demon

New member
מגזין Q:פ"פ הלהקה הגדולה בהיסטוריה

קראו את הכתבה שהתפרסמה היום בוויינט על מגזין Q , שדירג את הלהקות הגדולות בהיסטוריה). הרשימה קצת מוטלת בספק באמינותה (U2 וDIRE STAIRS לפני הביטלס?) אבל נחמד לדעת שמזגין כה נחשב מחשיב את פ"פ ללהקה הגדולה בהיסטוריה:) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2985395,00.html

oribarak

New member
וואי וואי איזו אווירה בבית שלי

הרגע ירדתי על אבא שלי , הוא מעריץ ביטלס, והוא תמיד טען שהם קלאסיקה לא כמו פינק פלויד, וירדתי עליו עכשיו..אבל הוא בשלו"האמצעים הטכנולוגיים באותה שנה לא היו חדשים ולא יכלו לספור את האלבומים..." אבל אין להתווכח עם עובדות, פינק פלויד והזפלינים שולטים!

חחח ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo66.gif

אבל בחיאת, הכל עניין של טעם. למה להתווכח על זה?

itaikuskus

New member
מצטער אבל

ביטלס>זפלין,פלויד וכל דבר איי פעם ביטלס פשוט הלהקה הכי גדולה בהיסטוריה המצעד של Q הוא מהמגוכחים שיצא לי לקרוא.

melancholy man

New member
זה בסך הכל מצעד מכירות

בעיניכם מכירות של אלבומים מעיד על גדולה? ואגב, הערב קטנה למה שכתבו בשרשור ואולי משהו שמראה את הבעיתיות של הבדיקה של Q, הביטלס היו בשיא הפופלריות שלהם בין 64 ל 70, שוק התקליטים באותה תקופה היה קטן בהרבה מזה של שנות השיבעים והשמונים (ובטח משנות ה 90 והאלפים), למעשה מכירת אלבומים הפכה למטרה המרכזית של חברות התקליטים רק בסביבות 67/8, לכן להקות שעובדות זמן רב יותר (כמו פינק פלוייד או הסטונס) זוכות ליתרון עליהם, ממש כמו להקות שזכו לפופלריות בתקופה מאוחרת יותר (כמו לד זפלין או לחילופין 'N Sync ו Backstreet Boys

rainbow demon

New member
האמת שזה מאד מוזר אפילו

לפי מיטב ידיעתי הלהקה המצליחה ביותר מבחינת מכירות בארה"ב היא דווקא הEAGLES שאינה בצמרת המצעד בכלל.. אבל אולי זהו סקר מעורב (השאלה של איזה מדינות).

melancholy man

New member
האמת שזה מאוד מאוד פשוט

Q הוציא מגזין מיוחד לכבוד להקה מסויימת (לא אגיד איזו רק אגיד שהפורום הזה קרוי על שמה...) לכבוד הארוע הם עשו מדד, שמשלב המון גורמים, כך שאותה להקה תיהיה ראשונה, אני מניח שניתן ליצור מדד אחר לפיו כל אחת מ 20 הראשונות תיהיה ראשונה. לא צריכים להיות כאלה תמימים.

rainbow demon

New member
אם כבר מדברים על זה

מישהו עוד הזמין את זה חוץ מהבחורצ'יק שברח לי כינויו..? פשוט, הייתי הולך להזמין אם הייתי בטוח שישלחו לי את הדבר הנכון. כמובן שאפשר להזמין מהרשת אבל כמו שאמרתי, קשה לי להאמין שאמא תתן לי את הפרטים של הכרטיס בשביל זה:)

למעלה