מגזינו- שיא בדקדוק פיצה
ששי בערב , פעם ראשונה שלי שם , אני והצמחונית .
לראשונות חלקנו פולנטה עם פטריות - מנה נחמדה של פולנטה מקמח תירס(לכן היא אהבה אותה , במקום אחר פולנטה מגרגרי תירס לא ערבה לה בגלל הקליפות ), עליה רבעי פטריות מוקפצות עם המון שום , וכרובית אפויה למחצה עם איולי-לה היה טעים, אני אוהבת כרובית אפויה ורכה יותר
ואז הגיעה הפיצה- עם מוצרלה גבינה כחולה וצ'ילי. לפיצה היו שולים של 3 סמ ללא ציפוי גבינה והם היו עבים מאד, לעומת זאת מרכז הפיצה בקוטר כ 14 סמ -היה דק , כמעט שקוף. תהיתי איך אפשר לרדד כל כך דק שעם התוספת מגיעים לעובי של 2 מילימטר לכל היותר . לבצק הדקיק היה טעם של גבינה כחולה עם חריפות.
אבל בעיקר היה לאכול את השולים - בצק ותו לא
עם קולה אחת וסן פלגרינו גדול כ 155 שח. תוך חצי שעה סיימנו ארוחה
ולגבי קינוח- מבט בויטרינה לא עורר כל חשק , ויתרנו .
היא קינחה בפנקייק שוקולד בבנדיקט שנפתח בכפר סבא בקניון G ,עם חברים, מאוחר יותר. ואני בסיפוק שחסכתי קלוריות .
ששי בערב , פעם ראשונה שלי שם , אני והצמחונית .
לראשונות חלקנו פולנטה עם פטריות - מנה נחמדה של פולנטה מקמח תירס(לכן היא אהבה אותה , במקום אחר פולנטה מגרגרי תירס לא ערבה לה בגלל הקליפות ), עליה רבעי פטריות מוקפצות עם המון שום , וכרובית אפויה למחצה עם איולי-לה היה טעים, אני אוהבת כרובית אפויה ורכה יותר
ואז הגיעה הפיצה- עם מוצרלה גבינה כחולה וצ'ילי. לפיצה היו שולים של 3 סמ ללא ציפוי גבינה והם היו עבים מאד, לעומת זאת מרכז הפיצה בקוטר כ 14 סמ -היה דק , כמעט שקוף. תהיתי איך אפשר לרדד כל כך דק שעם התוספת מגיעים לעובי של 2 מילימטר לכל היותר . לבצק הדקיק היה טעם של גבינה כחולה עם חריפות.
אבל בעיקר היה לאכול את השולים - בצק ותו לא
עם קולה אחת וסן פלגרינו גדול כ 155 שח. תוך חצי שעה סיימנו ארוחה
ולגבי קינוח- מבט בויטרינה לא עורר כל חשק , ויתרנו .
היא קינחה בפנקייק שוקולד בבנדיקט שנפתח בכפר סבא בקניון G ,עם חברים, מאוחר יותר. ואני בסיפוק שחסכתי קלוריות .