מגזינים, עיתונים וספרים בעברית שלום לאחרונה ניתקלתי באתר זה www.books2me.com האם אתר זה אמין? תודה
C confis New member 9/7/09 #1 מגזינים, עיתונים וספרים בעברית שלום לאחרונה ניתקלתי באתר זה www.books2me.com האם אתר זה אמין? תודה
פ פ82 New member 10/7/09 #2 זהו אתר לא אמין סתם צוחק, פעם הבאה פשוט תרשום שזה האתר שלך..ותשאל אם מישהו מעוניין בשירות כזה.
R razlee New member 10/7/09 #3 דה מרקר להונג קונג דה מרקר לא הסכימו לשלוח לי את המגזין להונג קונג ובלית ברירה הפסקתי לקרוא את המגזין. חבר סמסינגפור הפנה אותי לאתר, נרשמתי, שלמתי ועכשיו אני מקבל כל חודש מגזין חדש לבית. השירות אמין ולא יקר. אמנון
דה מרקר להונג קונג דה מרקר לא הסכימו לשלוח לי את המגזין להונג קונג ובלית ברירה הפסקתי לקרוא את המגזין. חבר סמסינגפור הפנה אותי לאתר, נרשמתי, שלמתי ועכשיו אני מקבל כל חודש מגזין חדש לבית. השירות אמין ולא יקר. אמנון
T TRAKTOR1 New member 14/7/09 #4 נראה אתר רציני בפרט אם משלמים עם פייפל, שאין שום סיכון בעולם שיגנבו את המספר כרטיס אשראי. והאתר עצמו נראה טוב ופשוט דרך אגב
נראה אתר רציני בפרט אם משלמים עם פייפל, שאין שום סיכון בעולם שיגנבו את המספר כרטיס אשראי. והאתר עצמו נראה טוב ופשוט דרך אגב