מג'יד מהפיתות והלבנה-מונולוג

מג'יד מהפיתות והלבנה-מונולוג

ככה כמו עכשיו פה במקום,אני יושב ועושה לבנה בפיתה שבע שנים.ואישתי פטימה גם כן ביחד איתי.היא על התבון ואני על הלבנה.אז בהתחלה לפני שנים היתה לכם שפה ,שאני יכול להבין,והיום אללה עד שלי, וולה אני לא מבין כלום בשפה שלכם.אז היתה באה סוברו 83 צבע מטל,יוצא הבן אדם יוצאת האישה יושבים על האבן הגדול, פה איפה אתה. מזמנים,פטימה מכינה תפיתה אני תלבנה,מגיש, הם לוקחים, יושבים,לועסים,ומבסוטים. ...וגם כן מדברים.מדברים על הכרמל ,על הירוק של וואדי אורן,על הרהיטים של כאמל בדליה, על המסעדה של אבו-ריש בעוספיה ואני מבין הכול בשפה שלכם.והיום קרקס מדרנו מה היה פעם בתל-אביב בא פה בכרמל.לפעמים בא פה ליצן אחד באופניים של קרקס,לפעמים הרבה.למה ליצן? אני אומר לך.בא הבן אדם ,כובע בלסטיק בראש ,במקום מה היה לכם פעם כובע טמבל.חולצה הרבה צבעים ככה עם כיסים באחורה ובכיסים בננה.ומכנסים דיזין..תביא תאוזן שלך.. למה פטימה לא תשמע..דיזין קונדום.גרביים בסדר,אבל מה, בשביל סנדלים למה קצר הגרביים.נעליים גם כן של ליצן מדרנו, יש שפיץ,אבל בלמטה שלו יש ברזל,וולה לא יודע למה.לפעמים בא ליצן מדרנו אחד,הוא מזמין, אני מכין, הוא אוכל, אני שותק,הוא הולך באפניים למה אני לא מדבר בשפה שלו.לפעמים באים שניים ליצנים מדרנו,לפעמים כול הקרקס.וכשבה הרבה ליצנים יושבים ככה פה באבן איפה אתה יושב,יושבים לועסים ומדברים בשפה...אולי של שב"כ.וזה ככה נשמע...קודם כל המילה שאני שומע הכי הרבה היא שידרוג.חודש עד הבנתי מה פרוש.וזה נשמע ככה.אתמול שדרגתי את הקרנק לxt .אני רוצה לשדרג את המוויק לפרירייד.השילדה משודרגת לפיול 90 של טרק.הכל בשפה החדשה,וככה גם כן הרבה משפטים בלי שדרוג.ברקס שימנו יותר עדיף על אוויד.שפיץ בעובי משתנה.סלה איטליה אכלה אוכף.(זה סוסים או אופניים פה?)הריבאונד של הרוקשוקס סיילו בעל שני מצבים צב וארנבת.החלפתי את הקליטים,ה-515 לא נוחים.והכי מצחיק שיעל האישה ובכלל כל הנשים של הליצנים של מדרנו,מה אני שומע מהליצנים אף פעם ,אבל אף פעם לא יודעות באמת שאפניים של ליצן מדרנו עולה יותר מסוברו 93 ואולי 96.וולה ככה זה באמת, שב פה תכף יבאו ליצנים מדרנו ותשמע במו אזניים שלך.

David C

New member
..../images/Emo45.gif .. ../images/Emo39.gif .. ../images/Emo142.gif ../images/Emo141.gif

XCrider

New member
מריק - הברקת הפעם...../images/Emo45.gif ומה שלום

"מותק" שלך? השתדרגה בעוד משהו מאז שנפגשנו?...

../images/Emo59.gifאמנון המותק שלי היא לא...

סתם מותק.היא 2+! וכן היא הזד^%$ה עם כל החברה הטובים.עם התאומים מבית מוויק F219.ועם כל האחים מבית XT ,עם המעביר הקידמי והאחורי,ואורגיה עם הדיסקים המעבירים והקרנק.(ממש שרמ^%ה)ועם הסיילו 125-80 היא עשתה את זה בכרמל.ולקינוח עם כידון רייזר FSA וסלה איטליה.מה דעתך על הזנ&^%ת??!

XCrider

New member
מה אני אגיד לך, כל אחד בוחר את

ה-"מותק" שמתאימה לו...

למעלה