מגיחה לרגע כדי לשתף במשהו חצי קשור...

Another Girl

New member
מגיחה לרגע כדי לשתף במשהו חצי קשור...

אז בשבוע שעבר הייתי ב-וינה, לצורך מאוד מסוים. זו הייתה המטרה, וזו התוצאה (כן, זה צולם במצלמה שלי...)

Another Girl

New member
ו-Slowhand...

(חוזרת למחילה
)

The Cavern

New member
ענק!!! למה לא ידעתי??? הייתי בא

כל הכבוד

איפה ישבת?

על הבמה?

ראית גם את דילן שהופיע למחרת?

Another Girl

New member
איך פספסת? דיווחתי בתמונות בפייסבוק...

לא ישבנו - עמדנו (והרבה), בערך שורה חמישית מהבמה. קרוב ברמה מטורפת. זו פשוט הייתה חויה מדהימה.

על דילן ויתרנו (אני ראיתי בארץ, הבחור לא חובב), אבל כן ראינו את פרל ג'אם בערב שלפני.

The Cavern

New member
ברח לי. חבל. אגב בסוף השנה יש מסע הופעות של

המי באירופה

נשמע מפתה

Nectarrison

New member
מדהים...

הקנאה!! מה שמצחיק זה שהשנה הייתי באירופה (גרמניה, אוסטריה, בלגיה, הולנד, צרפת ובריטניה..) יותר מאשר בארץ- ועדיין לא הצלחתי לראות אותו ואת פול.

Nectarrison

New member
מדהים...

הקנאה!! מה שמצחיק זה שהשנה הייתי באירופה (גרמניה, אוסטריה, בלגיה, הולנד, צרפת ובריטניה..) יותר מאשר בארץ- ועדיין לא הצלחתי לראות אותו ואת פול.

trilliane

Well-known member
מנהל
פול הופיע לאחרונה במזרח הרחוק ובאמריקה

היו לו כמה הופעות באירופה לפני שנה, בעיקר בערים בוי"ו... (וינה, ורונה, ורשה...).

Nectarrison

New member
מדהים...

Nectarrison

New member
מדהים...

trilliane

Well-known member
מנהל
יפה! ממש לפני שנה היינו בווינה בהופעה של פול

תכננתי לכתוב עליה בפורום ובסוף התעצלתי...

היינו בגולדן רינג ולכן הייתי יחסית קרובה לבמה, היה הרבה הרבה (הרבה) יותר מוצלח מההופעה בישראל מכל בחינה שהיא (קרבה לבמה, צפיפות, קהל, טמפרטורה, רשימת השירים). עבורי זו הייתה חוויה מתקנת.

למעלה