מגילהלהלה

oorlyy1

New member
מגילהלהלה../images/Emo24.gif

טוב........היום זה יום כל כך מושלם!! קודם כל תודה ע=נ=ק=י=ת לכל מי שכתבת לי כאן ברכות מרגשות ומדהימות ממש ממש תודה
סיימתי לילמוד בשעה שביעית והייתי ממש עייפה אבל בכל זאת נסעתי יותר מאוחר לקריות.... הגעתי וכל כך התרגשתייייי ההופעה כבר התחילה ונכנסתי ליראות ישבתי על המדרגות בצדדד אגם רקדה ושיחקה והיא הייתה כזאת מושלמתת פתאום שהיא רקדה היא קלטה אותי ודפקה כזה חיוךךךךךךךךךךך חשבתי שאני מתה!!! הגיע ההפסקה וידעתי שמכניסים אותי בהפסקה למאחורי הקלעים.... הכי התרגשתי בעולםםםם נכנסתי חיכיתי קצת....... פיתאום אני רואה את שילגיה המהממת יוצאת החוצההההה חחחחחחח קראתי לההה ואזזזזזזז היתחבקנו איזה דקה פשוט לא עזבנו אחת את השנייה.........ואז דיברנו והיצטלמנו ואמרתי לה אגםם כל התמונות שלנו אותו דבר מתחבקות כזה...אז התחלנו להיצטלם בכל מיני זוויות חחח:--D ואז נתתי לה את המיכתב והמתנה ושוב היצטלמנו..... היא אמרה "איך זה שמפעם לפעם את ניהיית לי יותר יפה?!?!" ואני כזה "אגם מי שמדברתתתתת" חחחח
התחלנו לדבר קצת על המלחמה ואז ניזכרתי בטל ועדי ואמרתי לאגם שהן אירחו אותי איזה שבוע וזה בטח מאד ישמח אותן עם תיתקשרי....... נתתי לטל לדבר עם אגם ואז אני שומעת את אגם לוחשת לי"זו טל או עדי זו טל או עדי" ואני צוחקתתת חח זאת הייתה טל
והן דיברו.....צילמטי תמונה אחת שהיא מדברת איתכן בפלאפון.. ואז שוב נתתי לה חיבוק ענק ענק ענקקקק והיא אמרה שהיא הולכת פעם בשבועיים ליכתוב בפורום..(הלוואי
) וכם שהיא עושה בסוכות סבב חדש כזב של חנויות בסקצ'רס לחתום וכל זה.... כל כך שמחתי לישמוע את זהה
אז שאלתי אותה עם היא היסתפרה כי הוא היה נראה לי קצת קצר ממה שאני רגילה אז היא אמרה לי שכן קצת חיחי.... ואממ אמרתי לה שהיא ממש יפה כמו תמיד ושממש כייף ליראות אותה משחקת שרה ורוקדת על הבמה והיא נתנה לי חיבוקק וככה ניפרדנו חחחחח ואז הלכתי ליראות את ההצגה עד הסוף

אביחי 33

New member
מאמי כ"כ שמח בשבילך../images/Emo25.gif

מגיע לך. הפתעה שכזו לא יכלת לבקש ליום הולדתך-תודי.
אביחי

oorlyy1

New member
כן אחרי כל מיני הפתעות קטנות בבצפר

זה ממש כייף לקבל אחר כך הפתעה כזאתת אני מודה אני מודה;) אני כמעט בטוחה שהיא הזכירה אותך באיזה משהו שהיא אמרה לי ולעזזל זה ברך לי מהראשש מה שבטוח שרואים שהיא זוכרת אותך אצלה כל הזמן חחחח:--D

יייייייייאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo99.gif

מזהההההההההה???????????? זה לא פיייייירררררררר
יאאאאאאא איך אני שמחה בשבילך איזה מאמי היא הייתההההההההה
איך אצלחת לדבר ככה?
אני כמעטא לא הוצאת מילה מהפה
יאאאאאא הלוואי שהיא תכתוב כל שבועייםםםםם
חחח והרגת אותי ששאלת אותה אם היא הסתפרהה ושאמרת לא מי שמדברת
יאאאאא איזה כיף לךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
זה לא פיייייררררררררררר
יאא דברי איתי במסןן
ומזל טוב אורלי

oorlyy1

New member
חחחח היא נתנה לי להרגיש כל כך חופשי

שפשוט דיברתי איתה ככה... חחחח חחחח כן כן מי שמדברת על יפות תיראווווו חחחח:--D

יאאאאאאאאאאאא../images/Emo204.gif

גם אגם חושבת שאת יפה פלוצית
.. כל כך שמחה בשבילךךךךךךךךךך
מוווווווווואה:].

einatit4

New member
יאאא../images/Emo99.gif../images/Emo55.gif

איזה כיף לךךךך
מגיע לך
!!! ואם את יכולה תעלי מתישהו תמונות
[אני נשמעת לעצמי קצת חצופה..חחח
]

אורלושש יפשלי../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

ייאאאווו אינלךך מושג כמה אני שמחהה בשבילל אין מתנה יותרר טוובהה מזאת ביומולדת!!
ד"א מזל"ט כבר כתבתי ברכה תקראי
הכי הכי הי מגיעע לךך בעולםם לפגוושש אותהה יפפפתיי
אייזהה חחמודדהה היאא כפרעליייהההההההה
מחחכהה לתמונות

למעלה