מגילת-הטופמודלהבאה(בלי ספוילרים לעונות הבאות)

ledy18

New member
מגילת-הטופמודלהבאה(בלי ספוילרים לעונות הבאות)

משהו מיוחד וקטן שאני וחברותיי כתבנו לכבוד פורים. אנחנו קוראות לזה מגילת הטופ מודל הבאה:(וככה זה מתחיל) ויהי בימי מיס ג"י וטיירה-מלכות הטופ שבטופ.מולכת מהודו ועד כוש בהדר ולבוש. ויעשו משתה גדול ותגיד טיירה למשרתיה "קראו לאדריאן נסיכתי,שתציג את יופיה בפני הממלכה" ולא תסכים אדריאן שהייתה באמצע מסיבת פיג"מות עם חברתה מלרוז ואף תקרא לטיירה "מפלצתית וביצ"ית לאללה" וטיירה כועסת מאוד דיברה עם מיס ג"יי והגלתה בעורמה את אדריאן מתפקידה כנסיכה. "בסך הכל רציתי קצת יחוד" אומרת אדריאן לעיתונות "אני לא בובה אתם יודעים,אני בן אדם עם גוף ונשמה,לא רק דוגמנית סופר מדהימה" ____________________________________________________________________________________________ "מה נעשה עכשיו,מה נעשה?" שאלה את עצמה מיס ג"יי בעודה יושבת על כיסא.היא העבירה יד בשערה וחייכה "יש לי רעיון,נעשה תחרות על כתר המלוכה." "ואיך נקרא לו?" שאלה עצמה שוב "יש לי,נקרא לו פרס נקסט טופ מודל,שתמלוך איתנו מהודו ועד כוש!" וכך אמרה מיס ג"יי לאנשיה לומר "קראו לכל הבנות היפות בממלכה,שילמדו מקרוב מיהי נסיכה.שידעו לעמוד לחייך ולשיר.שילמדו לדבר בנימוס ישיר.והזאת שטובה ביותר תיהיה,נסיכה חדשה,מדהימה חדשה ובקיצור אחת מושלמת ומקסימה." וכך אמרו כל אנשי החצר לאנשים הפשוטים ואלפי בנות התנדבו לנד פרטים.רק אחת,רעשנית שמה קארידי המלכה,הלכה לדודתה ג"ואני וביקשה ממנה עזרה. "אלמד אותך להיות טופ מודל אמיתית,יפה,דינה ולא רעשנית." וכך אחרי ליטוש סופי ונהדר,הגיע טיירה ובדקה את ששת הבנות האחרונות,שהגיעו לגמר. ______________________________________________________________________________________________ "שמי יואנה ואני בובתית" אמרה האחת."את שערי צבעתי לג"ינג"י כדי משהו לומר." "שמי אווה ואני דיווה" אמרה השנייה."יודעת אני כי אנצח כי אני כל-כך מדהימה." "שמי נאימה ונעימה" אמרה שלישית וחמודה."בבטיחון אני מצטיינת למרות שלא כמו אחרות אני ממש שונה ואחרת." "אני ניקול ומאחותי אני יפה" אמרה אחת שנראתה עדינה."מקווה כי אנצח בעזרת חיוך ועיני סוכריה." "אני דניאל ואני עוצמתית" אמרה הלפני אחרונה."מקווה כי אזכה,דיבורי לא יפה,אך למרות זאת אני מקווה" ואחרונה חביבה קארידי צעדה קדימה בחיוך אוהד.המלכות אותה ראו,מיד התאהבו והחלו להתלהב. "אני קרידי ואני רעשנית,אמרו לי כי זה לא טוב."היא אמרה."מסוגלת אני גם להיות ביישנית,מצחיקה וסמלית,זה,מתוקה ויפה אמיתית. היא אחת,כך חשבו שני הדיוות וחיכו אחת לשניה. יום אחרכך נקראו הבנות לחדר השיפוט.כעבור שעה של דיברוים עמדו רק ניקול וקרידי,הם היו הפיינל טו.בכי,דמעות ופצע קטן שוקק דם היו התיאור המושלם לשאר הבנות שישבו מאוכזבות.כל אחת משאר הבנות החזיקה לפייבוריטית שלה אצבעות.בסוף,לאחר רבע שעה אמרו מיס ג"י וטיירה במחה "יש מנצחת הביטו כולם.זוהי קרידי,הנסיכה החדשה" ______________________________________________________________________________________________ וג"ואני חמודה אמיתית,עשתה פה עסקת חבילה,שמעה כי קרידי,בת דודה זכתה וגם היא הגיעה יחד איתה. יום אחד בעודה מסתובבת ליד הארמון שמעה היא קול לחישה. "אנחנו הולכות להרוג אותן" כן-כן כך היא שמעה. מוניק וטיפני,דוגמניות לוהטות ושמרות ארמון המלכות,מתכוננות אותן להרוג,כיצד זה יכול להיות? הלכה ג"ואני לספר לקרי שסיפרה במהרה למלכות המוכות. כתבו הן בספר הזיכרונות כיצד עזרה ג"ואני להן,למלכות המדהימות. ___________________________________________________________________________________________ ועל כריסטינה עוד לא סיפרנו,רעה היא מאין כמוהה.ביקשה מין המלכות רשות להרוג את כל היהודים עם תפוח(איזו חוצפה?!). דבר ראשון את ג"ואני בכל העיר סחבה זועקת בכעס "כך יעשה לאיש אשר המלך חפץ בעיקרו" ומתכננת נקמה לאחר שאת עצמה סידרה. ומהמלכות קיבלה רשות להרוג את יהודי הממלכה עם תפוח(רעיל כמובן,לא סתם) ןקרי על כך שמעה,וקרי כל-כך נבהלה.הכינה עוד שני משתים ורק לאחר מכן סיפרה. "יש אישה מרושעת כל-כך.שאת עמי רוצה להשמיד.יהודייה אני חברותיי וכריסטינה אותי עוד מעט תהרוג" "אל דאגה" אמרו המלכות הכועסות והגיעו לביתה של כריסטינה ה"תמימה". "אז זוממת את את היהודים להרוג!!!!!אנחנו נתלה אותך.מהאוזן" כך הן אמרו בזממה. וכל היהודים חייכו בשמחה. ומאז אותו יום כולנו אוכלים את אוזנה של כריסטינה. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- תחפושות ותפקידים טירה-----המלך אחשוורוש 1---------מתחפשת ל:פריס הילטון שחורה בכלא. מיס ג"יי---------המלך אחשוורוש 2---------מתחפשת ל:ראפר אדריאן---------ושתי--------------מתחפשת ל:דן תחמנו יואנה---------מתמודדת1--------מתחפשת ל:אופנוענית אווה-----------מתמודדת2-------מתחפשת ל:דנה אינטרנשנל(דיווה) נאימה-----מתמודדת3------מתחפשת ל:מרוקאי ניקול------מתמודדת4------מתחפשת ל:כיפה אדומה דניאל------מתמודדת5----מתחפשת ל:מריונטה קרידי-----אסתר המלכה---מתחפשת ל:דובוני-אכפת-לי. ג"ואני------מרדכי היהודי----מתחפשת ל:טוויגי מוניק-------שומר---------מתחפשת ל:רוצחת(עם טיפני) טיפני-------שומר---------מתחפשת ל:נרצחת(עם מוניק) מלרוז------חברה----------מתחפשת ל:מעודה(כן בועז) כריסטינה----המן הרשע------מתחפשת ל:מלכת הקרח וזהו,זה סוף הסיפור,זה הכול להיום.

יאאאאאאא איזה יפה!!!../images/Emo2.gif

ממש ממש נהנתי לקרוא, איזה כתיבה יפה עם כל החרוזים והסיפור! פשוט מקסים!
דורש טאגליינס!!!

efif1212

New member
פשוט ענק../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

כ"כ אהבתי
מצחיק לאללה, והחרוזים והכל. חחחח ג'ואני בתפקיד מרדכי. ו"אוזן כריסטינה"
תודה רבה
ושיהיה פורים שמח

NP16

New member
גאוני!!!../images/Emo47.gifאהבתי מאד../images/Emo6.gif

בעיקר את התפקיד של ג'ואני,תפור עליה! סחטיין!

mikmikonet

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif אדירות אתן!!!

טאגליינס ומייד! אהבתי בטירוף
התפקידים של ג'וג'ו וקארידי ממש מתאימים להן! וטיפאני ומוניק

JoNy Boi

New member
מקסים! אבל רציתי שניקול תהיה אסתר המלכה ../images/Emo7.gif

ledy18

New member
שני דברים:

1.מה זה טאגליינס?אני כבר כמה ימים מנסה להבין ולא מצליחה. 2.שמתי את קרי כמלכה רק בגלל שהיא המנצחת הכי עדכנית ואני בכלל רציתי לשים את מישל או את ניקול כמלכה(כי מישל היא כזאת לא בטוחה בעצמה,ואז מרדכי הייתה אמנדה.וניקול היא פשוט הזוכה הכי אהובה עליי חוץ מהזוכה של העונה השמינית.)

mikmikonet

New member
טאגליינס זה איפה ששמים את השרשורים הכי

שווים ומגניבים
אח"כ כל השרשורים ש"מטגלנים" רצים להם בשורה למעלה ומפורסמים לנצח. את זוכה למקום של כבוד בין המצעדים שלנו

למעלה