מגיעה מהפורום השכן:)))

Shirleybh

New member
מגיעה מהפורום השכן:)))

אחרי שבוע של עצבות ודמעות מתחילים לחשוב מחדש ולהתקדם להגשים את החלום להיות אמא! שאלה אליכן בנות אין לי וכלכך ידע בכול זה. שאלה ראשונה : קיבלתי מחזור אחרי בטא שלילית מתחת ל7 והמחזור נמשך יומיים ובדרך כלל נמשך 4-5 ימים מה הסיבה??שאלה שניה: האם יש דרך להחזרה מנצחת פעילות ספורטיבית, תזונה נכונה הורדה במשקל? קצת רקע על עצמי לפני פחות משנה עברתי הריון חוץ רחמי טבעי ללא טיפולים וזה ivf הראשון שלי אני ללא חצוצרה אחת וחצוצרה שניה סתומה לגמרי ללא נוזל המליצו לי להוריד אותה לפני הטיפולים וגם והדבקיות עדינות באגן , מלאה bmi 28 ( חורג קצת ) מעשנת ובריאה בדרך כלל. בעלי ללא בעיות זרע לא משהו אבל בהחלט תקין להפריות שאיבה אחרונה 18 ביציות 5 הפריות החזרת מוקפאים כי היה גירוי יתר . תודה לכול העונות ....

kukim17

New member
אחות לצרה

יש לי ילד בן שלוש שיהיה בריא מהורמונים ויחסים טבעיים. כשהיה בן שנה וקצת נכנסתי להריון הכי טבעי והכי ספונטני שהתברר כחוץ רחמי ובסופו של דבר הוביל לניתוח. ניסינו מאז טבעי והזרעות לא עזר. אין בעיית זרע בכלל. ניסינו החודש ivf ואתמול הוחזר עובר אחד אחרי שנשאבו 9 ביציות. לגבי הווסת שלך.... אולי משהו בגוף השתנה לכן הווסת היתה ממש קצרה.
האם עשית צילום רחם ולכן גילו חצוצרה סתומה?

Shirleybh

New member
היי

לא גילתי בצילום רחם גילנו בניתוח להוצאת החצוצרה עם עובר שהשתרש שם ( בטבעי) ואז הודיעו לנו שהחצוצרה השניה אינה טובה וחייב Ivf יש כאן בנות בדומה אליי שהצליחו להביא ילדים בטיפולים ולא אחרי 200 שנה אני חייבת להתעודד...הפחד שלי שאני לא יצליח...

anguly

New member
האם את מאובחנת כפוליציסטית?

כי זה יכול להסביר את אחוז ההפריות הנמוך...
אם כן, אז ירידה במשקל בהחלט יכולה לסייע - לא צריך לרדת למשקל תקין, אלא להוריד 10% מהמשקל.

מחזור קצר באמת בד"כ לא אופייני לטיפולים כי בדרך כלל הרירית יותר מעובה ולכן להיפך בדרך כלל אם בכלל זה יותר חזק.
ולא הצלחתי להבין מה היתה רמת הבטא האם קטן מ2 או איזשהו מספר חיובי?

Shirleybh

New member
תודה אנגי

לא מאובחנת כפוליציסטית אבל עדין יורדת במשקל כי נראה לי שהכול קשור לתזונה ובסוף המחזור המשיך שוב אחרי כמה שעות ל5 ימים כרגיל ומבחנתי זה יסתדר רמת הביא ככה אמר לי הרופא ״קטן מ -7״

למעלה