מגיע לה!

מתעמלת10

New member
מגיע לה!

כשאורנה העניקה לואלריה את המדליה בקפיצות היא אמרה לה: "נו, נו, נו, לא מגיע לך." זו התנהגות של שופטת ?????????? בושה להתעמלות בארץ.

אליאבי1

New member
ומאיפה בדיוק שמעת שזה מה שהיא אמרה לה?

כל מי שמכיר את אורנה שי יודע שכשהיא שופטת, לא מעניין אותה איך קוראים למתעמלת שלפניה. היא שופטת (די קשוחה) חסרת פניות והדבר האחרון שאפשר להגיד עליה זה שהיא העדיפה מתעמלת אחת או קיפחה מתעמלת אחרת במכוון. זו גם לא דרך ההתבטאות שלה.

לא יכול להיות

מצטערת, אני לא מאמינה. דבר ראשון, שופטת מקצועית לעולם לא תאמר דבר כזה. שנית, ואלריה לא מבינה כל-כך עברית ולא אנגלית ואורנה לא יודעת רוסית. אורנה לא תרד לרמה כזאת ולא תפגע בכבודה. חוץ מזה שבקפיצות כלל לא היה ספק שואלריה ראשונה. היא ביצעה את הקפיצות הכי קשות בתחרות באופן מעולה. טלי לא הייתה כל-כך קרובה אליה. למה שאורנה תחשוב שלא מגיע לה??

noaleee1

New member
את יודעת ..

שאם אורנה באמת אמרה את זה זה ממש ממש חמור. גם אני הייתי שם וראיתי שהיא אמרה לה משהו, אבל מהקהל אי אפשר היה לדעת מה היא אמרה וכדיי לכתוב דבר כזה חמור על מישהו צריך להיות בטוחים בזה- השאלה אם את בטוחה שהיא אמרה לה את זה וזו לא סתם שמועה. אם זה לא נכון אז את סתם משמיצה. אבל אם זה באמת נכון מישהו צריך לעשות עם זה משהו, כי שופטת לא אמורה להגיד דברים כאלה למתעמלת.

gymnova

New member
לפי מה ששמעתי

הדבר היחיד שאורנה אמרה לולריה הוא שתבוא אליה אחרי התחרות כדי שהיא תסביר לה בדיוק מה על מה היו ההורדות בתרגיל. כדי שהיא תדע את הסיבה שבגללה היא הפסידה את מדליית הזהב ומה לתקן לעתיד.

I Angel

New member
איזה שטויות!!!!!

היא לא אמרה לה דבר כזה לעולם, אורנה היא שופטת מקצועית ובינלאומית זה שהיא באה מאגודת הפועל ת"א לא אומר שהיא הלכה לטובת המתעמלת שלה זה לא אֵתי, זה לא מקצועי בכלל, אני הייתי שם באותו רגע של הענקת המדליות אני יודעת לקרוא שפתיים וזה בכלל לא מה שהיא אמרה לה, אני ישבתי למטה קרוב לפודיום ואורנה לקחה את שני לחייה ואמרה לה זה לא נורא אין לך מה להיות עצובה גם המקום הזה הוא מכובד!!!!!!! אל תפיצו סתם שמועות זה הכי מעצבן ועוד יותר פוגע במתעמלות מאשר לדבר עליהן!!!! זאת חוצפה שאפילו תגידי דבר כזה, מבחינתי זאת הוצאת דיבה את מקלקלת את שמה הטוב של אורנה, בתור שופטת שהייתה במכביה וראתה את התרגיל של ולריה ושל טלי למרות התרגיל הקשה והמדהים של ולריה יש פערים בטכניקה, טלי עשתה את התרגיל של החיים שלה כמעט בלי אף טעות ולעומת זאת ולריה למרות העזיבות הקשות היו לה המון טעויות טכניות, לקהל זה פשוט נראה מאוד מפליא אבל מי שלא מבין שלא ידבר זה עדיף.

למעלה