מגיע לו!!! סוף סוף זה קורה!!

glitter8

New member
מגיע לו!!! סוף סוף זה קורה!!

ודיויד ברוזה, האמן האהוב שלנו זוכה לכבוד המגיע לו ובמסגרת שבועזמר ישראלי יקבל ערב מחווה מיוחד בחיפה כל הפרטים כאן ופרטים נוספים בקרוב
"חיפה-חיפה"
מופע מחווה מיוחד לדיוויד ברוזה, בן חיפה, שהופיע יותר מכל אמן ישראלי אחר בפני יושבי המקלטים במלחמה האחרונה. משתתפים: יהונתן גפן יונתן ברוזה, דני סנדרסון, מיקי קם, אביב גפן, מיומנה, ברי סחרוף, אהוד בנאי, קרן אן, אמאל מולקוס, איברהים, סילביה דוראן קרן פלס, עידן רייכל ועוד . 26 במאי 2007, 20:30, פארק עיר הנוער בחיפה.
קו מידע: 6066000-03

glitter8

New member
פרטים מהאתר של עירית חיפה

במגרשי אבי רן– "דייוויד וחברים שרים ברוזה" (במסגרת "שבוע שיר ישראל) בהשתתפות: דייוויד ברוזה, יונתן גפן, סבלימינל, מיומנה, ארקדי דוכין, מיקי קם, דני סנדרסון, שלומי שבת, איברהים, אסי כהן, יאיר דלל, מוש בן-ארי, קרן פלס, עידן רייכל, דין דין אביב, פבלו רוזנברג, שלום חנוך, יסמין לוי, חיים ישראל כ נ י ס ה ח ו פ ש י ת ! (בשיתוף אמנות לעם, ובחסות תנובה והסוכנות היהודית) מי שבא שיסמן
אני מוכנה לארגן הסעה אם יהיו מעל 10 אנשים, זה אירוע חשוב ויהיה נחמד אם נראה נוכחות! וחוץ מזה למי יש סבלנות לחכות עד מצדה??

handlessman

New member
נשמע נחמד

אם יהיו מעל 10 אנשים ותתארגן הסעה אז בשמחה... עוד 9 אנשים, יאללה כולם לאשר!

YulaShpil

New member
זה פשוט המזל שלי ../images/Emo10.gif

כל הדברים הטובים קורים כשאני לא יכולה להגיע אליהם. קודם החתונה של שרית, ועכשיו הערב הזה... (למרות שטכנית הערב הזה לפני החתונה של שרית) מה לעשות, לונדון כן מחכה לי... אבל אני עם ענבל: בהחלט נחמד יהיה אם תהיה נציגות פורומית מכובדת

glitter8

New member
לונדון....

ירוקה מקנאה.... מתי נוסעת? לאן? לכמה זמן? איזה דיסקים של ספיירו ג'יירה תביאי לי? סתא...ם...תסעו, תהנו, תבלו....

הסברים

יש לי קשיים בהבנת הנקרא, שני הארועים שציינת, ענבל, הם באותו מקום ובאותו יום ?

handlessman

New member
אני אענה בשמה - כן

בשני פשוט יש יותר פרטים... זה מופע מחווה לדויד, ודויד מן הסתם ישתתף בו בעצמו...

glitter8

New member
זה אירוע אחד! לא שניים,

יתקיים ב-26 למאי. מוצאי שבת. אני מאד מקווה שכולכם תגיעו!

glitter8

New member
מצוין!

ולגבי ההסעה, חנית ופמליתה יגיעו ברכב פרטי אז כנראה שלא תתארגן הסעה, (אולי מונית קטנה, של 4 אנשים, אבל בשביל זה אתם יכולים להסתדר בלעדי
) נתראה עוד שבועיים

handlessman

New member
...

כמה חבל שמונית או הסעה של 20 איש אפילו למקום מסוים עולים פחות או יותר אותו דבר... זה קצת הרבה כסף ל-4 אנשים... טוב נראה

handlessman

New member
חחחח נראה לך?

ההורים שלי לא סובלים מוזיקה מכל סוג שהוא... אולי אבא שלי מוכן לשמוע את השירים שהוא היה שומע כשהוא ילד (strangles וכאלה...) ואמא שלי שירים ישראליים ברדיו (שהם לא דויד ברוזה) אבל זהו...

YulaShpil

New member
לונדון כן מחכה לי...

נוסעים לשבוע בעוד שבועיים... קיבלתי כבר המלצה לחנות ספרים הגדולה באירופה... אם למישהו יש המלצה לחנות דיסקים - אני עדיין פה (אולי זה הזמן שלי לעדכן את אוסף אלבומי ברוזה בדיסקים באנגלית, לשם שינוי)

glitter8

New member
חנות הדיסקים הגדולה בלונדון-

היא HMV כמובן, והיא יושבת בכיכר טרפלגר, או לסטר, (לא זוכרת, בכל מקרה זה די קרוב לשם) ויש להם מקום מיוחד למוסיקה ישראלית, עם מקום לא פחות מכובד לדיויד שלנו, (בפינה של החנות מאחורי הדלת הסודית
) אבל כל זה מעודכן ללפני שלוש שנים, לפני מלחמת לבנון השניה שהורידה אותנו מהרבה מדפים וארוויזיונים, החנות, בכל מקרה, מאד ותיקה וגדולה, איזה 3 קומות , ואם את מוצאת שם את איסלה מוחרס...את יודעת מה לעשות, וזו גם ההזדמנות שלך להתעשרות מהירה...
-לקנות 10 עותקים ולמכור אותם לכל המרבה במחיר מחברי הפורום הצמאים לקצת ספרדית... ויש מצב שתפגשי שם את אבא שלי שבדיוק נוסע עם זוגתו ללונדון,באותם תאריכים גם לשיטוט בין חנויות ספרים ותקליטים... ואם כל זה לא ימלא לך שבוע, יש לי חברה ישראלית שגרה במקום מקסים ליד לונדון ומשוועת לקצת במבה.. עוד לא עבר לי הירוק...:-S

למעלה