מגיע לי מזלטוב

ladybug6

New member
מגיע לי מזלטוב


סוף סוף הגיע מעבד המזון,
והנה הדוגמן שקיבל מקום כבוד במטבח הפצפוני שלנו -
http://www.electronicplace.com.sg/content/images/thumbs/0000825_kenwood-food-processor-fp735.jpeg
שמגיע גם עם בלנדר ומטחנת תבלינים (שעליה כתוב "לא לטחון תבלינים מחשש לפגיעה בפלסטיק
) וגם עם.. מסחטת מיצים צנטריפוגלית

ועוד כל מני שכלולים ודברים מפחידים

איזה כיףףףףף!

אז.. מה עושים עם זה עכשיו?
 
מזל טוב
סוגדים לו
ומחפשים לו מקום

בחוץ על השיש
כדי שיהפוך לכלי בר שימוש
ולא לכלי מדהים בתוך הארון.
 

RSPA

New member
תתחדשי ! מזל טוב


מה עושים עכשיו ?
עושים מה שנעלמה לי כתבה. שמים אותו במקום נגיש על השיש ומתחילים להשתמש בו. הייתי מציע גם למצוא לו כיסוי הולם שלא יאסוף אבק (אם בנמצא) בין שימוש לשימוש.
בצד הפרקטי, אני הייתי מתחיל לעשות ניסויים בכל אחת מהפונקציות שלו כדי להכירו טוב טוב.
למשל הייתי מתחיל בהכנת בצק לפיצה (וכמובן אח"כ חוגג עם פיצה טובה
).
הנה דוגמא: http://www.youtube.com/watch?v=MABUNp1MKyM

שתהני
 

RSPA

New member
לתשומת לב

שבמתכון שצירפתי הוא משתמש בדבש.
אני מחליף בסוכר חום או בסילאן.
 

ladybug6

New member
תודות לכולם
מקום כבוד על השיש

כבר נמצא,
פירוק והרכבה של כל החלקים בוצע,
עכשיו נשאר לנסות להכין עם זה משהו...

דיווחים תמונות וחוויות יגיעו כבר בהמשך
 

ladybug6

New member
חנכתי אותו עם חלב שקדים ביתי

יצא מצוין!
כוס שקדים קלופים, 3.5 כוסות מים, 2 כפות סוכר וקצת תמצית וניל. השריתי, עיבדתי, סיננתי ושמתי במקרר.
איזה כיף
 

אלמוג86

New member
תתחדשי ותתחילי לטחון דברים


אצלי פשטידות, קציצות, פלאפל, חומוס, טחינה, רוטבים, פסטו,
ועוד המוני דברים רצים בהם.
לדוגמה, גיליתי ששיבולת שועל שרצה בבלנדר (יבש בלי כלום)
הופכת לקמח שמוסיף המון המון טעם וטקסטורה לכל מה שהוא נכנס לתוכו.
 


כנ"ל אגוזים, שקדים לחילופין טופו שהופך לממרח מדביק ויציב
ועוד המונמון
 
למעלה