מגיע לי מזל טובב :)

מגיע לי מזל טובב :)

מ ו ר נ ד ה - ז כ א י ת - ל ת ע ו ד ת - ב ג ר ו ת כה כה, זו אני ואני חכמה , לה לה לה לה לה !! קולולולול מז"ט סוכריות בלאגניםםםםםםםםםםםםם נה נה נה נה

מורנושששששששששששששש

גאונהההההההההההההההההההההההההההההה!! מזלללללללללללללללל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!! פשששששששששששששששש אני גאה בךךךךךךך!! אני לא חושבת ביכלל לגשת לתנ"ך אז אם עברת את גאונה!!! חחחחחחחח *סוכריות בלאגנים*גולולושששששששששששששששששששששששששש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחח דווקא תנ"ך יש לי 92 מאמי..

חחחחחחחח אני באמת גאונה..!! חיחיחיחי תודה תודה, חתימות אח"כ חחחחחחחחחחחח

נראה לך להתעצבן?!.?

סחטייששששששששש מאמי!! את רואה הכל בזכות זה שאת רבנית חחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחח רבנית, אני,נכון..

תנ"ך זה המקצוע הכי קל שעשיתי בו בגרות, ולהזכירכם,עשיתי בהכל, חחחחח ועברתי... אם את צריכה עזרה... אני עושה שיעורים פרטיים בתנ"ך.. ואומרים שאני טובה.. אז את יודעת,אני אלמד,את בתמורה טובות הנאה, נסתדר :) חחחחחחחח לה לה לה לה לההההה

חחחחחחחחחחח

אז את עושה שיעורים פרטים..יפה... וכן לדעתי אפשר להגיע להסדר כלשהו חיחיחח

ועכשיו הבייבי היותר גדולה.........

אמאאאאאאאאאאאאאאא מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב גאה בך כול כך גאה בך!!!!!!!!!! כול הכבוד!! את חכמה!!!!:) *מתי תזכי לנחת וגם לי תהיה לפחות יחידה אחת....?...* *****מורנדה רוקדת עם זכוכיות ברגליים********

יו איזה קרועה..............

את אולי סיפרת לייייי יום אחריייייייי שירזיייייייייי גאד מאמ.............. ************************מוות**********************************

חחחחחחחח אופס..

אבל זה בהחלט היה אחד הלילות !! של הלייף !! חוץ מהעובדה שאורלי התעלפה,ומאז בכל מסיבה היא דואגת שלא אחלוץ נעליים...חחחחחחחחח

yanivtr

New member
שו?

וסחטיין על תנך! נו עכשיו כשישי לך תעודת בגרות, מה את מתכננת לעתיד? לדעתי מתאים לך ללכת ללמוד רפואה... אם לא תלכי למשפטים או משהו... בהצלחה!

yanivtr

New member
ואי זה נשמע פצצה- ד"ר מורנדה!

ד"ר מורנדה לחולה במיטה 7! ואיייייייייייייייייייייייייייייייייי מורן את חיייבת חייבת חייבת חייבת להיות רופאה! ולא סתם רופאה! גיניקולוגית! עבודה דיי מעניינת, לא חושבת?

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif מזל טוב ../images/Emo24.gif

סתם מתוך התעניינות ,באיזה בצפר למדת

למעלה