מגיע לי מזל טוב- עזבתי היום את

ו שתי

New member
מגיע לי מזל טוב- עזבתי היום את

העבודה, אחרי שנתיים. סיכמתי עם הבוס שלי על שנת חל"ת ואח"כ נראה, אבל לא נראה לי שאני חוזרת לשם. אני שמחה שסגרתי את הפרק הזה, ושכפי הנראה- סגרתי אותו בטוב. נ' טוען שאנחנו נסתדר כלכלית בלי המשכורת שלי (מי שישמע כמה הרווחתי), אבל אני עדיין בחרדות אם זה היה הצעד הנכון, ואם אני לא אמצא את עצמי מול שוקת שבורה בעוד כמה חודשים. אבל הכי חשוב עשיתי את זה, וזה אפילו לא היה כזה קשה.

new mermaid

New member
../images/Emo127.gifאיזה אומץ! שמחה בשבילך

נשמע שעזבת ברוח טובה. יש לך תכניות ספציפיות או שפשוט לא רצית את העבודה הזו? בכל מקרה: תהני מכל רגע!

Joy107

New member
אם מגיע אז מגיע....

מ ז ל ט ו ב
שיהיה לך בכיף. טוב שסגרת על חל"ת, במקרה הכי גרוע תהיה לך אופציה לחזור. אבל בנתיים תהני לך, תנוחי ותעשי חיים

אפרת12

New member
איחולי על הצעד האמיץ ../images/Emo45.gif

אני יודעת שזה מפחיד, אבל תחשבי על זה שאם קמת ועשית, אז לפחות לאותו הרגע זה היה נכון, ומאחר ולא החלטת על זה ברגע - אז זה כבר נכון לתקופה מסוימת שזה נשמע עוד יותר טוב, נכון

כל הכבוד../images/Emo45.gif

על האומץ ולדעתי אם גם ככה את לא רואה את עצמך חוזרת לשם אז בכלל טוב שעזבת חוץ מזה אם ימאס לך תמיד תוכלי לחפש עבודה אחרת

משוש30

New member
כל הכבוד על הצעד הנועז

ותהני מהחופש ומהשהיה בבית. כשתהיי מוכנה תמצאי את הדבר המתאים לך

גלשני

New member
נהדר../images/Emo45.gif

גם השארת לך אופציה לחזרה, וגם יש לך שנה שלמה ונהדרת להיות עם אלה. נשמע כמו סידור אידיאלי. בהצלחה

אנידס

New member
בהחלט מגיע לך מזל טוב, הלכת אחרי

ציווי הלב שלך. כאחת שעשתה את אותו הדבר תאמיני לי בסוף זה מסתדר.

אביטלתל

New member
המון המון מזל טוב

כשהולכים אחרי הלב הדברים מסתדרים בסופו של דבר

ו שתי

New member
תודה!

מישהי יודעת אולי אם בתנאים כאלו 3 חודשים אחרי חופשת הלידה אני אוכל לקבל דמי אבטלה? כרגע ביקשו ממני להודיע בכתב על שנת החופש, ואני מתלבטת, כי אני לא רוצה לפגוע לי בזכאות לדמי אבטלה.

נראה לי ואני לגמרי לא בטוחה

אבל אם את לוקחת חל"ת את לא זכאית לדמי אבטלה אבל זה לא בטוח תכנסי לאתר של משרד העבודה ותבדקי בהצלחה!

אפרת12

New member
זה לא בגלל החל"ת, אלא בגלל

מספר ימי העבודה בתקופה שקדמה לפיטורין/התפטרות. באמת לא חשבתי על זה, אבל זה עלול לפגוע. כדאי באמת לברר את הענין.

למעלה