מגיע לי מזל טוב - תשעה חודשים

muadib68

New member
מגיע לי מזל טוב - תשעה חודשים

היי חברים בלתי מיניים. בימים אלה אני חוגג תשעה חודשים ללא מגע יד אדם.. וזה נפלא. כמו היגמלות מהרגל שלא עשה לי טוב, והרגשתי חרא איתו. בזכות הפורום הזה התחלתי בתהליך הגמילה מסקס וזה עובד נפלא. כל יום שעובר אני מרגיש חזק יותר, טוב יותר, עמיד יותר לפיתויים וכו'. בעבר חלקתי איתכם את הבעיה שלי - שזכתה לכל מיני גינויים וצחוקים כלליים כאן (וגם התייחסויות ראויות) שבגלל המראה שלי - כל הזמן מתחילים איתי באופן די בוטה - ולי "לא נעים" להגיד לא. אז לא שלמדתי להגיד לא, אלא למדתי להימנע מסיטואציות שעלולות להסתיים בדמעות או בזרע.... וטוב לי. מאד טוב לי. ותודה גדולה לפורום הזה שעצם קיומו נותן לי תמיכה. זה מאד מאד קשה לעמוד מול עולם חברתי שלם שלא מוכן לקבל את רעיון הגמילה מחיי מין. גם אלה שלכאורה מקבלים, רק מחכים להזדמנות לשדך, לעורר וכו'. תודה

muadib68

New member
שאלה טובה

אין לי תשובה טובה לזה. בשנים האחרונות הבחנתי בקו לא ישר, אך ברור של ירידה בעניין, במוטיבציה לקיום יחסי מין. לאחר ששמעתי על הפורום בפעם הראשונה וקראתי כאן את הדברים - הפסקתי לגמרי. מצד אחד זה מגעיל אותי. מצד שני לא עולה על דעתי לקיים יחסי מין. מצד שלישי, כן יש לי פנטזיה שאפגוש מישהו, סוג של אביר חלומות פנטזיונרי שאיתו... הכל אפשרי. זה מזכיר לי שהייתי צמחוני במשך עשרים שנה. מגיל שש עד גיל עשרים ושש. מעולם לא "החלטתי" שאני צימחוני. אין לי גם כלום נגד אכילת בשר. פשוט כל ארוחה שאלתי את עצמי מה בא לי לאכול, ובמשך עשרים שנה פשוט לא בא לי לאכול בשר אלא רק דברים אחרים. כך נהייתי, מכוח המציאות הנמשכת "צמחוני". באיזה שלב בחיי, בגיל עשרים ושש פתאום בא לי לאכול בשר אז אכלתי. מאד נהניתי. זה היה סטייק עסיסי. אני מקווה שכך יהיה גם בעניין הסקס. כל פעם שאראה מישהו/מישהי, זה לא ממש רלוונטי, אבחר כל פעם מחדש. לא אוהב את הרעיון של עמדה מוקדמת בעניין הזה. מקווה שהצלחתי לענות. על שאלתך המוצלחת. תודה לך.

Limbonic Art

New member
למה באמת אתה משתמש במילים כמו

"גמילה מחיי מין" - כאילו שמדובר באיזו בעיית שתייה או סמים? ומתנצלת אם זה נשמע ביקורתי או מזלזל - זו לא הייתה הכוונה שלי.

muadib68

New member
ממ....

למה אני אומר "גמילה מחיי מין". בגלל שזה באמת מרגיש כמו סוג של גמילה. גמילה מהרגל ארוך שנים, איננסיבי, שבסופו של דבר הבנתי שהוא לא עושה לי טוב. כמו גמילה מסיגריות או מדברים אחרים. בעבר, הייתי מקיים יחסי מין רבים. אפילו רבים מאד. עם השנים הבנתי שזה משמש לי תחליף להרבה דברים. מקווה שהסברתי את עצמי. לילהטוב

מממ מזל טוב?../images/Emo12.gif

אני עוד מעט חוגג 18 שנים וחודשיים בלי מגע ^_^ אממ ולא הבנתי מה זה "גמילה מסקס" אם יש לך משיכה למה להילחם בזה? איפשר להשוות את זה לסמים וסיגריות כי אלה דברים שמומלץ להתרחק מהם ועם תהליך הגמילה הגוף כבר לא מעונין בזה יותר, בניגוד לסקס שהוא חלק מיצר האדם...אני לא ממש מבין אבל אם תעשה סקס עם מי שאתה אוהב ובאמת מרגיש שזה הדבר הנכון אולי לא יהיה כ'כ רע

ע ת ל י ה

New member
אם אתה צריך לברך על התנזרות

אז לא ברור לגמרי מה אתה עושה כאן. אתה זקוק למקום שונה לחלוטין. כאן עד כמה שהבנתי הם אינם מדברים על התנזרות. התנזרות זה ממשהו שמאוד רוצים וגוזרים על עצמך להתנזר מכך. מלשון להתענות. כאן זה ההיפך הגמור, המין הוא ההתענות המיותרת מפני שלא חשים כל צורך בו. זה כמו שאדם שלא סובל ספורט יגיד שזהוא מתנזר מספורט. ואתה לעומת זאת מת על ספורט וגורם לעצמך להתנזר ממנו. יש לי התחושה שלך יש בעיה קשה של להגיד לא. בעיה עם דימוי עצמי ועל זה את הצריך לעבוד אבל אתה ממש לא אסקסואל. יש מעטים מאוד כאלה אם בכלל.

muadib68

New member
כמה מכוערת תגובתך

נו באמת... עד כמה צרת מוחין את יכולה להיות גב' עתליה??? רק מה שאת רואה בראי זה הדבר "הנכון"??? האם יתכן כי לאותו מקום יגיעו דרכים שונות??? מצער שדווקא קהילה כל כך קטנה כמונו, כל כך מותקפת ובלתי נורמטיבית, מפנה חיצי תרעלה דווקא אל בין חבריה. טוב תעשי, לקהילה, לעצמך, אם תפני את האגרסיות שלך למקומות הנכונים.

otherwise

New member
../images/Emo45.gif

מזל טוב על ה-9 חודשים. חבל שאמיניים שמודרים מהחברה המינית בוחרים להדיר את כל מי שלא עונה בצורה מדוייקת על ההגדרה... בכלל, זה לא כ"כ נעים שחלק גדול מההתעסקות בפורום הוא לנסות להתאים את עצמך להגדרות (שאפילו לא ברור מי קבע), או לקבוע עבור האחר אם הוא מתאים להגדרות או לא. זה רחוק מפתיחות אמיתית.

למעלה