מגיע לי מזל טוב!!!

מירי,

New member
מגיע לי מזל טוב!!! ../images/Emo49.gif

היום אני חוגגת שנה! שנה לאחד הצעדים החשובים ביותר בחיי!!! שנה שבה היתחלתי חיים קצץ יותר בריאים וקצת יותר יפים (חיצונית) , ואני חייבת לציין שלמרות כל הקשיים זה היה צעד מוצלח!!!

רונית-1

New member
מירי יקרה מזל טוב

חוגגת אתך את הצטרפותי לפורום קיצורי קיבה ביואל המנוח. הצטרפתי ליואל בדיוק כשאת יצאת לניתוח כמה שעברנו מאז... מה שלומך יקירה, עדכני אותי בקורות אותך. רונית

gal33

New member
מירווווווושק´ה ../images/Emo24.gif

מזל טוב ענק!!! שמחה בשימחתך. להבדיל, בדיוק לפני דקה דיברתי עם אחותי ופתאום קלטתי שבעוד חודש זה שנה לניתוח הראשון שלי, ואמרתי לה שלא להאמין, בזאת מסתכמת השנה הכי מסריחה בחיי. ואני מאוד מקווה שהיא אכן מסתיימת. מקווה שבעוד שנה אוכל להגיד את שאת אומרת. שימשיך לך כך!!!

ronnymp

New member
מירי - ../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif

ומה עלו בחכתם כל הבדיקות האחרונות ? רוני

למירי מזל טוב לחגיגת השנה

מאחל לך הרבה בריאות והרגשה טובה ,מה קורה עם הירידה שלך במשקל? גם אצלי הטבעת נשארה פתוחה, וגם היתה ירידה דראסטית מידי במשקל ירידה שנעצרה לפני חודשיים.( מה שנקרא צרות של עשירים)

רוייקו

New member
מירי, לא יאמן איך הזמן עף..אני זוכר

שעור רק באתי לבקר אותך... ראיתי מישהי אחרת לגמרי. במחשבותיי, תארתי לעצמי אותך עם הרבה פחות קילואים ממה שבפועל הצלחת. את הצלחה אדירה. משהו כמו 100 אחוזי הצלחה מבחינת ההישג הניתוחי. אני יודע שברקע קיימים התלבטויות, אבל חישבי על הרווח ועל כך שהניתוח היה נקודת שינוי בחייך ולא גורם שעשה עבורך את העבודה. אני חושב שמי שמכיר אותך יודע שכוח הרצון שלך היה 90 מגורם ההצלחה. הצלחה בהמשך. רוייקו

למעלה