מגיע לי מזל טוב!

maysabel

New member
מגיע לי מזל טוב!

מברכת את עצמי במרחב אינטרנטי בכלל ובפורום זה בפרט-שמתי ברכה מזמרת בקישור.בשפתי כי יש לי היום יום הולדת מגיל 40 בכל שנה אני קטנה בשנה..מי אמר שלא? אז החבר שאל מה יהיהבגיל 81?ברור שעוגה בבית קברות חחחח אז.. מודה לכל מי שהתקשר היום לברך מודה גם למי שלא התקשר לברך מודה למי שזכר,למי ששכח.. תמיד יש לי אני את עצמי לברך את עצמי זה הכי חשוב אוהבת אותכם, ברכה מזמרת לעצמי וכמובן שנה טובה-תמיד הסילבסטר נכנס לי אל תוך יום ההולדת ובכלל הייתי ילידת קיץ פעם,כאן ילידת חורף עוברת את הכל בגלגול אחד..עם כל החיים שלי מלאת ההתנסויות והשינוים וכל כך הרבה כנראה אסייםעוד בגלגול זה מה שעליי לעשות.. עכשיו עפה לחגיגות ומשאירה לכם חיבוק ביום חשוב זה ביי :))

מגי 336

New member
מזל טוב מאיזה ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

יום הולדת שמח ומאושר

eliya-l

New member
../images/Emo47.gif מזל טובבבבבבבב

מלאן ברכות מאיזוש - וואלה באמת התהפך אצלך הגלגל במאה ושמונים מעלות מקיץ לחורף. אלפי ברכות יקירתי מגדייה לגדייה (שלי בעוד שבועיים) מקווה שהחגיגות אצלך עליזות במיוחד עם כל הקצב והטמפו. נשיקות

asafgery

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מזל טוב מאיזה! עד 120. בעצם עד כמה שבא לך. איך היו החגיגות? מי שילם על הקיפוד? מה עם האהוב העשיר? ובכלל, למה לא רואים אותך בפורום? לאן נעלמת? והברכה הכי חשובה, שתקומי בבוקר והמחשב שלך עדיין יהיה תקין.

maysabel

New member
מי כתב מהמחשב הזה?? ../images/Emo69.gif

לאן נעלמתי באמת?עם הקיפוד האהוב העשיר-הוא אשם!

hikok

New member
והנה מגיעה עוד חיבוקי אלייך מאייזה

והחגיגה נמשכת גם היום אוהבת אותך סיגל

netad169

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif

שמחה רבה בריאות טובה ומעל הכל שפע אהבה.

מאמיה

New member
מזל טוב ../images/Emo214.gif

הרבה ברכות ובעיקר שתהיי שמחה כל השנה מיה

מאיזה יקרה מזל טוב../images/Emo213.gif

מה קורה בגיל 81 ?, עוד מעט אני אוכל לספר לך. רק קצת סבלנות. בינתיים תשמרי על הטרוף השמח. חיבוק יעקב

maysabel

New member
תודה לכם :))

בהחלט מקבלת בברכה כל האיחולים..כל החיבוקים וכל החיוכים.. יעקב..סבלנות לא חסרה..גם טירוף ושמחה לא :)) נכון שווה שיש לי יום הולדת ולו רק בשביל לראות לאורנה'לה שמזמן מזמן מזמן........? יאלללה הולכת להתחפר בתוך הפוך שלי עם תה פסיפלורה ומוזיקה וספר טוב..אחח ..ופחות שנה מעליי כמובן! :)) נב- הברכה הכי מקורית שנכתבה עבורי: אתמול בכותרת ראשית במסנג'ר: "יש לה יום הולדת..הזקנה רבה.." חחחחח

למעלה