מגיע לי מזל טוב

מגיע לי מזל טוב

חזרתי לחברה שלי אחרי חודשיים של פרידה וכאב אני מאושר הייתי בסמינר ערכים הזה והבנתי כמה אהבתי אותה מי היה מאמין שאני יחזור אלייה אם הייתם אומרים לי את זה שבוע שעבר הייתי אומר שאין מצב אבל אתם רואים אלוהים מסדר את הכל

Cobe Anan

New member
אני מקווה שזה הדבר הנכון..

לפעמים אנחנו רואים רק את השביל שלפנינו, ולא מעבר לעיקול. לפעמים דווקא השביל שראשיתו הכי קשה ובכיוון הלא-נכון, הוא השביל הטוב ביותר.. ולפעמים לא. צהובי, ידידי.. אני מאחל לך שתהיה מאושר איתה הפעם. אני מקווה שהיא הבינה את הלקח ומעכשיו היא תקבל אותך כפי שאתה. אני אשמח לראות את שניכם יחד, מאושרים, גם במפגש פורום בעוד 10 שנים. שיהיה לכם רק טוב!

תראה קובי זה היה לי סימן משמיים

כל השבוע האחרון כמעט חזרנו ורבנו והיה תהפוכות הלכתי לסמינר והיתה הרצאה על זוגיות ודיברו שם על האהבה ואיך לשמור על הקשר והבנתי משהו נכון שטעינו בו לקחנו אחד את השני כמובן מאליו שנינו ביחד לא התייחסנו אחד לשני יום חמישי ישבתי בחדר במלון והסתכלתי על התמונות שלנו ופניתי בלב אל אלוהים וביקשתי ממנו תן לי סימן אם היא מעוניינת אחרי שתי דקות אני מקבל ממנה טלפון באיזה תירוץ משונה שהיא היתה צריכה לדעת משהו ואמרתי לה זה חשוב לי למה התקשרת אלי היא ענתה לי האמת אני לא יודעת סתם התגעגעתי לשמוע את הקול שלך אחי משם ידעתי שאנחנו צריכים לפתור את הבעיות שלנו

וואו!

זה מדהים.... ואגב, גם אני נתקלתי לא פעם בסמינר הזה, ערכים. א"א בכלל לתאר כמה שהוא נתן לי! מהשורש... עם הסתכלות כזו נכונה!!! עצום!

תראה אחי

הסמינר הזה שינה לי את החיים זה גרם לי להסתכל על כל החיים בצורה שונה ואתה רואה כמה שהיהדות היא נכונה אני בעזרת השם רוצה להתחזק הפסקתי לעשן בשבת ובכלל וכנראה אני לא אסע גם בשבת

מזל טוב../images/Emo24.gif

ומאמי מצטערת שלא עניתי לך למסר... היו לי כמה דברים לעשות
ושוב אני מאושרת בשבילך

למעלה