מגיע לי מזל"ט - מצאתי עבודה!

• פותח הנושא obbb
  • פורסם בתאריך

obbb

New member
מגיע לי מזל"ט - מצאתי עבודה!

די קרוב לבית, 15 דק' הליכה (גם קרוב למכון כושר שזה בכלל טוב) בבר מאוד גדול, אומנם האוכלוסיה סובבת 18, אבל זה נטו בר, נפתח רק ב21:30, אין בעיה עם זה שאני חייל, אין בעיה עם המשמרות... צוות נראה אחל'ה ממי שפגשתי. משכורת - חודש ראשון רק טיפים עם השלמה ל25, לאחר מכן בסיס 20 + טיפים. נשמע לי מעולה. אומנם ההתלמדות זה פשוט לבוא מתי שאני רוצה ולהצמד לאיזה ברמן, וזה ללא תשלום כפי שהבנתי, אבל נספוג את זה. טיפים להתלמדות ולמשמרת הראשונה? (שתהיה לפחות עוד שבוע אני מניח)

D221

New member
מגבת בר ונעליים נוחות, וסבלנות...

יש המון ברמנים פלצנים שם בחוץ... ילדים שתופסים מעצמם, למרות שגם אתה ילד אז זה בסדר
אל תתחיל לזיין להם את השכל על זה שהיית צריך להיות מצטיין קורס וכל השטויות האלה, זה לא מעניין אף אחד, אתה שם כדי ללמוד ולעבוד, תקשיב למה שאומרים לך, תגיד כן, ואחרי שתעבוד כמה משמרות תעשה כבר מה שנראה לך ותזרום. בהצלחה.

obbb

New member
כולנו ילדים

שהגעתי לב"ס - הייתי ילד, שהגעתי לצבא - הייתי ילד, שהגעתי לבר - אני ילד, שאני אלך לאונ' - אני אהיה ילד, שאני אהיה בתפקיד טוב בחברה (מקווה, כן?) שאני אהיה בן 30, מישהו בן 50 יגיד שאני ילד... אגב, לגיטימי / נוח לבוא עם קרוקס?

לא ב-ז' כושית דגושה!

אני בטוח שנוח. לגטימי, לא. אלא אם כן אתה עובד בבר מסעדה, כזה שהבר נמצא בצד ולא משרת לקוחות, אלא רק מוציא בונים. וגם אז, תשאל קודם.

tal1g

New member
תקח בחשבון שנעל גם צריכה

להגן עלייך מאיזה כוס יין שתשבר לך על הקרוקס ותקבל סצנה מסרט אימים וכל הצוות יהפוך לטיפול נמרץ. קרוקס גם עלולה להשאר על הריצפה ברוורס ספונטני.

תומר ס

New member
אם זה הולך להיות המקצוע שלך

תשקיע ותקנה בירקנשטוק (מקווה שקלעתי לאיות) הכי נוחות והכי טובות.... מחיר: בערך 380 משהו כזה אבל בתור ברמן זה הולך להיות משכורת של יום אחד אז זה לא נורא. וזה כלי עבודה שלך ואף פעם לא חוסכים על כלי עבודה.

למעלה