מגיע לי מז"ט, חתמתי על חוזה.

JaneLame

New member
מגיע לי מז"ט, חתמתי על חוזה.

מעתה והלאה כתובתי ביהודה הלוי, כמה מטרים מה"ארומה" שפתוח 24X7, ומאניטה פללי שעובדת בחנות החיות ליד (היא דווקא הייתה נורא נחמדה). בעל הבית נראה סומך עליי, כי הוא נתן לי את המפתחות אחרי שנתתי רק מקדמה ולא את כל הצ'קים. ומה שהכי טוב - במקור הדירה הייתה דירה של 3 חדרים שחולקה ל - 3 דירות חדר (עם שירותים, אמבטיה, מטבחון, מקרר, מיטה+מזרן, שולחן, כורסא דו-מושבית). הכל חדש מאוד ושופץ לאחרונה, חוץ מחזית הבניין, שנראית עתיקה. ובדלת שלידי גרה החברה הכי טובה שלי. מצד אחד קיבלתי דירת חדר, מצד אחד תיחסך ממני הבדידות.

ailag

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo49.gif../images/Emo9.gif

מזל טוב!!!!!!!!!

sobolina

New member
אחותי

תדעי לך שממש שיחקת אותה,הכל פה זה פלוס , אני לא רואה שום מינוס. יש לך פרטיות,יש לך חברה, יש לך תנאים מעולים - יהיו פה הרבה אנשים שיסכימו איתי , וממש מקנאים בך (סימס לדוגמא
) בכל אופן , בהצלחה רבה , ובאמת מזל טוב. הילה

JaneLame

New member
האמת היא שיש מינוס קטן

1,400 זה אמנם לא יקר בשביל דירת חדר גדולה (וזה כולל ארנונה ומיים), אבל על חשמל אני אצטרך לשלם לחוד. כמה אתם משלמים חשבון חשמל, חבריא?

karnaf7

New member
זה תלוי: יש מזגן? דוד"ש?

ו1400 נשמע לי סביר אם זה כולל ארנונה. (אגב - זה בדרך כלל כולל ארנונה בגלל שההסבה מדירת 3 חדרים ל3 דירות חדר, אינה חוקית אבל זו לא בעייה שלך)

JaneLame

New member
אהמ.

הוא לוקח 50 ממני, 50 מהדיירת השנייה, ו - 100 מהשלישית בשביל ארנונה+מיים. מזגן? הוא אמר לי, "דרך אגב, ביום רביעי מתקינים פה מזגן". אמרתי לאלאלאלא והוא ירד מזה, וגם הוריד לי כמה גרושים בשביל זה.

karnaf7

New member
מזל טוב ../images/Emo82.gif../images/Emo82.gif../images/Emo82.gif../images/Emo49.gif

גרתי לא רחוק, והאזור הוא אחלה (אם כי החזיתיות רועשות במקצת) שיהיה בהצלחה

../images/Emo104.gif מזל טוב!! ../images/Emo47.gif

נשמע שאכלת מהעוגה והשארת אותה שלמה ותמיד זה אחלה
שיהיה לך רק טוב בדירה החדשה!!

JaneLame

New member
תודות לכולכם.

ממה ששמתי לב, לא ממש רועש (גרתי בקינג ג'ורג' שנה, אז אני כבר חירשת). חנוכת בית - אחרי שאני אנקה ואסדר שם.

SimsY

New member
בהצלחה !!!

אני מקווה שבקרוב אצלי, הדירה הזאת של ה-2 מטר בעזריאלי הוציאה ממני כל כך הרבה כוחות ובסוף לא יצא מזה כלום. אני מקווה שאני אמצא כבר ועם חייבים עם שותף אז שיהיה בקטע ושיראה ככה...........> את כל הדברים האחרים כבר נסדר לבד

למעלה