מגיע לי.....????!!!!

AdiBason

New member
מגיע לי.....????!!!!

אני לא אוהבת את חמותי אבל מה הבת שלי עשתה לה??????? בשבת היא עברה ליד העגלה שלה מספר פעמים ואפילו לא "זרקה " לה חיוך- כמה מעליב!!!!! וכשהשארתי את ביתי בעגלה לידה בסלון , באתי אחרי 5 דק´ והגברת יצאה החוצה והשאירה אותה כך לבד.....אומנם העגלה מלאה משחקים אבל..... התמלאתי בעצב..... אני רגילה שאני באה לאימי שביתי מקבלת מתנה קטנה- אפילו זוג גרביים - לא משהו רציני אבל משהו שיראה יחס ( ולאימי יש בלי עין הרע הרבה נכדים ואין לה הרבה כסף לבזבז, אז משהו סימלי) ואילו חמותי קונה רק לנכדה שיש לה מביתה ולביתי כלום.... אולי עדיף כך כי לפני חודש וחצי היא קנתה לה פיג´מה קטנה.....

הגנובה

New member
לא!! לא מגיע לך!!

לא מגיע גם לביתך!! הילדה עדיין קטנה... היא עדיין לא יודעת להעלב - וטוב שכך... אל תלמדי אותה לצפות ליחס מיוחד מחמתך כדי שגם בעתיד היא לא תעלב! אני מכירה את זה יותר מדי טוב!! - תשמרי שזה לא יפגע בילדים! נסי לדבר גם עם בעלך... לא לריב חלילה! לנסות להביא לתשומת ליבו את היחס הזה של חמתך ולבקש ממנו לדבר עם אמו או אולי לברר למה היחס הזה... אל תהפכי את זה ל"קרדום לחפור בו" - אל תריבי איתו על זה מכיוון שזו לא אשמתו והיא לא שווה את זה! את לא לבד!! (למרות שזה לא מנחם) בהצלחה!

AdiBason

New member
תודה על העידוד - בעלי לא ראה זאת

מכיוון שהוא היה בבית-כנסת. אני לא רוצה לומר לו כי הוא יכעס על אימו! אמא שלו מעצבנת לפעמים כי היא לא תבוא ותרים את ביתי לבד אלא תחכה שיתנו לה אותה......

לך זה לא מגיע יקרה../images/Emo46.gif

מנקודת מבט של חמותך "הנעימה והעדינה"
לך זה בהחלט לא מגיע
. זה "מגיע" לבן שלה שהתחתן עם "אחת כמונו"
מכירה את התחושה הזו. הגיסה שלי הקלפטא סובלת מהתנהגות כזו מחמותי, אבל (אחד גדול) רק בגלל שגיסתי הייתה מתחשבנת איתה ע"ח פגישות עם הנכדים. (לא רומזת שאת עושה כך חלילה) דיתוש, ההפסד כולו שלה בלבד. הממרירות לפעמים נובעת מ ק נ א ה בהצלחת חיי הנישואים שלכם ובנה יקירה אינו זקוק יותר לתמיכה מימנה. הכי חשוב לא להתייחס ולא להראות שכואב כי זה עלול לכאוב עוד יותר אם היא תדע את נקודות החולשה שלך. עוד דבר., חמות בד"כ אינה (שלא יקפצו עליי האחרות) משתגעת מילדי הבן אלא מילדי הבת. ולראיה אני רואה את זה אצל חמותי ואפילו אצל אימי. היא מעולפת על נכדי הבנות ואצל שתי הבנים (אחיי) אחד היא מעולפת ומאחד היא סולדת. אלה החיים על קצה המזלג.

AdiBason

New member
תודה.... אבל עדין כואב... כאשר ביתי

היתה תינוקת היא תמיד טענה אחרי שבת: " אני לא נהנתי ממנה" ( מה לעשות שתינוקת בד"כ רק אוכלת וישנה????????? ) ועכשיו כשהיא ערה רוב שעות היום ( ועזבו את הלילה......) היא לא מתייחסת אליה....

bertap

New member
ההפסד כולו שלה אל תתעצבי

שמחי שכל האהבה של הילדה הוא שלכם בלבד כייף לא

מסכימה איתך../images/Emo45.gif

נכון, החמיות בד"כ לא משתגעות על הילדים של הבנים, לילדים של הבנות הן קרובות יותר. על חמותי אני לא יכולה להגיד את זה, לשמחתי, היא אוהבת את הילדים שלי באותה מידה ולא מקפחת אותם (למרות שלפעמים אני לא הייתי מתנגדת שתתפוס מהם קצת מרחק), אבל היא לעולם לא תבוא לראות אותם אצלנו בבית ותמיד תתלונן שהיא לא רואה אותם מספיק.

לא מגיע לבת שלך אבל אני מאמינה

שילדים הם חכמים והם קולטים הכל (גם בגיל צעיר) ויום יבוא וחמותך תבין את זה. יואבי רואה את ההורים שלי המון ואת חמותי וחמי פחות (חמותי לא מתאמצת להגיע - רק לקטר שהיא לא רואה אותו), ואם תראי את הבדלי היחס של יואבי כלפי הצדדים תביני שהם מבינים הכל וגומלים בהתאם. אין לך מה להעיר לה כי היא לא תשתנה ואין לה מה להעלב כי רק היא מפסידה!

למה את לא אומרת משהו?../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

קראתי את שכתבת, ואני יכולה להבין שהתנהגותה של חמותך מעציבה אותך, רק לא ברור לי, מדוע את שותקת?! שאלי אותה אם היתה מעדיפה כלל לא לראות את נכדתה, לא בתור איום אלא מתוך שאלה תמימה, שהרי היא אינה מתייחסת אליה. חשוב שאציין שאני הכלה של סבתא נעמי והקשר בינינו נהדר. קשר בין כלה לחמה יכול להצליח אבל צריך שניים לטנגו. בכל מקרה אין ספק שאת הפעוטה הקטנה לא צריך להכניס לסכסוך.

אתיש

New member
אני מבינה ועוברת את זה

הבת שלי פשוט אויר לחמותי (והיא בת שנתיים וחצי) - יום שיש היינו ביומולדת משפחתי - חמותי שלא ראתה את ביתי כל השבוע לא התייחסה אפילו לביתי - היא העדיפה להחזיק ולחבק ילד של השכנים כל היומולדת - וכלום לבת שלי. ואת בילדה של הבת שלה- היא אל הפסיקה לנשק ולחבק - אבל... הבת שליעדיין רוצה ללכת אליה לפעמים. כלומר היא לא אנטי למרות שהיא לא מקבלת ממנה כלום לא חיבוק לא נשיקה (שיש לה בשפע מהוריי) .

bell2002

New member
אין טעם להגיד כלום

אם זה לא בא מהלב, אי אפשר לאלץ. עדיף לא מאשר כן מאולץ. ילדים הם כה חכמים שבוודאי ישימו לב. גם אני עוברת משהו דומה - חמי כל הזמן מעיר לבני ומבקר אותו, פעם אחת כבר הערתי לו שרק לי מותר לצעוק ולגעור בבני. בני פשוט לא מתייחס אליו יותר. לא מחפס את קרבתו ולא רץ לספר לו את קורותיו. תשאלי מי הפסיד? חמי! ובגדול!

AdiBason

New member
זה מזכיר לי שחמי...אתם חייבים לקרוא

כל פעם שהוא משחק עם ביתי הוא אומר: "היא צמאה - תביאי לה לשתות" - אפילו אם 10 דקות קודם היא סיימה לאכול.( להזכירכם היא אוכלת סימילק שגם ככה זה נוזלי והיא רק סיימה לאכול!!!!! או שהיא רק משתעלת טיפה כי בלעה רוק לא נכון- הם ישר "סמאלה סמאלה !!!!! ואם היא מכניסה צעצוע לפה שאני הבאתי לה , הם מיד אומרים - תוציאי "כיך" ומנסים להוציא לה. אני תמיד אומרת - עזבו אותה היא יכולה להכניס לפה.....

למעלה