מגיע לך יותר?

no feelings

New member
מגיע לך יותר?

לפני חודשיים הוא נפרד ממני עם האימרה הזאת זה בא לי בבום כזה שאני עדיין לא מצליחה להתמודד איתו כואב לי ואני מתגעגעת אפילו ניסיתי לדבר איתו על זה אבל הוא לא מעוניין הייתי רוצה לדעת את ההסבר לזה אבל זה כבר לא משנה,זה נגמר. אני נכנסתי לדיכאון מהפרידה הזאת הורדתי ממשקלי.. מנסה לעסיק את עצמי בדברים כדי לא לחשוב עליו אני באמת רוצה להתגבר אליו ולהמשיך הלאה אבל אני מרגישה מעצורים ולא יודעת איך להיפתר מהם יש ביננו ניתוק מוחלט מה שאמור להיות קל יותר בשבילי ועדיין אני במצב הזה. ניסיתי לצאת לסתם דייטים וזה היה איום ונורא! מכיוון שאני אדם מאוד מיני המחסור בסקס גם בעיה ומכיוון שאני לא אדם של סטוצים אני מוצאת את עצמי מתוסכלת גם מהבחינה הזאת. וכשניסיתי סתם סטוץ מצאתי את עצמי עוצמת עיינים וחושבת עליו אז פשוט הפסקתי. מישהו מכיר איזה מכון למחיקת זכרונות טוב?:)

magenta73

New member
ראית

שמש ניצחית בראש צלול.. לפעמים גם מחיקת זיכרון לא עוזרת... מגיע לך יותר זה סתם תירוץ. כמו זה לא את זה אני. רק לתת לך כביכול להרגיש יותר טוב עם עצמך. אין מה לעשות חוץ מלתת לזה זמן... להבין שהיה ונגמר ולא יחזור... תהייה חזקה!

bulb

New member
ממליץ על Total recall

עם המשפט האלמותי "Consider it as a divorce" עת שוורצנגר נפרד סופית משרון סטון. אפשר גם ללכת על "אפקט הפרפר" (לא לשכוח להצטיד בצמר גפן בשביל האף).

joshh

New member
חודשיים ....

זה יקח עוד זמן.. כמוני עוד הרבה מכירים את הסיפור העצוב הזה... אני מציע לך לא להשקיע את המעמצים בחיפוש אחר קשר חדש כרגע, ובטח לא בסטוצים. קחי את הזמן (אלה אם את בת 60). בנוגע למחיקת זיכרון.. חלילה ! וחס ! למה את רוצה לעשות דבר כזה ??? לכל דבר ניתן להוציא ממנו דברים טובים, מסקנות, ניסיון וכ'ד... אל תצטערי על כך, למרות עכשיו עוד מקדם טיפה כי את בשלב האבל. עכשיו זה הזמן להשקיע בעצמך, בחברים שלך, במשפחה שלך, בתחביבים שלך. תפתחי את עצמך, עשיה זה מה שיעזור לך וכמובן זמן. אל תראי זאת כנפילה, אלה כהזדמנות. אני יודע שעכשיו זה נישמע כקלישאות. אלה אם תעשי את זה, את תראי איך תרגישי יותר טוב. בהצלחה, joshua

the match maker

New member
מגיע לך יותר בהחלט

אני יודע שזה קל לומר וקשה לעשות, אבל לא לחשוב על זה, זו התרופה הכי טובה שיש. לאט לאט שוכחים מהדברים האלה, ולאט לאט תתחילי לחזור לעצמך ולהמשיך הלאה. יש 2 גישות שאנשים נוקטים במקרים האלה: לתת בראש לאותו אדם שזה קרה לו, או לנסות ולחבק. אז בדרך כלל אני מחבק, אבל עכשיו, זה לא מתאים. תעיפי אותו מהראש, תתחילי לצאת, וזהו. אם תחשבי עליו, לעולם לא תצאי ממנו, לעולם לא תצליחי להמשיך הלאה, ומה שייצא, שאת תישארי במקום והוא ימשיך להתקדם! תאספי את השברים, צאי החוצה, ותראי שבסוף, את תמצאי את הבחור שיתאים לך, ושלא יאמר לך משפטים כאלה ששייכים ל"בברלי הילס 90210" (נוסטלגיה...). וחוץ מזה, סטוצים זה לא בריא ללב ולריאות, אז כדאי להפסיק :)

למעלה