מגיע מזל טוב לגל

מגיע מזל טוב לגל../images/Emo57.gif

גל נבחר להיות המואדם הנוסף בבית של גילת הלל. גל הגיע אלינו לא מזמן ועשה רבות מאחורי הקלעים לטובתה של גילת. בנוכחותי [אם זה בטלפון ואם זה במסנג'ר] הוא התקשר לכל התחנות, ביקש את שיריה, דירג ללא הרף בכל מצעד אפשרי, הגיב בכל שם שיכל בכל כתבה שיצאה, עשה פרסום ענק לכל נושא העצומה. מגיעה לו התודה. גל הראשון שנבחר כמואדם שני ומגיע לו מזל טוב ענק. גל, אני מודה לך באופו אישי על תרומתך המופלאה לגילת , באופן אישי. הלוואי ותטווה דרך פעולה לכולנו. בשמי ובשם גילת וכמובן בשם ההפקה שלה, פופ-ארט אני רוצה להודות לך מקרב הלב. שיחקת אותה בענק. תמשיך כך !!! ארי.

CuteRic

New member
תודה רבה ארי[=

קודם כל תודה. (ארי&חן) דבר שני, אהבתי את המשפט: "גל הראשון שנבחר כמואדם שני.." לא ידוע למה, אבל אהבתי.:D דבר שלישי תודה. דבר רביעי לכל החדשים, אם לא אמרתי לכולם ברוכים הבאים זה מחוסר זמן, אבל בררוכים הבאים למשפחה! תישארו כאן, ותהנו[= אה, ושוב תודה לכולם.P:

1mayush

New member
גלו'ש מזל טוב !! ../images/Emo65.gif

באמת מגיע לך.. גם אני עדה לעבודה שלך למען גילתי.

doshie

New member
יפהשלי מזל טוב!!!../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif

כל הכבוד לך מאמי (למרות שכבר אמרת לי)אוהבת אותך ומזלוש!!!

CuteRic

New member
תודה לכולם[=

תודה לכולם. ואתמול לא הצעבתי לגילתי.. :אופסי: אבל לא נורא, היום הצבעתי בבוקר איזה 10-15 פעמים..S: 'שה לחשוב על טלפונים.. ומייל אני פשוט משנה אות אחת.. שיטה טובה.. אז שוב תודה לכולםO:

לילו BD

New member
יאא , מזל טובבב !!! ../images/Emo23.gif

כל הכבודד !! מגיעה לך בענקק .. לך ולחנושש כמובן :)

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifוואלה , מגיעה לו!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

מזל טוב גל! :)

למעלה