מגיע מזל טוב

batelav

New member
מגיע מזל טוב

היום חגגנו לעמית יום הולדת של גיל שנתיים והשמחה רבה. רציתי לשתף במשהו כמו שאתם כבר יודעים עמית התחיל את הצעדים הראשונים לפניי חודשיים וזה כיף ונחת לא נורמלי, פשוט למות עליו, מה שכן הוא מרבה לפול הרבה וזה ממש הוציא אותי מהשפיות שלי מפני שהיינו בבית מלון והוא שיחק בלובי אחרי ארוחת ערב ואז החליט לעלות מדרגות ונפל אחורה על הראש אני בדיוק ישבתי וחברה קראה ואמרה שהוא נפל הגבתי בהיסטריה ועד עכשיו אני רועדת עליו. רגל שמאל {אחרי ניתוח גיד אכילס וניתוח חצי פורמלי בקרסול לשחרור סובלטרי} יש נטייה של האגודל שפונה כלפיי פנים בצורה קצת יותר קיצונים שיתר האצבעות שנוטות בצורת ירח, האגודל תמיד מפריעה לו והוא מרבה ליפול בגללה וזה נורא כואב לו, מישהו נתקל בתופעה ומה דעתכם יש איפה לעזור?

אנגלה3

New member
מזל טוב../images/Emo65.gifלעמית

הרבה מזל טוב לחגיגות יום ההולדת
הרבה בריאות אושר וכושר
. מצטערת, לא יכולה לעזור כי לא נתקלתי בתופעה של האגודל אבל מה שבטוח שיעזרו לך בנות אחרות עם ניסיון. לילה טוב ומזל טוב

אירנה ק

New member
הרבה מזל טוב../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

עמית ממש חמוד ומתוקי עפשר לטרוף אותו . לצערי לא מכירה את התופעה, אולי משהי אחרת תוכל לעזור לך.

sigis7

New member
מזל טוב לעמית!../images/Emo213.gif

סמדר בקר טוב! לפני הכל :
רוגע! ואת זה אני אומרת לך ולי כי אני הבנ"א הכי לחוץ כשמשהו לא נראה לי. ובקשר לנפילות: א. בטח את זוכרת, כי עמית הוא לא הראשון שלך, שבתחילת הדרך כל הקטנטנים נופלים, גם כשהבהונות הם פיקס.ב. בשביל הרוגע, יש בוואלה בריאות את פורום אורטופדית ילדים, שלחי לשם את אותה שאלה שהעלת כאן ובד"כ תוך 24 ש' תקבלי תשובה מרופא. אני ניסיתי ואותי זה הרגיע! והכי חשוב: הרבה מזל"ט, בריאות ונחת!

פרלמנים

New member
../images/Emo4.gifהי סמדר! חבל שלא ידענו על יום ההולדת../images/Emo65.gif

כמובן שנציין זאת בעדכון השבועי הבא...פשוט לא ידעתי... שמחה לשמוע שעמית כבר צועד, איזה אוצר הילד הזה... לגבי האצבעות-האם זה משהו חדש? אני חושבת שאורית ציינה שגם לתמיר יש "צורת בננה" בכף ברגל. בלי להכנס ללחץ, לנו הרופא אמר לשים לב לכל שינוי באצבעות או בכף הרגל ולבוא לביקורת אם משהו נראה חריג. מתי אתם אצל בור? נשיקות לילד המקסים והמפותח
ג'סיקה

batelav

New member
הזמן רק מטיב לשימחתי

רגל שמאל היתה ממש לא יפה אחרי תיקון וקיבלה צורה עם הזמן והיום אני יכולה להגיד שלא ממש שמים לב שיש לו משהו אלא אם ממש מתמקדים, שינוי יש רק לטובה לפעמים יש נטייה של האצבעות בצורת ירח כי עמית לא עומד על הקרסול בצורה מושלמת {בגלל הניתוח} ולפעמים שהוא נעמד טוב אז זה נראה רגיל כמעט. הבוהן שלו ממש גמישה מיתר האצבעות והיא עושה בעיות וביקרות יש לי בעוד חצי שנה! אני רוצה לשלוח תמונה של הפשוש ומשום מה לא מצליחה.

פרלמנים

New member
שלחי לי למייל ואני אשים בפורום

שולחת לך את המייל שלי במסר. ג'סיקה

זהבה29

New member
מזל טוב לעמית.

המון מזל טוב . מעיין רק בת שנה וחודש גם אצלה רגל שמאל פחות חזקה אבל אען לי מושג לגבי שלבים מתקדמים יותר. כדאי להתייעץ עם פיזיוטרפיסטית טובה. בהצלחה זהבה.

galitdror

New member
סמדר מזל טוב!!!../images/Emo24.gif../images/Emo151.gif

הרבה בריאות,אושר ונחת. גלית ודרור

מזל טוב !!!!!

אנחנו נעלה בערב תמונות אך קילחנו את בר עם הגבס הוא ממש נהנה אז לא היסטרי עם הגבס קצת נרטב אפשר ליבש אם פאן את הגבס רק להיזהר לא יותר מידי חם חם רצוי גם אחרי הגיבוס לקחת פאן וליבש את הגבס בבית כך יותר טוב להם

למעלה