מג'יקל מיסטרי טור

מוטי פ

New member
מג'יקל מיסטרי טור

מכירים את להקת "מג'קל מיסטרי טור"? - להקה שמופיעה עם שירי הביטלס. הייתי בשתי הופעות שלהם (באחת הם אירחו את חמי רודנר). היום בחצות הם מופיעים בבארבי. שווה לבוא ולהנות לצלילי המוזיקה והשירים של הביטלס. אגב, אני זכיתי בכרטיס להופעה (בהגרלה שהייתה באתר "פינגווין"). מוטי

לצערי ../images/Emo7.gif

אני לא גרה באיזור ת"א
הלוואי הייתי יכולה ללכת לכאלה דברים. לפני כמה זמן היה מופע הצדעה ל- pink floyd the wall וכמובן שלא יצא לי. בעעעעעע

ביטלמן

New member
אני הייתי בהופעה של להקה ישראלית

אחרת ששרה את הביטלס הם היו מדהימים! הם ניגנו ושרו במדוייק את כל השירים של הביטלס!

ביטלמן

New member
זהו שאני לא יודע איך קוראים לה

והיא הופיע בבית ספר שלנו מכיוון שהבית ספר שלנו מורכב (רובו) מערסים ואוהבי מוזיקה מזרחית (בעע...) כל שלא הרבה התעניינו במופע הם she loves you while my guitar gently whips yesturday love me do let it be the end הלהקה מורכבת ממתופף נגן גיטרה מוביל (טלקסטר) נגן גיטרה מלווה (ריקנבקר) וזמר באסיסט (הופנר) וזמרת סולנית

אז.. רגע תן לי להבין

המורים הביאו את הלהקה הזאת כדי לחנך את טעם המוזיקלי של התלמידים מחדש?????? cooooooooooooooool נ.ב איפה אתה לומד?

ביטלמן

New member
../images/Emo32.gif

מישהו יכול לתת את המילים לשיר של ג'ון לנון How Do You Sleep?

how do you sleep?

So Sgt. Pepper took you by surprise You better see right through that mother's eyes Those freaks was right when they said you was dead The one mistake you made was in your head Ah, how do you sleep? Ah, how do you sleep at night? You live with straights who tell you you was king Jump when your momma tell you anything The only thing you done was yesterday And since you're gone you're just another day Ah, how do you sleep? Ah, how do you sleep at night? Ah, how do you sleep? Ah, how do you sleep at night? A pretty face may last a year or two But pretty soon they'll see what you can do The sound you make is muzak to my ears You must have learned something in all those years Ah, how do you sleep? Ah, how do you sleep at night?

ביטלמן

New member
גם לג'ורג' האריסון לא חסר

מי שלא יודע מי שליווה את ג'ון לנון בשיר הזה זה האריסון...

כן דיי...

ואם אני לא טועה גם תירגמו את השיר לעברית...מישהו יודע איך קוראים לשיר?

ביטלמן

New member
ג'ון לנון היה צריך לשמוע את השיר

we can work it out לפני שהוא היה עומד לכתוב את השיר how do you sleep

מוטי פ

New member
how do you sleep

בשיר הנהדר הזה מבטא לנון את רגשותיו כלפי מקרטני. לדעתי, לנון ממש לא מניאק, אלא אדם שמביע רגשות בצורה נפלאה. מקרטני קיבל זאת בצורה חברית וענה לו כך בשיר dear friend. לאחר שלנון נרצח הקדיש לו מקרטני שיר געגועים: here today וכשנשאל מקרטני איזה שיר הוא היה לוקח איתו לאי בודד הוא השיב שהשיר של לנון beautiful boys, שלנון כתב לשון, הוא שיר מרגש במיוחד שאותו הוא היה לוקח לאי בודד... מוטי

Chocoholic

New member
גם אצלי הביאו להקה ששרה ביטלס

לבית הספר, ב 96 אם אני לא טועה. אני חושב שהם נקראו "הסיקסטיז" והם עדיין קיימים ופעילים. הם היו להקת הבית בתוכנית של גידי גוב (בגלגולה הראשון).

Miss CB

New member
שמעתי עליהם

הם מופיעים גם בבארבי אם אני לא טועה, וגם MMT מופיעים בבארבי. רציתי ללכת לראות אותם אבל (א) זה עולה כסף, (ב) לא נראה לי שירשו לי כ"כ... (ג) אין לי יותר מדי עם מי ללכת. אבל אם מישהו היה, והבנתי שיש פה אנשים שהיו, אנא תפרטו יותר!

למעלה