מג'יק פאלאס אילת

chicoes

New member
מג'יק פאלאס אילת

מישהו שהיה שם או מכיר, יכול לתת לי ביקורת על המלון? איך החדרים? איך הבריכה? איך האוכל? כמה זמן הליכה זה בערך מהמלון לקניון? הבנתי שיש שם חדר שפונה לבריכה וחדר סטנדרטי. החדר שפונה לבריכה עולה קצת יותר מהסטנדרטי. האם זה הבדל היחיד בינהם? לאן פונה החדר הסטנדרטי אם כך? קצת הרבה שאלות, אבל אני מחפש ביקורת על המלון כי אנחנו חושבים ללכת לשם. תודה רבה

שמר2

New member
תשובות כמו בצבא

1. אוכל טוב מאוד 2. בריכה באורך 25 מטר, מלבנית. קצת צפוף מסביב לה כשהמלון מלא. 3. חדרים גדולים ויפים, רמת תחזוקה טעונה שיפור. 4. 15 דקות הליכה לקניון. 5. החדרים הסטנדרטיים פונים מזרחה (לכוון המלון הסמוך) או מערבה (רואים משם את המסלול של שדה התעופה). החדרים הפונים לבריכה, פונים גם לכוון הגג של הלובי ולחצץ שעליו. אפשר גם לראות את הבריכה מעבר לגג. מהקומות הגבוהות רואים את כל הבריכה. אין הבדל בפנים החדרים. מלון נמדד או במחיר, או בתמורה - כתמורה הוא מתאים למשפחות עם ילדים במיוחד, כמחיר הוא אטרקטיבי גם לזוגות את הוא הזול מבין המלך שלמה ושרתון מוריה - שניהם עדיפים עליו מבחינת מיקום ואווירה לזוגות.

chicoes

New member
מכיוון שאנחנו זוג

אז באמת הייתי מעדיף את המיקום והאווירה לזוגות. המלך שלמה ושרתון הם מלונות איכותיים? (בריכה, אוכל, חדרים)? תודה על התשובות

lifex

New member
המלך שלמה ושרתון מוריה נחשבים

למלונות איכותיים למדי. המלך שלמה, אמנם איכותי אבל מוצף ילדים במקרה ואתה לא מעוניין, שרתון מוריה, רציתי להגיע לשם אבל לא היה מקום כך שאינני יודעת אישית אבל סוכנת הנסיעות שלי אמרה לי שהיא חושבת שזה המלון הכי טוב מבחינת אוכל ויחס. אני יודעת שאנשים דבקים במלון הזה ולא מחליפים אותו. חושבת ששווה לנסות. אין לי מושג לגבי ילדים. אם אתה מעוניין במלון שממש אין בו הרבה ילדים זה מלון "אגמים" או דן אילת אבל קצת יקרים. באגמים אתם יכולים לקחת חדר על המים - חבל על הזמן ! אבל שוב יקר ! לגבי המלך שלמה וכל מלונות ישרוטל - רק תקחו בחשבון שאם יש לכם כוונה לקחת דיל עד שבת - כיום הם מחייבים גם בשבת עזיבה ב-12 בצהריים. תעשו חיים

giligili1

New member
איך הסוויטות שם?.

אנחנו נוסעים עם שני ילדים קטנים ואנחנו מתלבטים האם לקחת סוויטה במגיק או מלון מהיותר ניחשבים אבל חדר רגיל

שמר2

New member
לא מכיר את הסוויטותאני

אני מכיר חדר "פנורמה" שהוא חדר גדול ומאוד מרווח. אני חושב שסוויטה שם תהיה דווקא יקרה ביחס לסוויטה בהילטון מלכת שבא או מרידיאן. אולי אני טועה.

ה דרומי

New member
מנצל"ש. איזה מלון "נחשב " באילת

למלון לזוגות לדוגמה אגמים חדר על המים האם הוא נחשב כטוב לזוגות?. אותה שאלה לגבי כפר הנופש אורכידה? {" ככה כותבים את השם?"}. ואיזה מלון נחשב למלון טוב במיחר סביר לכול נפש למשפחות" שאלה לשמר2 ולאחרים גם. וכמובן
לתשובות

שמר2

New member
אגמים ואורכידאה הם מלונות יחודיים

ואי אפשר להשוות אותם לאחרים. אגמים בהחלט לזוגות, ובאופן חצי רשמי הם בכלל לא מעוניינים בילדים (אבל מכיוון שהלקוח הישראלי אוהב להעלב, הם לא מצהירים על כך). כל המלון בנוי בקונספט ייחודי של שטחים ציבוריים נרחבים המדמים חוף טרופי, ולא את בריכת המלון הרגילה. חדרי על המים מיועדים למי שממצא את יתרונם: משטח שיזוף פרטי על שפת אחד מסעיפי הבריכה. אגדה נפוצה אומרת שחדר שהוא לא חדר על המים, "לא שווה" - העצה שלי למלון (והם יודעים זאת גם בלעדי) היא לא לסתור את האגדה, ולהתמקד בפלח שוק איכותי ובתיירים. אלה לקוחות שלא ירדו לאילת אחרת, אלא ינדדו לצימרים או לחו"ל.אורכידאה הוא כפר נופש תאילנדי, שלא מזמן ראיתי שמתבצעות בו עבודות התרחבות מאסיביות ובניית עוד הרבה בקתות חדשות. הקונספט נהדר ומקורי, הניהול, ככה-ככה. אוכל, תאילנדי כמובן, בינוני, ורמת תחזוקה בינונית. המקום גם כרגיל נגוע במחלקת מחירי הקבוצות והועדים על כל בני הדודים של חבריהם, ולי הוא היה נראה עדיין כמו השוק הרגיל בשאר המלונות באילת. קשה מאוד לקבוע האם הוא מתאים לכולם - תיירים בריטיים שטסים במיוחד לנופש כאן, אני לא מנתב לשם. כמו שכבר עבר מפה לאוזן, אמבסדור הוא הסוד הכמוס של אילת. תוכן מושלם כמעט: חדרים בסיסיים (מה שמרחיק את מחפשי הfency ומקרב את מחפשי התוכן), אןבל מעולה ולא דומה לאוכל של מלון, חוף נהדר מעבר לכביש, ומתכונת פעילות מושכת. חבל רק שגם שם מוצאים את צוותי הבידור האינפנטיליים של אילת. לדעתי הוא המלון הטוב ביותר.

chicoes

New member
מלך שלמה ושרתון

אז באמת הייתי מעדיף את המיקום והאווירה לזוגות. המלך שלמה ושרתון הם מלונות איכותיים? (בריכה, אוכל, חדרים)? נ.ב אמבסדור הוא 4 או 5 כוכבים? תודה על התשובות

chicoes

New member
והאם האמבסדור

הוא מלון שיתאים לזוגות בלי מיליוני ילדים בבריכה? האם הבריכה גדולה? ומשהו חשוב..מה זה חדר סטנדרטי? כי אני הייתי שנה שעברה ברויאל פארק וממש התאכזבתי.. אין שטיח על הריצפה והחדר נראה על הפנים כולל הספה הנפתחת שלא לדבר על במבה ושאר ירקות שמצאתי מתחת לספה ועל החרקים בחדר. אפילו הדלתות של החדרים נראו כאילו איזה נינג'ה החליט להתאמן עליהם או עכברים החליטו לערוך מסיבת אוכל על הקרש של הדלת ואני אפילו לא מדבר על המרפסת הזוועתית למי שלא היה בקומה התחתונה. (ובאותה הזדמנות אני לא ממליץ על רויאל פארק לכל מי שחשב. עדיף לשלם עוד קצת ולא לתירוץ העלוב הזה למלון). אז אני לא מעוניין להתאכז שוב מחדרים ברמה נמוכה.. אז אני שומע המלצות טובות על האמבסדור שהוא לא יקר כלכך.ואנחנו זוג המעוניין במלון ללא מיליוני ילדים ומשפחות אבל שהמלון באמת יהיה ברמה טובה גם מבחינת החיצוניות שלו שזה כולל את הבריכה וגם מבחינת רמת החדרים. תודה תודה

שמר2

New member
אמבסדור

כמו שרשמתי למעלה, הוא מלון מעולה. ישנן שתי בריכות שחיה (קרובות אחת לשניה) וסביבן שטח בינוני, אבל בגלל שהרבה יורדים לחוף, אז לא ממש צפוף. במפלס התחתון של החצר (יש לה 3 מדרגות), ליד בריכת הפעוטות, יש מדשאה גדולה שם יש הרבה מקום נוסף (שם נמצא הבר-בריכה). החדרים באמבסדור סבירים מאוד, אבל הם לא הצד החזק של המלון. מרפסות גדולות ונוף יפה (מהחדרים הנמוכים רואים גם את גג החצץ של הלובי). אמבסדור הוא לא מלון של חיצוניות אלא מלון תוכן. בכל מקרה הוא לא דומה למה שאתה מכיר ברויאל פארק, ואם יש שם בעיה, זו בכל זאת רשת ישרוטל ואפשר לסמוך עליהם שיטפלו בבעיות שסביר לטפל בהם. על האוכל המעולה, כבר כתבתי.

chicoes

New member
מה דעתכם על זה?

תודה רבה על התשובות שמר.רציתי לשאול אתכם מה דעתכם על המכירות הקבוצתיות באתר נענע למשל? מה הקאצ' פה? יש פה בכלל קאצ'?

שמר2

New member
מקסימום 15 אחוז מתחת למחיר השוק

אני לא מכיר את המכירות המסויימות האלה, ואין לי זמן להכנס לאתר של ישרוטל, או בסיס נתונים אחר, ולבדוק מחירים רשמיים, אבל מבחינה שיווקית, אני מהמר שהם נותנים כאן מוצר במחיר "נקי" מרווח של מפיצים + סכום מסויים מעל המחיר הנקי, במסווה של "קבוצה". זו שיטה למכור ללא פערי תיווך, אבל בלי להרגיז את המפיצים (הסוכנים). באופן עקרוני זה לא ממש מחיר שאתה לא יכול להשיג דרך סוכן אם תהיה ישיר ודוגרי. תתקשר לסוכנויות הגדולות ותשאל ישירות על המלון המסויים בתאריך הזה ותציין את מחיר היעד שאתה רוצה כי כבר קיבלת מחיר כזה. בהחלט יכול להיות שהם יתפשרו אתך על מחיר כמו במכרז, ובלי הבלאגן של נענע.

chicoes

New member
מה ההגיון שמחיר סופ"ש

יותר זול ממחיר אמצע שבוע? בכל האתרים אני רואה שמחיר סופ"ש יותר זול.. מוזר, תמיד חשבתי שאמצע שבוע אמור להיות זול.

שמר2

New member
היצע וביקוש הוא הקו המנחה

לא ההגיון (של הלקוח). ביולי ואוגוסט עותר אנשים מעונינים בחופשה באמצע השבוע, ואז גם המלונות פעילים יותר והאוכל טוב יותר, מטעמי כשרות ושבת.

למעלה