מג'יק פאלאס פשוט מאכזב.

• פותח הנושא khag
  • פורסם בתאריך

khag

New member
מתגבשת קבוצת מתלוננים נגד מג'י'ק פא

שלום. מתגבשת קבוצת אנשים שנפגעו מבית המלון מג'יק פאלאס באילת. מי שמעוניין להיכלל בקבוצה מוזמן בשמחה. יום טוב

piny1965

New member
גם אליי מג'יק פאלאס התנהגו לא יפה.

שבוע טוב. איך אני מצטרף אליכם?

ה דרומי

New member
שלום אפשר הסבר למה הכונה?

נפגעו מבית המלון מג'יק פאלאס באילת?????????? תודה

khag

New member
ההסבר מאוד פשוט והוא...

בוקר טוב. במהלך השנתיים האחרונות היינו בבית המלון מג'יק פאלאס באילת. ומול עיניי ראיתי אנשים שנפגעו מאיכות מיי הבריכה. אנשים שהתחברתי איתם במהלך הנופש ואחרים סיפרו לי על הנהלת המלון שמצפצפת על נופשים. אתם יודעים איך במדינה הקטנה שלנו דברים מתפרסמים ברבים,כל אחד הוא חבר של כל אחד וכל אחד אוהב והשוות פה. כך יצא שגם בית המלון מג'יק פאלאס החל "לככב" בסיפורי הסלון של בית ישראל והחלטנו לגבש קבוצת נופשים שנפגעו (תרתי- משמע) ממלון זה. יש לנו את כל מיכתבינו לבית המלון ואת תשובת המלון הלאקונית. שבוע טוב.

niso1956

New member
מג'יק פאלאס פשוט מאכזב.

זה לא יעזור כלום. תתלוננו או לא המלון הזה יישאר אותו חרא.

מה התלונה? -רצוי לנמק ולפרט

ולא סתם להשתמש בשפה בוטה שאולי מתארת את איך שאת/ה מרגיש/ה כרגע אבל אינה מחדדת את הסיבה שבגללה את/ה כ"כ ממורמר/ת...

khag

New member
איפה יש פה שפה בוטה? תקשיבו...

שלום. אין פה שום שפת דיבור בוטה אלה תיאור מצב מסויים וזו זכותינו. פיני וגם ניסו ואני נפגענו מחיטוי הבריכה של המבוגרים,האוכל היה מתחת לכול ביקורת,שירות החדרים נעשה כאילו עושים לנו טובה ולא נהגו בדרך שאמורים לשרת נופשים ששילמו ממיטב כספם. איך הייתם נוהגים אם היו מוצאים אצלכם ג'וק גדול בחדר,או אם הייתם מתייבשים בקבלה מעל 6 שעות עם ילדים קטנים. תפנימו או לא זה לא מעינייננו,לנו יש כבר 12 נופשים מאוכזבים מבית מלון זה.

שמר2

New member
חרא=שפה בוטה

ובמידה ואתם לא יודעים, תלונה כוללת פירוט של הדברים שלא תקינים ומהלך העניינים - למה שאתה/ם כותבים כאן קוראים התפרצות שיכולה להתפרש כהכפשה. בינתיים נראה שהיה לכם דין ודברים עם המלון, ובטח גם דברים שחורגים מן השפה המשפטית, וסביר כי נציגי המלון השיבו לכם באותה שפה. המונח "מיטב כספינו" לא מייצג דבר - כמה שילמתם ומתי? ההתארגנות שלכם לא רצינית, לא תצליח ויותר מכך מתפרשת כנקמנות לשמה (ואם זה לא כך, אז חבל). יש היום יותר מדי ישראלים צעקניים בשביל שאדם שקורא פה ושם תלונות ברשת, יתרגש מדברים כאלה.

khag

New member
אם נאמרה מילה לא יפה אני מתנצל.

אחה"צ טובים. בשמי ובשם חבריי אני מתנצל אם הייתה אמירה לא לעניין. אני לא מכפיש אף אחד ולא אותם בחורים אמיצים שיצטרפו אליי. פירוט כבר רשמתי על הליקויים בגינם התאכזבנו מהבית מלון. ולמה "מיטב כספינו" לא מייצג דבר? נראה לכם שהכסף שלנו גדל על העצים? לא קיבלנו שירות טוב,והמוצר (נופש)לא היה כפי שהובטח. תאמינו לי,ההתארגנות שלנו מאוד מוצלחת "והמועצה הישראלית לצרכנות" גם נכנסה "לעובי הקורה". אם אתה מכנה קבוצת אנשים שלא קיבלו את המגיע להם "ישראלים צעקנים"... אל נתפלא כולם למה אין תרבות צרכנית בישראל,גם על עליות מחירים אף אחד לא מתרגש פה במדינה אבל אנחנו מנסים למצות את זכויותינו בחוק לקבלת פיצוי הולם על מחדל של בית מלון בישראל. לא חרגנו במאומה מנסיון הוגן לקבל את זכויותינו,מיצינו את כל המלל מול הבית מלון בצורה מכובדת "לפי הספר" כתבנו להם,הם השיבו לנו ועכשיו הכול יובהר בערכאה מישפטית,דהיינו... "בית משפט לתביעות קטנות". כול טוב.

עכשיו הבנתי ונודה לכם אם תעבירו לפו

לפורום את ההתדיינות בבית המשפט לתביעות קטנות.

avanagila1

New member
גם לי טרוניות נגד מג'יק פאלאס.

ערב טוב. למי אני בדיוק פונה להצטרפות

ה דרומי

New member
תודה על ההסבר האם חוץ מהבריכה

והאוכל הכול היה שם "שחור? ולי היתה איזו נחמה משהו.

khag

New member
אחרי כניסה טראומטית איזה נחמה יש?

דרומי יקר. הנחמה היחידה הייתה החזרה הבייתה. זה אולי תשאל נופשים אחרים,לי ספציפית כן היה הכל שחור. חבל שאתה לא יורד לסוף דעתי... ההשפלה הייתה הקטליזטור להכול,הזילזול וההתנשאות שלהם. אין לי כלום נגד "הרשת" למשל בים המלח המלון של הרשת שונה בהכל,במיוחד ביחסי אנוש.

ה דרומי

New member
הסבר המלצתי למכרים על המלון

שיסגרו לפני החגים{על חג אחד שמתקרב ובא} נראה לי שאני "הולך" עכשיו להפסיד זוג מכרים\חברים. רק בגלל שהמלצתי להם ואני אפילו לא מכיר את המלון הספציפי הזה.

תכל'ס, מה המטרה?

כתבת ששמו של המלון כבר הולך לפניו? כל עם ישראל מדבר עליו בשיחות סלון, כך ששמו הטוב, סליחה הרע, כבר יצא בתפוצת נאטו ואני מניח שהוא יפגע. מה אתה רוצה להשיג בנוסף בגיבוש קבוצת נפגעים? האם בכוונתך לפתוח פורום של קבוצת תמיכה? או אולי להחליף חוויות מדכאות מהשהות המתסכלת במלון? מה שנקרא צרת רבים נחמת טיפשים, ואם כבר אכלתי אותה אז טוב לפחות לדעת שגם אחרים אכלו אותה. תסביר בבקשה, אני ממש לא מבין.

למעלה