מגירת תבלינים לא נסגרת

הגיע אלינו טכנאי של המטבח היום וסידר מגירה מתחת לכיריים, כאשר הרכיב תומך באמצע המגירה.
בארון ליד יש ארון שמנים ותבלינים כאשר 2 מגירות של הטיש.
המגירות קשות מאוד ולא נוסעות על המסילות. אי אפשר לפתוח ולסגור.
המגירות לא פורקו.

יש רעיון ממה זה יכול להיות?
האם הקרש תומך שחובר בתחתית המגירה שהוחלפה יוצרת לחץ על הדופן של הארון תבלינים?
אני לא מצליח להבין מה זה יכול להיות, כי זה פתאום התחיל.

רשר

Well-known member
מנהל
הגיע אלינו טכנאי של המטבח היום וסידר מגירה מתחת לכיריים, כאשר הרכיב תומך באמצע המגירה.
בארון ליד יש ארון שמנים ותבלינים כאשר 2 מגירות של הטיש.
המגירות קשות מאוד ולא נוסעות על המסילות. אי אפשר לפתוח ולסגור.
המגירות לא פורקו.

יש רעיון ממה זה יכול להיות?
האם הקרש תומך שחובר בתחתית המגירה שהוחלפה יוצרת לחץ על הדופן של הארון תבלינים?
אני לא מצליח להבין מה זה יכול להיות, כי זה פתאום התחיל.
תזמין את הטכנאי - יותר טוב את הבוס שלו שיבאו לתקן כפי שצריך ולא יצאו לפני שהכל עובד נכון,

חן 1111

Active member
לא ברור בדיוק מה זה התומך שהתקינו, תמונה יכולה לעזור.
בכל אופן, אם התומך לוחץ על הדופן והיא זזה ולוחצת על המגירות, אז כמובן שזה יכול להפריע. אז אולי צריך לקצר קצת את התומך הזה.

אם הטיפול היה רק במגירה שמתחת לכיריים, אפשר פשוט להוציא אותה, ולראות אם משהו משתנה. אם לא, זה לא קשור לתומך. ולמען האמת, קשה לי להאמין שהוא לוחץ עד כדי כך שמצליח לעקם דופן של ארון במידה שמשפיעה על תנועת מגירות. צריך כמה מילימטרים לשם כך. וזה היה אמור להפריע גם למגירה שטופלה.

אם המגירות הבעייתיות הוצאו ממקומן (לא ברור הכוונה "לא פורקו"), יתכן שהוחזרו בסדר לא נכון? זה בהחלט יכול לגרום לתופעה כזו.

המגירות הקשות הוצאו רק לאחר שהתחילו לעשות בעיות.

גם לי לא נראה שיש לחץ כזה. בכל זאת מדובר בדופן די עבה. פשוט אין לי שום הסבר אחר שיכול להיות

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
המגירות הקשות הוצאו רק לאחר שהתחילו לעשות בעיות.

גם לי לא נראה שיש לחץ כזה. בכל זאת מדובר בדופן די עבה. פשוט אין לי שום הסבר אחר שיכול להיות
למגירות מהסוג הזה יש 2 מסילות תחתונות וחזית. די בכך שהן לא ממש מקבילות או שהחזית מושכת לצד כלשהו, כדי שהכל ייסע על העוקם. יהיה קשה לזהות דברים כאלה בצילום, אבל ללא צילום קשה עוד יותר לנחש. חוצמזה, מה רוחב המגירה? גם זה חשוב.

ר- 26
ג' - 9.5
העניין, שהכל עבד כשורה . מסילות של הטיש / גראס אם אני לא טועה.
יש מסילה שיש בה עוד חלק מהמסילה שנכנס אחד בשני.
אציין שהחזית של המגירה התחתונה מבין ה2 גם לא נכנסת לתוך הארון.

קבצים מצורפים

• IMG-20220209-WA0005.jpeg
    IMG-20220209-WA0005.jpeg
    KB 990.4 · צפיות: 6
למעלה