pain is MY love
New member
מגישה את מחוייבתי בתור מומחית...../images/Emo8.gif
בנים, אין מה להגיד, הרווחתם! מיטל עשתה את הדבר הנכון כשהפכה אתי לאדומה בפורום (גם כי זה הצבע האהוב עליי, למרות שאני אוהבת מכבי חחח) בעיקר כי עכשיו אני אוכל לחשוף את כל סודותי ולעזור לכם כמה שרק אפשר
כל אחד זקוק לאיזה בלונדינית תומכת לצידו...
עכשיו שימו לב! להלן עשרת הדברים שפשוט מביאים לנו ת'קריז!!! שלא תחשבו אפילו על לעשות אותם!!! 1.
אנחנו שונאות בנים שמתנשאים. כמובן כשאתה מספר על עצמך אל תסתיר את העובדה שיש לך וילה עם בריכה ושם במשפחה שלך הוא בעצם הילטון... אבל לעולם אל תעיז אפילו לחשוב שאתה יותר טוב/מוצלח/חכם/פופולרי מאיתנו (_וגם אם זה מה שאתה חושב תסתיר את זה טוב טוב) ולכן משפטים בסגנון " שיואו! אני לא מאמין שעוד לא טסט לחו"ל השנה, אני כבר הייתי 3 פעמים בתילאנד!" לא יתקבלו בברכה אלא רק יביאו לנו את הקריז! 2.
להתנשא זה לא כל כך חכם אבל גם לשחק אותה עני/מרוט/מסכן/חסר כל זה לא סקסי במיוחד... ולכן לא מקובל עלינו שתתקמצן על 3 שקל טיפ למלצרית כי חסר לך כסף לסיגריות! אם אין עליך 3 שקלים אתה מוזמן לישאר בבית- שזה דרך אגב בילוי מאוד חביב ולא יקר בכלל... 3.
דבר ראשון שאתה חייב להבין זה שאנחנו מיוחדות במינן! אין לי את השיער של הידידה שלך מכיתה י"א, אין לי את העיניים של החברה שלך מכיתה ז' וגם האף שאבא שלי דאג לשפץ ממיטב כספו ממש לא מזכיר את האף של אחות של יוסי ששיחק איתך כדורגל בשכונה לפני שבועיים... בחיים אל תגיד לנו שאנחנו מזכירות לך מישהי!!! זה גורם לנו לחוסר בטחון (לך תדע אם לא נפרדת מהאקסית שלך דווקא בגלל שהיא הזכירה לך חבית...) ואנחנו ממש לא רוצות לשמוע על זה שיש בעולם עוד בחורה עם שיער גולש ומושלם כמו שלנו... 4.
תבין דבר נוסף, אנחנו חולות על אס אמ אסים קיטשיים ושטותיים שנוכל להראות לכל החברות בכל הזדמנות... נכון לרוב אנחנו ניזום את ההתחלה הקיטשית כמו "כמה התגעגעת אליי?.." או " היה לי כל כך כיף אתמול.." ולכן תשובות כמו "המון" או "גם לי" לא באות בחשבון!!! אנחנו צריכות קיטש במיטבו! דברים כמו "התגעגעתי אלייך יותר מהמדבר שמתגעגע לגשם" או "לא ידעתי מהי הנאה עד שפגשתי את מאור עינייך בלילה האפל..." קיצור הבנתם- חייבות שיהיה מה להראות לבנות! 5.
א-ב-ל אם אתה רק תעיז להוציא מילה עלינו מול החברים שלך זה יהיה הסוף של שק האשכים שלך!!! תן לנו להוכיח את עצמנו... תספר להם שפגשת את נערת חלומותיך אבל אל תכביד בפרטים.. תן לנו להכיר את החברים שלך ולהפעיל את קסמינו בעצמנו... אנחנו לא זקוקות לעזרה שלך בנושא הזה... 6.
תעריך אותנו! אנחנו חייבות שתבין שמה שאנחנו עושות בחיים הוא קשה מנשוא... זה לא משנה אם אנחנו מנהלות חברת הייטק או עסוקות בלשכב על הספה עם מלפפונים על העיניים ולשמוע את הדיסק החדש של בריטני ספירס ברקע. תדע שמה שאנחנו עושות אנחנו עושות על הצד הטוב ביותר! ולכן מותר לך לבוא ולהגיד "מאמי היה לך יום קשה... בואי תתפנקי קצת..." תבין שאם אנחנו לא היינו עושות את העבודה שלנו אף אחד אחר לא היה עושה אותה!! לעולם אבל ל-ע-ו-ל-ם אל תזלזל! אל תנסה לשפוט אותנו עד שלא תהיה בנעליים שלנו... 7.
לעולם אל תסיים ויכוח ב" טוב" שאחריו בא ניתוק שמעיד על חצי הסכמה וחצי כעס. אין לך מה להגיד? תמציא! אבל תבין שאם התחלנו ריב זה כי אנחנו רוצות לריב!!! אל תגיד לנו כן לכל דבר וגם אל תקטע את הריב באמצע. תן לנו להתפרק ואז ההשלמה תהיה הרבה יותר כיפית... 8.
אל תתן לנו להחליט על כל דבר. אם אתה רוצה לצאת- תפתיע! תציע איזה רעיון מקורי, תשקיע קצת, תבקש עצות מחבריך. אבל אל תגיד לנו "אני לא יודע... מה בא לך?..." כי זה מתפרש אצלנו כחולשה ושיעמום. אנחנו לא אוהבות בחורים לא החלטיים... 9.
אל תתקשר כל 5 דקות כשאנחנו עם החברות!!! גם ככה אנחנו לא מרוכזות, כי כיף לנו וכי אנחנו מתפרקות בלעדיך. אל תדאג, כבודך במקומו מונח ואף אחת מאיתנו עוד לא החליטה ביום בהיר אחד להפוך ללסבית הוללת ככה שאין לך מה לדאג שהבנות יקחו אותנו ממך... אבל תן כבוד למי שהיה פה קודם... אין צורך לתחקר איפה היינו ומה עשינו תסמוך כבר עלל החברות שלנו שידעו לעשות איתנו כיף חיים... 10.
בבקשה אבל ב-ב-ק-ש-ה תלמד לא לנחור בלילה ולא לקחת את כל שמיכה לעצמך!!!1 ובעיקר לא לחבק את הקיר- אני פה בשבילך, תודה רבה! סתם כי זה מעצבן...
בנים, אין מה להגיד, הרווחתם! מיטל עשתה את הדבר הנכון כשהפכה אתי לאדומה בפורום (גם כי זה הצבע האהוב עליי, למרות שאני אוהבת מכבי חחח) בעיקר כי עכשיו אני אוכל לחשוף את כל סודותי ולעזור לכם כמה שרק אפשר