מגישי מרץ 2006 (פדרלי)

TrigATUSA

New member
מגישי מרץ 2006 (פדרלי)

יימח שמו של תפוז שבלע את ההודעה בפעם הראשונה ושנייה והשלישית קיבלתי אמייל מהארץ שהגיעה בשבילי מעטפה משגרירות קנדה אני כרגע בחופש, ככה שייקח שבוע עד שאני אגלה מה זה בדיוק האם מישהו יודע אם מגישי מרץ 2006 התחילו לקבל תשובות?

בדואר רשום? זה כניראה הזימון לרופא

או בקשת הבהרות לגבי עובדות מהתיק. אם זו היתה הודעה מנהלתית זה היה מגיע בדואר רגיל.

roz האחת

New member
מושבניק- מה אמור לקרות עכשיו ?

הוא יעשה את הבדיקות הרפואיות , נניח תוך שבועיים , התוצאות יגיעו לשגרירות, ובערך תוך חודשיים שלושה מהיום שקיבל את הזימון לבדיקות אמורה להיות לו ויזה כבר ביד , נכון ?

הוא יילך לרופא ובעוד 8-9 שבועות יקראו לו

להפקיד דרכון ותוך שבוע נוסף הויזות ביד, בהנחה שאישור המשטרות מכל המדינות יגיעו עד אז לשגרירות. המשמעות היא שנשארו להם מספיק ויזות לחלק השנה ונקווה שיש מספיק כדי שעוד מכתבים כאלה יגיעו למבקשי אפריל ומאי, על יוני אני לא מעיז לחלום אבל אולי.....

roz האחת

New member
אולי בשורות טובות בשביל כולנו ?../images/Emo13.gif

אולי משהו מתחיל לזוז שם סוף סוף ..? יילא , מחכים לעדכונים .

TrigATUSA

New member
יש עדכון: קיבלתי הפנייה לבדיקות רפואיות

(המכתב אכן הגיע בדואר רשום)

Astroo

New member
|מזל"ט| יש לך הצעת עבודה?

אם לא, זה אומר שהם הגדילו את ה-Annual Targets של ישראל...

amichal5

New member
אלו חדשות מצוינות!!

אבל חשבתי שבאמצע השנה לא שולחים אישורים לאלו שבמסלולים הרגילים, המייגעים והארוכים כמו שלנו.... (בקשה ל-PR - אנחנו הגשנו במאי 06').... זרוק עוד קצת פרטים, אנשים פה צמאים למידע!!!! מיכל

TrigATUSA

New member
הינה הפרטים:

הגשתי במרץ או אפריל 2006 (אני לא בדיוק זוכר, ואין לי את המסמכים ליידי) הגשתי הגשה פדרלית רגילה מאז לא שמעתי מהם כלום מלבד המכתב הסטנדרטי שאומר שבקשתי התקבלה והם ייצרו קשר תוך 18 חודשים (YEAH, RIGHT) לא נגעתי/טיפלתי בתיק מאז ולא הייתי בשום קשר אחר עם הקונסולייה לא עשיתי שום צעד לזירוז התיק (כמו למשל להשיג הצעת עבודה) אני לא יודע אם הפרט הנוסף משנה או לא, אבל נדמה שקראתי פה שהם שינוי קצת את צורת העיבוד לאחרונה: ההגשה שלי הייתה מאוד "פשוטה" וסטנדרטית מהבחינה ש: - עברתי את סף הנקודות (בלי שום עודפים, אולי נקודה יותר) - כל הניסיון המוכח התבסס על מקום עבודה אחד, היה לי מכתב ממקום העבודה בדיוק בנוסח שהם ביקשו - יש לי תואר ראשון "פשוט" כלומר - לא היו שום שמיניות באוויר במסגרת ההגשה על מנת לגבות את נושא הנקודות, כל המסמכים היו מאוד סטנדרטים ניסיון העבודה היה בהיי-טק - אני לא יודע אם זה משנה או לא

את לא יכולה לצפות שיהיה נוסח אחיד למכתב העסקה

כי יש אלפי סוגי מקצועות שונים. ובכל מקצוע יש הרבה מטלות וכל בעל תפקיד עושה מטלות קצת אחרות. בשביל זה יצרו את ה NOC. את צריכה למצוא את התפקיד שביצעת ב NOC ולהכין מכתב שמאשר שביצעת מטלות כאלה ואחרות מתוך המגוון שרשום שם. לא חייבים להעתיק את כל המטלות רק את העיקריות שהיו באחריותך. המכתב חייב להיות באנגלית או מתורגם לאנגלית, על נייר מכתבים של המעסיק,כששמו של הממונה ומספר הטלפון העדכני שלו מופיעים במכתב או בכרטיס ביקור נלווה. במקרים חריגים הם מתקשרים לחותם לוודא את אמיתות המכתב. ובלשון הזו: לכל המעוניין הננו לאשר כי מר/ת____________עבדו אצלנו מתאריך_____________עד תאריך__________ בתפקיד___(שם תפקיד מה NOC ) _________ ובשכר של ______________ש"ח לחודש. במסגרת תפקידו הוא/היא ביצע /ה את המטלות הבאות (כאן יש להעתיק מטלות - DUTIES מ ה NOC של המקצוע) הוא ביצע את תפקידו לשביעות רצוננו המלאה בברכה שם החותם, חתימה, ומספר טלפון ישיר שבו אפשר להשיגו

Nikol977

New member
מושבניק תודה, שלחתי לך באימייל שאלה לגבי NOC

אם תוכל לענות בבקשה יעזור מאוד

amichal5

New member
יש מצב שתצליח להיזכר מתי הגשת?

אם אפריל 06', אז אני רוצה לחשוב שמצבנו ממש טוב... וחוץ מזה, שאלו חדשות מצוינות, כי מה פתאום הם מעבדים בקשות באמצע השנה? בעבר הבנתי כי העיבודים הם או בסוף שנה או בתחילתה....הלא כן?!

למעלה