מגי, עזרתך ועדכונים...

Zehabuba

New member
מגי, עזרתך ועדכונים...

היי מגי יקרה, בהמשך לפוסט הזה (מקווה שאת זוכרת)
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/940/180516559/רוחניות/שואלים_את_הקלפים

אז הצעת נישואין בלונדון לא הייתה, בדיוק כפי שחשבתי, למען האמת, אני מרגישה בחודש האחרון וגם הרגשתי בלונדון שיש בנינו קצת מתח שיוצר אווירה לא נעימה וחוסר סבלנות, מאד קשה לי.

כל הימים הראשונים ממש חיכיתי וציפיתי שיציע, אבל אז "התעוררתי" והבנתי שזה לא יקרה, ושאני חייבת לשחרר את האובססיה הזו. ממש במקרה באחד הימים כשנסענו בדרך לאחיו בטיוב, התפתחה שיחה סביב נישואין וילדים (בגלל איזה משהו ציני שזרק), ואז הבהרתי לו שוב תוך כדי שיחה שיש לי כוונות להתחתן ולהביא ילדים, ככל שנכנסו יותר לשיחה הבנתי את גודל התהום בניינו וזה כמובן חירב לי את המשך הטיול. מבחינתו, ובאופן לא ממש ברור הוא הבין שברגע שאנחנו מתחתנים זה אומר מיד לנסות להכנס להריון, ולא לכך התכוונתי, כלל לא, כמובן שבשביל ילדים יש צורך קודם כל להתחתן, אבל הכוונה שלי הייתה להתחתן ואז ברגע שהתנאים יבשילו לילד, נדבר על זה ונתחיל לנסות. מבחינתו מה שמונע ממנו להציע לי (כמו שאמרתי כי מבחינתו זה מיד ילדים) זה העניין שאני לא מצאתי עדיין מקום עבודה שאני רואה את עצמי בו לטווח הרחוק, התייעצתי אתך גם בנוגע לעבודה והקלפים המליצו להשאר ולסבול את מה שאני עוברת שם כי ייתכן שהמצב מאד ישתפר, בנתיים אני שם, תהיה לי שיחה בימים הקרובים שלאחריה אדע אם אני נשארת או לא ואם המצב משתפר, אם הוא משתפר והמנהל שלי יבין שאני אבצע את התפקיד שלשמו גוייסתי, אני בהחלט רואה את עצמי שם לטווח הרחוק.

הבהרתי לו שאפשר להתחתן כברמחר, זה לא אומר שמיד אני אכנס להריון, זה משהו שנחליט עליו יחד. הוא טען שמבין ושזו הייתה אי הבנה כנראה, ואם הייתי במקום עבודה שנראה שזה לטווח ארוך או היה מבין שזה לא אומר מיד ילדים, היינו כבר נשואים לפני כן (לדבריו "אנחנו במילא נשואים").

דבר נוסף שמאד הרס לי את הטיול - הוא כל הזמן מדבר על לעזוב את הארץ ללונדון, בנתיים, הוא לא ממש עשה עבור זה משהו למעט להוציא (כי מגיע לו) דרכון אירופאי. לקראת היומיים האחרונים של הטיול הוא הנחית עליי ידיעה שהוא דיבר עם מישהי שהיא מנהלת של כלשהו בית ספרי יהודי פרטי בלונדון והם קבעו פגישה בנוגע להצעות עבודה עתידיות, כמובן שקיבלתי את זה לא קל, הוא לא שיתף אותי בזה שהוא עושה צעדים כלשהם, יום אחרי הוא נפגש גם עם איזה פרופסור מטעם בית הספר וכו', כששאלתי אותו למה לא שיתף ואיך זה שהוא עושה כבר צעדים מבלי לעדכן אותי ולדבר על זה (ואם אחליט שזה לא מתאים לי בכלל?) כשהרי הוא מדבר על זה תמיד שנעבור יחד, הוא לא מוכן לעבור בלעדיי. אז איך הוא לא דואג להעיר אותי שאתחיל לבדוק אפשרויות גם? הוא אפילו דיבר כבר ברמה של תרגום קו"ח לאנגלית (ע"י איש מקצוע). לטענתו, הוא רק מגשש ועל פניו כלל זה לא נראה ריאלי, מה שגם הוא לא מאמין שיש הצעת עבודה בלונדון שיוכל לקבל שתשתווה למה שיש לו היום בארץ (היום הוא סמנכ"ל של חברה גדולה) ולכן הוא לא מדרבן אותי לבדיקות. כבר מהפעם הראשונה הבהרתי לו שאם אנחנו עוזבים את הארץ זה אך ורק נשואים כחוק כך שגם אני אהיה חוקית, וכך שברגע שנרצה הריון לא תהיה בעיה, הוא אומר שמבין את זה, אבל לא עונה קונקרטית כמו שלא עונה קונקרטית על עניין החתונה.

מגי אני ממש מתנצלת על האורך, אני פשוט אובדות עיצות ומתוסכלת, אני אפילו לא יודעת מה ואיך לשאול, אני רק רוצה להבין מה קרה לנו בחודש האחרון. אנחנו לא נתחתן? לוותר עליו? אפשר לשאול אולי שאלה נוספת לגבי מעבר לחו"ל לשנינו? אני פשוט בכאוס, רע לי גם בבית וגם בעבודה. אנא עזרתך האדיבה :(

Zehabuba

New member
קוברה, תוכלי לעזור לי?

המון תודה מראש!!

(מגי הפנתה אותי אלייך)

קוברה23

New member
שלום זהבובה

אשמח שתפרסי את פריסת השאלה עם 5 אופציות בשאלה הבאה:
"כיצד עלי להתנהל מול בן הזוג בחודש הקרוב"?

Zehabuba

New member
תודה :(

השאלה שנשאלה:
כיצד עלי להתנהל מול בן הזוג בחודש הקרוב?
&nbsp
תוצאות פריסת השאלה:
מיקום 1 - תשע הגביעים
מיקום 2 - אביר המטבעות
מיקום 3 - ארבע המטבעות
מיקום 4 - שש החרבות
מיקום 5 - נער הגביעים
סיכום - חמש הגביעים
&nbsp
&nbsp
קוברה, אולי כדאי גם לשאול האם זה הזמן אולי לשחרר את מערכת היחסים הזו? או לחכות עוד כמה חודשים בודדים?
משהו השתבש אצלנו לאחר שנה וחצי באמת מדהימה, בחיים לא הייתה לי זוגיות כה בריאה וטובה, אני אוהבת אותו עד עמקי נשמתי ואין לי ספק שהוא אוהב אותי. אבל לגמריי איבדתי אמונה שהוא יבשיל לחתונה וילדים, הוא לא בשל לזה, והתירוצים הם רבים.
&nbsp
&nbsp

קוברה23

New member
שלום לך

השאלה מתייחסת גם לשאלות הנלוות.

לפי הקלפים אני רואה שהוא עדיין לא בשל להתניע תא הקשר ליעדים רציניים כמו חתונה כמו שאת רוצה. הוא עדיין ילדותי במובן מסויים ורוצה את החופש שלו, לטוס או לנסות את מזלו במקום אחר. הוא לא מרגיש בשל למחויבות של קשר ממוסד שתכביד עליו כרגע. לצערי לא תוכלו להגיע לעמק השווה ואת סתם טוחנת מים. הקשר אבוד לצערי לפי מה שהקלפים מראים. ושוב-זוהי רק המלצה שלי.

Zehabuba

New member
למעשה.... הוא משקר לי?

תשובת הקלפים די ריסקה אותי....
&nbsp
מהשיחה האחרונה שהייתה לנו, הוא אמר לי "מה הלחץ שלך שנהיה נשואים רשמית? אנחנו לגמריי כמו נשואים, מבחינתי אנחנו נשואים"...
וגם הוא חשב שאם מתחתנים, מיד מנסים להכנס להריון, אז ענה "אם הייתי יודע שזה לא אומר שמיד ננסה להכנס להריון, כבר היינו כנראה נשואים...."
&nbsp
כל מיני תשובות כאלה, שלגמריי לא מסתדרות לי עם הפריסה הנוכחית...
גם לא עם הפריסות הקודמות...
אני חלילה לא באה בטענות, סתם שבורה עם כאב לב.
אני בהחלט לא רואה את חיי בלעדיו.
&nbsp
קוברה, אחרי השיחה האחרונה בלונדון, הוא אמר במפורש "עכשיו כשאני מבין שזה לא מיד ילד... התמונה שונה, לקחתי לתשומת ליבי"
הנחתי, שזה אומר שהוא יציע בקרוב... שהוא צריך עוד טיפה זמן....
את אומרת למעשה שזה אבוד?
באמת אין למה לחכות? זה לא יקרה בחודשים הקרובים?
&nbsp
&nbsp

קוברה23

New member
אני לא מתכוונת

לחרוץ גורלות של אף אחד ואני גם לא מגלה עתידות. אני בסה"כ מקבלת פירושים מהקלפים וזה מה שראיתי וכל אחד יכול לראות גם כן משהו אחר.
את מכירה אותו הכי טוב ולכי עם האינטואיציה שלך אבל אל תהי תמימה, זה הכל.

קוברה23

New member
לפי

הקלפים ולפי מה שאת בעצמך סיפרת, נשמע שהוא ממש לא בשל לחתונה וילדים וגם מתרץ בכל מיני תירוצים לא מכובדים.

מגי 336

New member
אני לא כ"כ מסכימה עם הפירוש...

הפריסה התייחסה רק לחודש הקרוב !!
&nbsp
ההמלצה היא להחזיק בקיים.
בן הזוג נמצא בתהליך, הפוטנציאל תלוי בו.
האם יראה את חצי הכוס המלאה
או חצי הכוס הריקה ? האם יעז לעשות את הצעד או לא?
&nbsp
כרגע המתיני ואל תעשי דבר.
יש כאן בחור שאכן עדיין ילד בנפשו אך הוא בעיצומו של תהליך,
לאחר שיעבור החודש במידה ולא יאמר לך את החלטתו חיזרי לשאול.

Zehabuba

New member
מגי את האור שלי בקצה המנהרה, אני לא מפסיקה לבכות 3 ימים

ולוריואן *2 ביום מהפחד להתמודד עם פרידה ממי שעושה אותי אדם מאושר, צוחק ומלא חיים

למעלה