מגי - קראתי את הטיפים לטיפול ברייקי לילדים

kikona126

New member
מגי - קראתי את הטיפים לטיפול ברייקי לילדים

יש לי רק הארה/הערה אחת.. לפעמים כאבים כגון כאב גרון או אוזניים באים במטרה להזכיר לנו להקשיר לדבר... כשהייתי קטנה סבלתי הרבה מכאבי אוזניים, אבל תמיד הכאב היה חיצוני, לא פנימי, והדבר היחיד שעזר היה תרופת סבתא (שמן חם) כיום למדתי שמתי שכואבת לי האוזן אני צריכה להקשיב לה, להקשיב לעצמי, ואז הכאב עובר לבד. דרך אגב שמעתי על רייקי לילדים

קיקונה , מה שלומך ובעניין רייקי ואוזניים../images/Emo9.gif

ההקשר של הגופנפש שלנו והאוזניים הינו אכן להקשבה, שמיעה... אך יצא לי להכיר גם ילדים וגם מבוגרים שסוחבים בעיקר מהילדות , משהו שאינם רוצים לשמוע . לרוב ילדים עם בעיות אוזניים זה עובר להם עד גיל 5 , או כאשר מתחילים לתת פרופורציה למה ששומעים או למה לא רצינו לשמוע.. הגרון שייך לדיבור , כשהורים או הגננת או הדודה, משתיקה את הילד,( או המבוגר) ולא נותנת לו לדבר. לא מצאתי על מה מגי כתבה, אך רייקי הינו טיפול מגיל 0 עד 120 , ובכל הגילאים האלו אפשר לקבל טיפול , וללמוד רייקי אפשר מגיל צעיר.. כשהוכשרתי ללמד הבת שלי היתה בת 8 , וכבר לימדתי אותה וחנכתי אותה לרייקי . בטיפול אני מתייחסת לחיבור גופנפש בשיחה, ואני מוסיפה את הרייקי לטיפול בנרות-הופי ושמנים ארומתיים, שזה שילוב מנצח לבעיות אף-אוזן וגרון. יום נפלא אהבה אריאלה

מגי 336

New member
הי קיקונה ../images/Emo24.gif

תודה על ההערה/ הארה, אני מודעת לנושא הפסיכולוגיה של הכאב
כשאני טיפלתי בבן שלי, הוא היה בן 7 חודשים.. גיל מוקדם מכדי לשאול אותו מה הוא לא רוצה לשמוע. היו לו נוזלים באזניים וזה יכול לבוא מכל מיני סיבות, כמו חדירת מים לאוזן באמבטיה, או שתיה בשכיבה - כשהמים עולים לסינוסיטים..

kikona126

New member
טוב לא לזה התכוונתי ../images/Emo4.gif

הכאב שלי היה כשהייתי קטנה היה כאב ממש באזור החיצוני של האוזן - כמו שכואב כשיש דלקת אבל הרבה יותר למעלה. שמן חם היה מרגיע את המקום כי זה מחמם. סבלתי הרבה מהכאב הזה כילדה. ולפני מספר חודשים הוא חזר שוב. היה לי חודש שלם עם כאבים שכאלו שהתחילו אחרי חלום מוזר שהיה לי, מישהי ישבה ועשתה לי מעין טיפול בראש, ואמרה לי "כניראה שעד עכשיו לא ידעת מה זה כאב" ואת האמת, עד אחרי החלום הזה באמת לא ידעתי מה זה כאב אוזניים! התחיל לי בשמאלית ותוך פחות משעה כבר עבר לימנית. כל החלק העליון כאב ואז גם האוזן עצמה (באותו החודש קניתי משקפי ראיה שאין להן משקל ולא מרגישים אותן...) הרופאה חשבה שאני עובדת עליה שבאתי אליה - כואבת האוזן מבפנים ובחוץ ואין דלקת... אמא דברה עם סבתא והיא אמרה לה שכניראה היתה התקררות באזור ושנשים קצת שמן (וזה מרגיע! זה נותן תחושה חמימה באוזן) אבל סבלתי מזה חודש, עד שהחלטתי לבדוק אם אני צריכה להקשיב למשהו, והקשבתי, וזה נרגע. מאז, הכאב הזה חוזר, באוזן אחת קבוע, וכשהוא מגיע אני נעצרת ומקשיבה. הוא מגיע הרבה בפריסות שלי לאנשים, מוציא ממני פרשנויות שלא ידעתי שקיימות בתוכי. המסר שאמרתי לך בפורום שואלים את הקלפים שעלה לי, זה משם, מאותו המקום. הרבה פעמים שאני מדברת עם אנשים הקול הזה עולה, ומדבר, ואני מקשיבה.

angelitush1

New member
"כאבי" התקשור...../images/Emo178.gif

עם הזמן.. לא תצטרכי את "סימן" הגעת התקשור.. והכאב ייפסק.

דגנית

New member
../images/Emo45.gif

כנראה שאנחנו מתקשים להרגיש את הרפרוף הנעים אז מגיע הכאב שדורש את שמות הלב. [וזה כמובן אחרי.. בדיקות רפואיות]

kikona126

New member
את הרפרוף הנעים הזה הרגשתי פעם אחת

כמו תפוף כזה
אבל זה היה רק פעם אחת, מאז זה חזר שוב לכאב

דגנית

New member
תפרגני לעצמך את ההקשבה..

את יודעת שזה קיים עכשיו הרפי מלנסות לחוש ויום אחד.. פתאום תרגישי את הדגדוג המחייך הזה בתוכך
את לא צריכה את הכאב כדי לדעת. את כבר יודעת.

kikona126

New member
תודה ../images/Emo24.gif

באמת באותו היום ידעתי שאני יודעת... ובגלל זה הגיע התיפוף... דגדוג... זאת היתה הרגשה כיפית
לפעמים אני שומעת דברים שאני מרגישה שהם לא "עסק שלי"... ופה ממש מגיעים הכאבים

דגנית

New member
אם את שומעת דברים שלא מתאים לך לשמוע..

תבקשי לא לשמוע אותם. פשוט.. לבקש. * נסי להבין לעצמך מדוע לא מתאים לך לשמוע, למה את חושבת שאת שומעת דברים שלא קשורים אלייך או לא עסק שלך, נסי לחשוב אם יש סיבה לכך שדווקא את נבחרת לשמוע את הדברים האלו, ואם את חושבת אחרי מחשבה מפורטת על העניין שזה באמת לא משהו שמתאים לך לשמוע.. תבקשי לא לשמוע. שימי לב אם יש קשר בין הדברים שאת שומעת לבין הכאב, יכול להיות שדרך דברים שקשורים לאחרים את מפספסת מסר שקשור בך. ולכן הוא מופנה דרך כאב.

kikona126

New member
אולי מפה הגיע

התקשור שבוע שעבר? כתבתי אותו אבל אני לא מוצאת. אבל זה בערך מה שנאמר לי שם... מה שכן, לפעמים אני ממש שומעת שיחות של אנשים עלי, או בכלל כאילו ואנשים שאני מכירה מדברים איתי. האם אני צריכה לשמוע את השיחות האלו?

דגנית

New member
יכול להיות שהתדרים שלך פשוט פתוחים,

זה משהו שכדאי לשים לב אליו כמו רדיו שקולט אין סוף תחנות ובת'כלס אנחנו לא מקשיבים לכל התחנות בו זמנית פשוט.. פתחת את היכולת הזו להקשיב ולכן את שומעת אני מניחה שאת שומעת אנשים שאת מכירה מהסיבה הפשוטה של אנרגיה דומה, של היכרות קרובה, של דומה מושך דומה. האם את צריכה לשמוע את השיחות האלו? האם מתאים לך לשמוע אותן? את יודעת מה אולי השאלה היא מה את עושה עם המידע שאת שומעת, עם השיחות האלו והשאלה הכי גדולה האם את מחפשת אישור לאמת של הדברים? ואולי פה התשובה שלך. ברגע בו תאמיני שזה קיים, וזו האמת, תפסיקי לשמוע, או שלא תזדקקי יותר לשמיעה הזו. [אנשים שאת מכירה מדברים איתך, 'תעני'.. אולי את מודעת לשיחות הנשמתיות שלך]

kikona126

New member
כן התדרים שלי פתוחים

זה כבר הרבה זמן שאני מתמודדת איתם בלילות, מגיעים אלי הרבה מסרים הקשורים לאנשים אחרים. מסרים שלא תמיד נעים לקבל אותם... למדתי כבר להבחין בין החלומות. אז ביום יום אני לא מקשיבה, והכאב גודל. אבל בלילה אין לי שליטה... לקחתי את מה שכתבת לתשומת ליבי, אני צריכה באמת לחשוב על הדברים.

kikona126 יקרה../images/Emo140.gif

עדיין , לדעתי,עלייך לבצע בדיקות רפואיות, לשלול פטולוגיה... חשוב מאוד, כי גם מה שאת מתארת יכול לחדור מהגופים האתרים לגוף הפיזי. והיה ואמר לךהרופא שבכל בסדר, כן ממליצה לך נרות הופי ורייקי, כי זה מאזן את כל הגוף,( אוזניים=איזון, לפי הרפואה הסינית, כל האיברים שלנו נמצאים באוזן) אז גם אם זה ממקומות של " רצון או אי-רצון לשמוע " זה מאזן. בהצלחה ואהבה חג-שמח אריאלה

דגנית

New member
../images/Emo24.gif בהצלחה ../images/Emo13.gif

ואני מסכימה עם אריאלה, שווה לנסות לטפל בעניין מהבחינה גם רפואית, וגם מבחינה (לדעתי) של איזון אנרגטי ותחשבי גם על הגנות לעצמך
חג שמח

kikona126

New member
תודה לשתיכן

מבחינה רפואית הכל טוב. (תודה לאל!) זה מזכיר לי שתמיד שהייתי קטנה היו שולחים אותי לבדיקות שמיעה, כי אמרו שאני לא שומעת טוב...

למעלה