מגי, רציתי להמליץ לך בחום באם את כר

GIPSY

New member
מגי, רציתי להמליץ לך בחום באם את כר

גע, משועממת, אין לך משהו אחר יותר טוב לעשות או סתם באם את מעוניינת, להכנס לפורום של יהדות וקבלה שם תוכלי ללמוד על המשמעות העמוקה והקבליסטית של יום כיפור ובכלל כל מיני דברים מעניינים על יהדות וקבלה וכמו כן על אתר מיסטיקה נוסף שבין השאר גם מעמק ובהרחבה יתרה על יהדות, קבלה וחגים ומועדים וכמו כן הוא מציע קורסים בטארות ונומורולוגיה וכתובתו היא: www.mystic.far-east.co.il או לאתר "סנונית" של משרד החינוך שבו תוכלי למצוא לא רק מלא חומר בנושאי חגי ישראל, תנ"ך, יהדות וקבלה אלה אף מלא חומר נוסטלגי ממש בטעם ובריח של פעם ובצורת ההוראה והצגת הדברים בטעם ובריח של פעם, עד כדי כך אותנתי שאת יכולה ממש פיזית לחוש זאת כאילו שחזרת בזמן באיזושהי מכונת זמן שכתובתו היא; http://www1snunit.k12il/ לא אעדכן אותך בינתיים על אתר הקבלה והזוהר שעוסק במלחמת גוג ומגוג כדי לא לדכא אותך אלא אם כן תהיי מעונינת בכך, אז תודיעי לי ואשלח לך את כתובתו. מן המיותר לציין שההמלצה היא לכולם. אז שיהיה לך ערב נחמד בינתיים וגלישה נעימה, מעניינת ומפרה להתראות בהמשך ואני כרגע לצערי נאלצת להתחפף משום שהגיעו אליי כמה חברים משועממים אף הם (אגב, איזה כיף לארח ביום כיפור...
) כן, ועוד משהו לפני שאשכח, באם את לא מכירה,(למרות שאני מאמינה שאת מכירה), קיימת תוכנה באינטרנט הקרוייה netx שהיא תוכנה (ואחלה תוכנה אגב) לגלישה בעברית והיא ניתנת להורדה חינם ואם תהיי מעוניינת אז אשמח לשלוח לך אותה שבאה להקל עלייך לגלוש ולאתר כתובות בעברית ורק ע"י כתיבת שמם נטו בלבד בעברית ללא כל הבלבול של ה-www הזה וכוונתי היא שמספיק שאת מקלידה בחלון הכתובות (באם ניקח לדוגמא את האתר של סנונית) - סנונית ומקישה ENTER הוא מייד מעלה לך אותו וכמו כן לאתרים מחו"ל או ששמם הוא באנגלית או לטינית. טוב אז כעת עד להודעה חדשה אתחפף באופן סופי למה הם כבר אצלי בדלת. אז להשתמע!!!
בינתיים.

magy

New member
תודה. אני, יש לי קבלה.

מהסופר.. וגם
קבלת שבת. ובכלל , אני בעד קבלה. של עמדות שונות, דיעות שונות, אנשים שונים. אני בעד קבלה..... כל אחד והקבלה שלו.....

GIPSY

New member
../images/Emo8.gif אני שמחה טוב מאוד והעיקר שיש

בוקר טוב וסליחה על ההצתה המאוחרת אבל רק כעת התפכחתי מיום כיפור ""מבוסם"" ביותר ועמוס ביותר אז שיהיה לך המשך ואחלה יום וסוף שבוע

למעלה