מגלה לכמ סוד

מגלה לכמ סוד

בקיבוצ שלי במשכ השבוע ולפני חגימ תלוי דפ על לוח מודעות בו החברימ אמורימ להרשמ לסעודת שישי וחג כלומר עליי לציינ מספר סועדימ . ואני במשכ שנימ מוסיפה עוד שלושה מקומות האחד לאמי השני לאבי והשלישי לאחי איני יכולה להיגמל מההרגל הזה בשומ אופנ ותמיד תמיד לפני חג בשל ריבוי אורחימ שואלת אותי האקונומית "את בטוחה שזה המספר הסופי" ואני יודעת עד כמה כל מקומ פנוי חשוב ובכל זאת איני מוותרת ורק לכמ אני מספרת פליזזזז אל תגלו לכולכמ חג שמח בסוכה מוארת הילי על בסיס מקומ פנוי

זה בסדר: הם אכן סועדים

נראה שהם עדיין סועדים אותך מאוד, לסעוד זה לא רק לאכול, לסעוד זה גם לסעוד אותך, כך הם סועדים אותך, רק טיפש קם ושינה את שמו של משרד הסעד לשעבר למשרד הרווחה, היחידים שהרוויחו מהרווחה הזו, היו האנשים מהדפוס שהדפיסו מחדש את כל הניירות עם השם החדש של משרד הסעד.

ממשיכה להתפעל

מהזיעה המושקעת. כמה שעות עוד נשארו? תמיד אהבתי לראות דבקות כזו במטרה.. ולא רציתי להמשיך את השרשור בהודעה של הלן חשבתי פה יהיה יותר מתאים. אז אני לא חושבת שדליה ויונה הם מאותו הז´אנר את השירים של יונה הייתי מפרסמת בפורום שכן.. בעיקר את השיר שיכול להיות המנון הפורום סקס אחר ובתור אחת שלא מבינה כלום בשירה יודעת רק להגיד אוהבת / לא אוהבת או סתם לא מבינה. אוהבת כמה משל זו ומאוד אוהבת כמה של האחרת. אולי בגלל מינון הקצפת שבראשה מונח הדובדבן אז זה לא מה שישביע את רעבוני.. לא אחת שבמשך היום חזרה לעצמה...

א ה ה

רק תשתדלי לדייק: על ההיא עם הקצפת והדובדבן נהוג לומר אוכלת. לא סועדת.

מי מזיע מי????

ואני לא יונה וולכ אבל פעמ חטאתי ושיחררתי שיר בפורומ השכנ שמ שלחו אותי מייד לרווחה ואמרו לי "חפשי לכ סעד במקומ אחר " ואני הלכתי באנחת רווחה אז מי אמר שלא טוב שהסעד הפכ לרווחה ????

ניצן16

New member
וואי, איך נגעת לי בעצב רגיש

גם אצלי בקיבוץ צריך להרשם לסעודות שישי וחג. אז בתקופה שנאוה הייתה בחיים, היינו 4 סועדים: אבא אמא נאוה ז"ל ואני. ושבוע אחרי שנפטרה, המספר של 4 נפשות ירד אוטומטית ל-3. אני לא חושבת שצריך להרחיב במילים כדי לתאר איך הורי הרגישו אז. וכשהם ספרו לי את הסיפור הזה, כ"כ כאב לי. לחשוב שהם בכלל עדין לא קלטו מה הולך סביבם, וככה ישר מוחקים את המקום של נאוה, כאילו לא הייתה. לילה טוב ניצן

לצערי ניצנ יקרה

יכולה להבינ ולהתחבר לתחושות של הורייכ אבל יודעת אני שלא מרוע הסירו את מקומה של נאווה זו פשוט חוסר רגישות ומרובעות של קיבוצניקימ ומרשה לעצמי לעשות הכללה במקרה זה איתכ אני לילה טוב

למעלה