מגלומניה.

Fish in the sea

New member
מגלומניה.

Paradise comes at a price That I am not prepared to pay What were we built for? Could someone tell me please? The good news is, she can't have babies And wont accept gifts from me What are they for? They'll just grow up, and break the laws you've loved Take off your disguise And all your underneath It's my aim Useless device, it won't suffice I want a new game to play When I am gone It won't be long, before I disturb you in the dark And paradise comes at a price That I am not prepared to pay What were we built for? Will someone tell me please? Take off your disguise And all your underneath It's my aim

שביסטית

New member
*מעדיפה לא לדעת מה זה*

ומכה ב
על קשת האסוציאציות הרדודה והעלובה (אמרתי אלופה?!)

קפת

New member
יש הרבה דגים בים, עם כוסברה וגזר גם

מאוד מבקשת להוסיף קרדיט לשם היוצר/ים של השיר שהעלת. בהנחה שאינו מפרי עטך. אנחנו מאוד רגישים לנושא זכויות יוצרים בפורום הזה. אם לא יצויין הקרדיט, השיר ימחק.

Fish in the sea

New member
אני? מגלומן?

מילים ולחן: מת'יו בלמי מוסיקה: מיוז (בס וקולות: כריס ווסטנהום, תופים: דומיניק האווארד, שירה גיטרות וקלידים: מת'יו בלמי) ביצוע: מיוז לקוח מתוך: אוריג'ן אוף סימטרי רצועה מספר: 11 והאחרונה תאריך הוצאה: 17 ביולי 2001 משפט אהוב: החדשות הטובות הן שהיא לא יכולה להביא ילדים. מסר לאומה: הציפו נשמותיכם באהבה (כי רדיוהד יש רק אחד!!1) סליחה עם יושבי הפורום, המנהלת וכן הלהקה על העוול שגרמתי. מקווה שלא איחרתי את הרכבת. תודה לשבלול על האצבע על הדופק.

קפת

New member
יצאת חיים הכט

את מוכן גם להגיד מה הם לקחו הרושרדיו האלה כשהם כתבו את השיר? מה מאוד נחוץ לי לדעת להמשך בריאותי הנפשית.

קפת

New member
אל תהיי קטנוטנית

אנחנו אוהבים את כל הסטיות, בלי הבדל דת וגזע, אבל עם הרבה מין. וכוסברה.

יס באך

New member
אז - השביסטית נתקלת בנו?

הלו שבי שבי את על הסבר ויזואלי ותגידי לנו איך זה..

קפת

New member
שבי נתקלת בי

ובצדק. בסדר. מיוז. לא רושרדיו. אוף. ילדים. על פינק פלויד שמעתם? איפה אתם הייתם כשרוג'ר ווטרס הפיל את החומה?

יס באך

New member
אני חושב שבי לא מבינה איפה היא

היא נתקלת בדור שלם, ולא רק בך. לא שאינני מעריך את הקרבתך האדירה, למען חברייך, העם, האומה והמדינה. היום, בהיותי שרוע בוהה בתוכנית בה אישה בלונדה ומרושעת, הדוברת אנגלית רהוטה, מצליפה בהנאה סדיסטית נכרת בקבוצת אנשים המעונינת בכסף, היא שאלה איזה חרצף, מנותח אף בן 19 על שני שירים מפורסמים של "הביטלס", והנקניק בחיים לא שמע על השירים, והוא הנקניק מאנגליה, מלונדון. מסקנה האם שבי שמעה על לו ריד? האם שבי עברה את שלב דודו זר, גם?

שביסטית

New member
אני מוחה על הזלזול הבוטה הזה!

סה"כ ניסיתי להבהיר את העניין, כדי לעזור לכם!
ובכלל ה"עדכני" היה כי התמונות אינן עדכניות לא כי אתם, חלילה... *שבי יוצאת מן הדלת בזעף פנים*

Fish in the sea

New member
אולי

למעצבנים שכמוכם
מגלומניה=תחמנות+התנשאות+אי יכולת להודות בבלבול או טעות

שביסטית

New member
ה../images/Emo19.gif מוחה כנגד התנשאות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

כנראה שמשו כאן באמת לא בסיידר
כפרה!

אני רוצה להבין

באו לפה חבורת אשדודים לעשות רעש? קישטא ילדים, הארטיק שלכם מטפטף לי על המסך. ומאיפה כל החול הזה? אם עד 3 אתם עוד פה, תתפשטו ותכנסו לאמבטיה לבדיקת כינים.

קפת

New member
מלחמות, כבר לא קורות. הן מתרחשות

אבל קודם - בדיקת כינים. בדיקתקינים. בדי קת קינים. בדי כת כינים. זהו!

Fish in the sea

New member
יש לי שאלה.

מה בעצם היתרון בלהיות בן 50 מבן 20
האם כל הירידות הוואנבי שנונות האלה מנסות להסתיר מרמור כלשהו
אוי, סליחה. זה יצא שאלות בסוף.

שביסטית

New member
"וואנבי שנונות"?!

אוך, הצעירים של היום! אפילו את השפה זנחו לטובת הלעז

למעלה