מגלים את המכונית החשמלית ב-

מגלים את המכונית החשמלית ב-../images/Emo43.gif

כל מה שרציתם לדעת על המכונית החשמלית בשבוע שעבר השיקה חברת Better Place את המכונית החשמלית - Fluence ZE בישראל ואת חבילות המנוי האפשריות. בין 18:00 ל- 20:00 יתארחו נציגי החברה: דפנה אגסי - סמנכ"לית השיווק וזוהר בית אור - מנהל אגף שירותי הרכב בפורום מכוניות ויענו לשאלותיכם בנושא המכונית החשמלית, .Renault Fluence Z.E וחבילות המנוי. כולם מוזמנים! http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5136
בונים, משפצים או מעצבים את הבית? בואו לתת מבט איך ייראה הבית שלכם... תפוז שמח לצ'פר אתכם בכרטיס כניסה זוגי לתערוכת "בתים ומבטים", שתתקיים בגני התערוכה ת"א בין ה-31.5-2.6.2011. מהרו - מספר הכרטיסים מוגבל! הקליקו לקבלת המתנה - ונתראה שם: http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5141

CharmedRulez

New member
חוצמזה שדיינה נראית שם מעולה אין מה לראות.

הסדרה נטולת כל חידוש.

snavgm

New member
מה הקשר? זה לא בא במקום אחים ואחיות../images/Emo2.gif

מה הסיבות שהורידו את אחים ואחיות- אין לי מושג ואני מבינה שקשה לכם . סורי.
אבל מה הקשר? אולי הורידו אותה בגלל סידרה אחרת? רייטינג נמוך? כותבים שלא רצו להמשיך? או משהו אחר. אבל למה לכעוס על הסידרה של דיינה? אולי אין בה חידוש. אולי יש מלא סדרות CRIME אבל דיינה עצמה יפה. מצחיקה שחקנית מעולה ומחזיקה קהל ויש רייטינג ששוה לרייטינג של דספרט ויותר. ואני אגב ראיתי 2 פרקים- לא יודעת כמה אתם ראיתם אבל חברי מUSA שראו את כל העונה 13 פרקים אמרו לי שהדרמה שמסביב לעלילת הפרק -מרתקת ודיינה מעולה והתסריט מצוייין אז עדי וצ'ארמי- מה האנטי הזה לכם? מיד להתנצל!!

adii1201

New member
הורידו את זה כי רצו לפנות מקום לסדרות

חדשות אחרות ש-ABC לקחו ואני מבחינתי בחרם על כל אחת מהסדרות החדשות ש-ABC לקחו בגלל שהורידו לי את אחים ואחיות. ודווקא בגלל שאין בה חידוש זה מעצבן! אחים ואחיות הייתה חידוש! אין עוד סדרה כזו בטלוויזיה עם הקונספט של זה! אז לבוא ולהוריד את זה בגלל עוד סדרת משטרה רגילה, לא קניתי. אני מחבבת את דיינה, לא מספיק בשביל לראות את הסדרה הזו. אני יותר אוהבת את סאלי פילד

snavgm

New member
טוב ..טוב.. לא לכעוס..../images/Emo6.gif

אני לא יודעת מה השיקולים שלהם להוריד את אחים ואחיות. יכלו להוריד גם את דספרט או אנטומיה (שתיהן סדרות ותיקות והרייטינג ירד..) ועובדה שלא הורידו אותן. אולי הרייטינג של אחים ואחיות ירד? אולי נמאס להם? לא יודעת. וזה בטח מעצבן נורא שלוקחים לך סידרה שאתה קשור ואוהב.
אבל לא הורידו אותה- "בגלל עוד סידרה משטרה רגילה" (של דיינה?) אלא בגלל שכשרוצים לפנות מקום- מורידים משהו שהוא פחות מביא רייטינג ודיינה- בשני פרקים מסכנים שעשתה תפקיד אורח בפרק כפול בסידרה CASTLE (סוכנת FBI ג'ורדן שואו הקשוחה- ) הקפיצה את הרייטינג בצורה מטורפת- משמע שיש לה קהל נאמן של שנים מאז צ'יינה ביץ,' ועד דספרט. ואני אוהבת את סאלי פילד, היא שחקנית טובה, אבל לא לזלזל בדיינה - היא מדהימה. יש בה משהו כריזמתי ומיוחד. אני מתה עליה.. ולסיום- עם כל ההתמכרות שלכם לאחים ואחיות- שהיא סידרת דרמה משפחתית טובה-אני לא חושבת שיש בה חידוש כלשהוא. אותי היא מעייפת, בדיוק כמו PARENTHOOD. את שתיהן התחלתי לראות והשתעממתי. דרמות משפחתיות רגילות בלי כל קונספט חדשני, שוב בעיות משפחתיות, , מעייף קצת. בעיני. את תכעסו...
בדספרט לעומת זאת- יש משהו חדשני. עד היום לדעתי.

adii1201

New member
הרייטינג של אחים ואחיות ירד

סואו? גם הרייטינג של היפים והאמיצים וזה עדיין קיים
הם הורידו כי הם רצו לרענן את הערוץ. אז אני בחרם
בין היתר בגלל עוד סדרת משטרה רגילה! ואני חלילה לא מזלזלת בדיינה וביכולות שלה למשוך צופים, אבל זה מרגיז
זה ממש לא נכון! ופרנטהוד יצאה אחרי אחים ואחיות וזה בדיוק הקטע! פרנטהוד היא החיקוי

קראתי שהחליטו להוריד כי גם האחוזים ירדו

אבל הסיבה הגדולה זה שעולה להם הרבה כסף לביים אותה, הרבה יותר ממרפאה פרטית (שיעמומון) והאנטומיה (
), כי המשכורות של קליסטה וסאלי מאוד גבוהות ביחס לשחקנים אחרים ולא משתלם להם, חבל.

adii1201

New member
אבל הם תיכננו לקצץ את קלסיטה ממילא../images/Emo69.gif

לא שזה מקובל עליי אבל נו... בכל מקרה, אני לא בטוחה שהמשכורות של הבנות בדספרט לא משתוות למשכורות של סאלי וקלסיטה

CharmedRulez

New member
../images/Emo45.gifסאלי פילד ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

חוצמזה... שהרייטינג והאחוזי צפייה יותר גבוהים מאשר של מרפאה פרטית אז לא להאשים את זה בזה שהצפייה מעייפת או לא יודע מה. אחים ואחיות היא *ה*סדרה!

למעלה