מגלים עולמות בתפוז
אנשים

מגלים עולמות בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

אנו מציגים לכם היום שדרוג של מערכת העולמות שלנו המכיל ממשק חברתי חדש, עדכונים מהחברים שלכם, עדכונים ע"פ תחומי עניין, מערכת מסרים מיידיים ועוד. המערכת החדשה תתן את הערכים המוספים הבאים: 1. יצירת חברויות במערכת, והכרת תכנים של גולשים שמעניינים אתכם. 2. הפצה וחשיפה של התכנים שלכם בתחומי הענין השונים. מה שיאפשר לכם להציג את התכנים שלכם בתפוצה רחבה יותר. (כמובן שתוכלו לשלוט על אילו מהתכנים שלכם יופצו ואילו לא). 3. ממשק ניהול טוב נוח. 4. מערכת מסרים מידיים שתאפשר שיחה אישית ומיידית ביניכם ובין גולשים הנמצאים בתפוז. דברים שכדאי לעשות על מנת להנות מהממשק החדש: 1. ליצור חברויות עם אנשים המעניינים אתכם. 2. ליצור תחומי ענין חדשים, אליהם יוכלו להכנס חברים חדשים. כמובן שתקבלו עדכונים על תכנים המועלים בתחומי עניין אלו. 3. לעדכן את עמוד הפרופיל שלכם בהתאם לרצונכם. 4. לשוחח ביניכם באופן מהיר ומיידי. לכל מערכת גדולה יש חבלי לידה. אנו מודעים לתקלות שליוו את עליית המערכת בשעותיה הראשונות. אנו מתנצלים על אי הנוחות ויכולים להבטיח כי אנו עושים את מיטב המאמצים לתקן את הבאגים על מנת להפוך את המערכת ליעילה, ידידותית וטובה יותר. נודה לכם על הסבלנות עד לתיקונה הסופי וכמובן נשמח להצעות ורעיונות "שיפוציים". אם יש לכם עוד שאלות, אנו ממתינים לכם בפורום המשוב, שם נשמח לסייע לכם ולעמוד לרשותכם בכל שאלה ובקשה. http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=168 שתהיה לכם גלישה נעימה.
_____________________________________________________________________ אירועי היום
הפעילות המשותפת של תפוז ורשת מרפאות care הגיעה לסיומה והגולש אדווארד שיין הוא הזוכה המאושר! אנחנו מזמינים אתכם לצפות בשידור החי של הניתוח היום בשעה 18:30 בבלוג TV בהנחייתה של עדן הראל www.tapuz.co.il/care
הערב ב-19:00, תגיע טל גרשון לפורום כלבים ותענה לשאלות בנושא בעיות התנהגותיות של כלבים, מצבי רוח, הרגלים ובעיות פיזיולוגיות ועוד. שרשור שאלות כבר עכשיו. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=708&MessageId=121823128

butbut

New member
../images/Emo126.gifחחח פורום כלבים...אני רואה שפותחים בקרוב

פורום אנטילופות^^ פורום צ'ינצ'ילות...פורום חזירי בר.. XD

white in Angel

New member
בוט אבל הם לא אמרו איזה כלבים...

XDDDDDDDDDDDDD כלבים שהם בני אדם או כלבים החבר הכי טוב של האדם... XDDDDDDDD

butbut

New member
../images/Emo126.gifאולי הם התכוונו hot dogs חחחXD

זה משהו שלא הבנתי אף פעם... למה לקרוא לנקנקייה כלב חם? LOL XDDDD

butbut

New member
../images/Emo126.gifפורום נקנקיות חמות עם חרדל!!XD

קטשופ זה קלאסי:] חחחח

butbut

New member
../images/Emo126.gifאולי הם התכוונו hot dogs חחחXD

זה משהו שלא הבנתי אף פעם... למה לקרוא לנקנקייה כלב חם? LOL XDDDD

rox love BSM

New member
../images/Emo124.gif+המצעדים פורסמו אתמול

ולייז הוא מקום 4. טיפה מאכזב-אני חושבת שהוא היה צריך להיות לפחות 2 הא יותא טוב מ OFTR

McGirl For Life

New member
תודה../images/Emo140.gif מי מעלה להורדה../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif

חח זה מצחיק אותי "מעלה להורדה" יעני זה הפכים...XDDDD עזבו לא ישנתי מספיק שעות היום

Little Sapir

New member
חח הרמיקס הזה בכלל לא קשור לLIES המקורי

לא משו... ובנוגע לזה שLIES רק מקום רביעי זה ממש מאכזב. זה מקום יפה אבל אני חושבת שהגיע לו הרבה יותר. בטח הם מאוכזבים :( הכל בגלל הפוסיקאט והבחורה שנישקה בחורה! D:

גילולית

New member
../images/Emo205.gifתודה../images/Emo9.gif האקוסטי בהחלט יותר יפה אבל

גם זה נחמד^^ טום שר פה מושלם

Decay Dance

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo207.gifעוזבת../images/Emo2.gif../images/Emo140.gif

אני מתגייסת מחר, אז אני לא יודעת מתי אני אהיה בבית בזמן הקרוב. אני אשתדל להגיב ולהתעדכן כשישחררו אותי הביתה. אני מקווה שלא יהיה יותר מידי קשה שם
אני אתגעגע לכולן פה
ותגרמו למקפליי להתגאות בפורום שלנו חחחח

למעלה